På metrobloggen får man ligga.

XX säger:

ok, men de kanske ger mer... kan ju köra på båda... skriva lika på båda

sälen säger:

ja det ger 3 öre per sidvisning... då får man ligga i!

XX säger:

oj, läste fel först.. missade sista bokstaven=)

XX säger:

ja, de får man göra!

sälen säger:

haha


Sverige.

Jag hade beställt lite sommarkläder till barnen från Hm och två par shorts till mig. Paketet skulle komma denna veckan men nu visar det sig att beställningen är borta. Bara att börja om då och vänta några veckor till.. Inte för att det är sommar än men ändå, vilken jävla kundrespekt!
Apropå shorts så har jag ett par byxor jag skulle vilja klippa av men eftersom jag hade det betyg vissa tror är omöjligt att uppnå i syslöjd (IG) så vågar jag inte riktigt. Grundskolan tog mitt självförtoende som designer. Grundskolan kvävde min kreativitet.

En rolig sak
Jag kollar just nu på Grosvold, en Norskt tallshow som sänds på Svt 2. Programet är ju altså på Norska men man förstår det mesta de säger utan att läsa texten. Men i ikväll så 

intervjuas Tina Nordström, och svt har valt att även texta henne! Ok hennes skånska är grötig men ändå, hon är ju svensk.

image103


Christer.

Jag kanske är naiv men jag tror ändå att han var en fin kille, snäll men olycksdrabbad.
Christer Pettersson var ett offer för en konspiration
 



Det här gör jag idag.

Har en tvätt som går i maskinen nu men sen funderar jag på om jag ska tvätta gardinerna. Det värsta med att tvätta tycker jag är att hänga upp tvätten och sen vika in den, Men det behöver man väl inte med gardiner?! Det borde väl bara vara att hänga upp. så torkar det där det ska hänga menar jag.  Nån som har erfaranhet? Det borde väl inte bli så skrynkligt om det hänger så bra med en gång, finns ju strykfritt program på maskinen med... Ska nog prova detta!

Idag skulle det även bli 20 plusgrader ute. När jag lämnade Doris på dagis strax innan åtta i morse så såg det faktiskt ut på himlen som det skulle bli kanonväder men nu är det ju helt grått! Då kan det iofs vara mysigt att hålla sig inne, värre för Doris som jag har skickat iväg i sommarjacka och solhatt... Tur hon har 45 ombyten på dagis..

På onsdag är det Valborg, då ska vi på middag och sen är dagis och allt stängt på torsdagen. Blir en kortvecka altså.

Annars idag? Behöver en tv så jag kollar lite på blocket, mailar och prutar. Nån kanske nappar på mina underpriser! Vilgot har kommit på hur man smackar så det kör han stenhårt med nu. Låter skoj! Nu flyttar det in nån i huset brevid, bäst jag går och kollar vad de har för möbler!
Ha en bra Måndag!


Ska prata om vädret.

Har inget egentligen att säga så jag gör som alla svenskar:
Nu är det snart sommar och sol och det SKA bli rekordvärme! Förra sommaren var ju ingen hot hit direkt. Men nu är värmen här, i helgen blir det dock lite mulet men jag hoppas och TROR att värmen och solen är tillbaka igen nästa vecka. Så trevlig helg på er!

Maggan Nu och Då.

Maggan börjar bli riktigt fin nu! Här ska ni få se en före och efterbild! =)



Innan pälsfällning och ridning:
image102


Nu innan sommaren

image99
image100

Får se om det kanske blir en efterbetet bild med eller om hon är såld då!

Kort på Bebis avkommor.

image93
image94
image95
image96
image97

Dom är så lika bebis! samma nos som honom. Synd man inte har plats för dom alla!

Förjävligt!

Det här tycker jag är så dåligt! Dessutom är skitlandet USA med i FN. I deras konvertion att ingen får diskrimineras pga. sjukdom.

Man klädde ut sig - föranledde utryckning

"Polisdygnet 21 oktober:
[---]
11.19 Färjestad, Karlstad. En kvinna anmäler att en till synes livlös man ligger i skogen vid Tyrstugan. Polispatrull på plats konstaterar att det är man utklädd till 'Skogsmulle' som gömt sig i en lek med barn."

Man kan hitta tokigheter på www.polisen.se


Ekwall.

"Ekwall, Robyn ringde från 1995 och frågade om du hade sett hennes jacka. Hon lät arg."

image92


Biltema fortsättning.

Väl inne i affären så skumade vi igenom och hamnade i kassan, jag smög före ut för att kissa och när jag kom ut från toaletten så står pappa bakom någon i kön och blåser i mannen som stog föres plaströr som kassörskan räknade..
Han fick ingen reaktion på buset men jag hann iaf ta kort på eländet.
image91

En ovanlig kvinna

igår så skulle jag möta pappa på Biltema, tidsfördriv. Jag kom lite före honom till parkeringen och när jag steg ur bilen så såg jag något jag aldrig sett tidigare. Jag visste inte om det var på riktigt eller nåt sorts skämt men det verkar faktiskt vara sant.
Där står en kvinna i 55-60 års åldern som trycker sig mot en man som är lutad mot en annan bil. Hon har en cigarett i ena handen och röda målade naglar. På fötterna bär hon röda och glansiga skinnstövlar, stövlarna hade röda skosnören, klacken var av stilett.
Benen var täckta i av breda nätstrumpor På kroppen hade hon en rock i röd lack (!) Håret var knallrött förutom en decimeter utväxt som var råttfärgad.
Jag ttittade lite disktet länge och väl och tänkte att jag gärna skulle vilja ta ett kort på henne med mobilen och visa er här på bloggen. Men mitt förnuft satte stopp för att ta fram kameran så jag gick in på Biltema sålänge och väntade innanför deras portar på pappa.

Jag fick vänta en liten stund så jag började fundera på vart han tog vägen då han kom in och såg lite lurig ut, sen visade han mig denna bilden:

image90

Pappa hade oxå lagt märke till den frigjorda tanten på parkeringen och eftersom han saknar det förnuft som stoppade mig så gick han fram till henne och frågade om hon ville vara med på ett kort tillsammans med honom.. Mannen som hon hade tryckt upp mot motorhuven när jag såg henne fick agera fotograf. Hon hade tydligen blivit glad och glatt ställt upp på fotograferingen. Så här får ni en bild på kreaktionen iaf!

Min teori är att det handlade om något sorts rollspel att hon kanske skulle förnedra sitt sällskap på allmän plats och tydligen är Biltemas parkering ett spännande ställe. Men det är ju bara min teori...

Idag ska jag blogga om mig själv.

Jo vad händer i livet? Inte så mycket faktiskt och det är skönt! Ska ju flytta snart till en annan lägenhet, börja om litegrann.
Doris har fyllt tre år ganska nyss och hennes liv rullar på det med, hon går lite extra på dagis nu vilket underlättar både för mig och henne. Onsdagar är våran lediga dag och då gör vi något speciellt som hon tycker är roligt.

Vilgot växer och lär sig nya saker, har fått en tand, börjar försöka sitta själv, greppar leksaker och rullar runt i gymmet för att nå allt. Ätit lite gröt och smakpotioner.
Jag har rensat ut lite barnkläder och skänkt till barnhem i Lettland, alltid lika skönt för samvetet. Nån mer som vill skänka så hojta bara till, sålänge det är rent och helt så tas det emot!

Nu längtar vi till sommaren så man slipper alla dessa leriga dagiskläder och skumma väderomslag! Vill heldre ligga på stranden än att slaska runt i den här dreten nu!

image88
image89


David Hasselhoff Alkolistvarning?


Tidsfördriv igen då..

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? 3, bilen, hem och förrådet.
Vilken svordom använder du mest? Shit men det kanske inte är en svordom? Annars va faan då kanske. eller jävla dret.
Äger du en iPod? Ja men den är trasig sen två år tillbaka.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07.00 blir oftast väckt av barnen innan det.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?Nej bara på sommaren.
Var köper du dina matvaror ifrån? Jätteolika, jag är ju så skadad att jag njuter av att gå på Maxi när jag väl får göra det utan barn. Annars handlar jag på Willys för det är billigt.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag tar mest bilder.
Vilken var den senaste filmen du såg? Jag ser sällan en hel film, såg en på svt igår blev ståendes framför tvn i en kvart men sen gick jag och la mig. Verkade bra, ingen aning om vad den kan tänkas heta.
Har några av dina vänner barn? Ja nästan alla.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ett hus på landet. Om pengarna räckte till det
Har någon någonsin kallat dig lat? Ja säkert.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Japp, provade tabletter en gång när jag var liten (12-13 år typ) snodde i skåpet, vet inte vems det var men jag sov i 15 timmar så det funkade ju kanon! haha.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? I bilen lyssnar jag på CD ibland och nu sitter en gammal punk skiva i faktiskt. Variation förnöjer. Doris kan ibland säga "tyst mamma" när jag sjunger med annars sjunger jag gärna högt i bilen.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Jag dricker aldrig ren mjölk! Sitter kvar sen jag var vegan i sju år. Har inte gillat ren mjölk innan heller men om jag måste välja så spettsar jag den med choklad då!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja kanske inte hemlighet men jag har ju skvallrat lite... =)
När var senast någon stötte på dig? OM någon nu skulle stöta på mig så skulle jag inte fatta det, är väldigt trög med sånt så om du stöter på mig och inte får nåt gensvar så är det kanske för att jag inte fattat!
Vad åt du till middag? Fiskbullar med sås och bulgur,
Använder du huvtröjor? Ja myskläder sitter ofta på min kropp..
Kan du vissla? Ja.
Har du någonsin deltagit i en demonstration? Ja bland annat på första maj en gång när jag var i mellanstadie ålder. Min kompis gick fram till Mona Salin och frågade varför hon inte höjde barnbidraget, Tv4 filmade det hela och jag stod brevid och höll på att dö av skam.
Vem var den sista som ringde dig? L
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Jag gillar karuseller särklilt när det pirrar i magen och går uppochner.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja absolut!
Tittade du på tecknat när du var liten?Ja.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Det borde väl vara Bergvik då och de har enligt deras hemsida 65 butiker. Annars finns det väl mer i stan men det kanske inte räkas som köpcenter.
Hur många syskon har du? ¤räknar¤ 4! Tre bröder och en syster.
Är du blyg inför det motsatta könet? Ja det beror ju på situationen men om gillar någon så kanske man blir lite blyg då.. Eller rättare sagt om JAG gillar någon. Och det är inte tjejen i filmen som skrev brevet. =)
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen hel men säkert många i "Vi hade iaf tur med vädret" Som ska göras i version två! Ska bli skitkul det!
Äger du några band t-shirts? Nej
När flög du senast? Har aldrig flygit. Försökte efter att ha sett madicken med min bror flyga genom att hoppa ner med ett paraply i handen från en kanot som stod på en ställning i våran trädgård. Gjorde mest ont.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 5 stolar och en kökssoffa.
Läser du för skojs skull? ja, jag läser ganska många bloggar varje dag.
Pratar du några andra språk? Inte några men engelska kan jag iaf förstå blir väldigt knaggligt om jag ska prata engelska. ibland har jag visat vägen till turister. "Go rihgt there and than you vill se it on the left side."
Diskar du din egen disk? Ja inte fan lär nån annan göra det.
Har du gråtit offentligt? Ja men jag kan inte komma på nåt exempel. Så kanske inte in public men inför folk!
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja kanske inte alltid, ibland vill man köra på säkert kort och köper den chipssorten man vet man gillar om man säger så!
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Nej jag är nöjd med det lilla jag har.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja. de följande dejterna med! Men vad vet jag om dejter.. Skulle inte förstå om jag var på en sån ändå.
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej men det skulle jag gärna besöka.
Vad har du med dig in på bion? Godis och dricka och en plats nära toan för att kissa tack!
Vem är din favoritlärare? Har ingen lärare hoppas jag får en!
Har du en blogg? Ja typ denna...
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Ridning!
Vilket peronlighetsdrag är ett måste hos en partner? Att han går att prata med!
När sov du senast på golvet? Jag somnar sällan om jag ligger obekvämt men jag har svimmat och hamnat på golvet några gånger. (Lågt blodtryck)
Vilken är din favoritdrink? Jag brukar bara säga "nåt med sprit inte sött" Men nu har jag ju fått med mig en drinklista hem sen senaste krogbesöket (hittade i väskan dan efter) så nu kan jag ju lära mig vad de olika heter då, kanske är det som ska bli läsningen för nöjet.
Gillar du din boende situation? Nej men ska snart flytta.
Vilken är din mammas hemstad? Göteborg.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Egentligen så behöver jag åtta timmars sömn men det var evigheter sedan jag sov så länge.
Äter du frukost dagligen? Ja alltid, men kanske inte just på morgonen.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej egentligen inte men jag stressar upp mig en del och får oftast inte hälften gjort ändå.
Hamnar du ofta i trubbel för att pratar under lektionerna? Ja när jag gick i skolan så pratade jag nog för mycket.
Vilken är din favorit frukt? Vindruvor.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ja ju fetare dessto godare?
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 24, inte så gammal som jag ser ut då..
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Nej jag stavar ju inge vidare själv.
Tror du på liv på andra planeter? Ja! haha.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Pappa.
Vad var det senaste du åt? Middagen idag.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det kvittar nog.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ingen aning, det var väl poppis på 80talet..
Gillar du senap? Ja i lagom dos till rätt mat. Jag älskar apotekets senap som finns vid julhandeln.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag pratar sällan med mig själv men jag dagdrömmer iibland.
Vill du någonsin hoppa fallskärm? Nej tack, med mitt flyt så går väl repet till skärmen som ska rädda mig av.
Sover du på sida, mage eller rygg? Sidan,
Har du någonsin köpt något från eBay? Nej
Tycker du om att krama folk? Ja, kanske inte ALLT folk! 
Skulle du säga att du är trendig? Nej, trender tar jag till mig ett år efter alla andra. Oftast tycker jag det är skitfult i ca ett år, sen när alla andra börjar tröttna så förstår jag charmen, lagomt till rean då!
Äger du en digitalkamera? Ja.
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera? Bli glad antar jag.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? En halvfet och ful tjej i "skilda världar" var jag tydligen lik... och en annan i rederiet men hon såg iaf söt ut.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja iaf om man vill att den ska ringa och man sitter med telefonen i handen och väääääääääntar!
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Många böcker, hemska biografier och sånt.
Vad är du allergisk mot? Inget alls.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej jag äter inte kött.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning.

Utskälld.

Idag fick jag en utskällning. Det ringde en tant som påstod att jag var Kens(?) flickvän. Jag sa att jag har ingen pojkvän som heter Ken, men hon trodde mig ändå inte.  Hon hade minsan fått mitt nummer från en säker källa som ävern visste att Ken befann sig hos mig...

Sjuka människor.

Söndagsnöje, del två.


Söndag


Lördagens underhållning av Linda Rosing

Fram med popcornskålen! Linda Rosing bloggar här.

Tillägnad Johanna.


Msn konversation, del 5?

[email protected] (E-postadress inte verifierad) säger:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

[email protected] (E-postadress inte verifierad) säger:

xxxXxxXxXX


Barn föds utan fördommar.

En kompis som är adopterad skulle kolla på min bebisson, när hon stäcker sig ner i bilbarnstolen så säger hon:
H
"Alla barn börjar alltid skrika, dom blir alltid ledsna när jag ska hälsa"
J
"Varför då?"
H
"Jag är ju så mörk så dom blir väl rädda"
J
"Vadå!? Tror du att barn är rastister!?"

image87

Utmaning.

REGLER : Du måste kopiera in reglerna, svara på frågorna och utmana 6 nya personer!

Hatar du mer än 3 personer? - Nej inte hatar men ogillar
Har du någon gång försökt ta ditt liv? - Nej
Hur många hus har du bott i? - två hus men många lägenheter, orkar inte räkna. Fem stycken sen jag flyttade hemifrån iaf.
Vilken är din favoritglass?Vanilj eller nougat
Vilka är dina favoritskor?  Vinterskorna är väl mest bekväma annars är det flipflop på sommaren!
Har du fällt krokben för någon? Nej.
Vilket var det värsta ämnet i skolan? - Språk
Vilket var ditt favoritämne den här terminen? Denna terminen? Då är det ju ingen skola.
Äger du en Britney Spears skiva? - Nej
Har du någonsin spytt bland folk? - Jadå
Säg något du alltid tänker på? - Barnen
Vilken musik tycker du bäst om? Många olkia stilar
Vilket stjärntecken är du?Skytt
Vilken är den pinsammaste CDn du äger? - Jabadabadance men det tycker jag mest är roligt
Sommar eller Vinter? Jag gillar båda men nu längtar jag till sommaren
Har du någonsin örfilat någon? Ja
Spelar utseendet någon roll? - Ja.
Favoriträtt? - Fisk
Är du förlåtande? - Ja
Hur många barn vill du ha? De jag har och inget mer, som jag känner nu iaf
När grät du senast? - Förra veckan
Har du kallat din lärare för mamma? Nej
Smeknamn? Sälen
Är du nöjd med ditt liv?Ja ganska
Är du närmare din mor eller din far? Pappa
Favoritegenskap hos motsatta könet? Att han går att prata med?
Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag? Skulle inte vilja uppleva det faktiskt.
Vad är klockan när du svarar på detta? - 11.14

Jag utmanar: malin,  Sandra, cedella , madde, johanna och nån frivillig!

Pass på kungen


JAG HAR VUNNIT PÅ TRISS!

helt sjukt! Jag vill inte säga hur mycket men det är mycket mer än vad jag hade igår iaf! SHIT! Nu ska jag ätligen betala av mitt IKEA lån och sen ska jag köpa en bostadsrätt! Ska kolla på Hemnet redan nu! Inatt kommer jag inte kunna sova, är så jävla glad!


RSS 2.0