Om någon undrar vart jag är.

Om någon, någonstanns sitter och funderar på vart jag tagit vägen så dog min bil igår. flera mil från civilisationen. Jag har övernattat till skogs med mina barn. Nu kommer inte bilen hem mer med oss igen..
Jag är billös tillsvidare för min bil kan man inte lita på. Jag hatar saker man inte kan lita på.

Lördagsplaner.

En del ber verkligen HELA tiden om att man ska säga vad man tycker och anser. Men när man väl gör det så passar det inte ändå. Det var inte det dom ville höra.. Men be inte om det då. Jag vill nog heldre inte veta vad andra tycker jämt, men då ber jag inte om deras åsikt heller.

Idag har jag börjat dagen ca halv sju med att V hade feber. Vi kollade på nån basketfilm på trean som slutade så pluttgulligt att jag började gråta. Under morgonpomenaden med hundarna började jag helt oprovecerat att blöda näsblod. Kände mig en aning nervvrak så jag skyndade mig hem och drack två koppar kaffe.
 
Idag  ska jag åka med B och plocka svamp. Gömma mig i skogen.

Tydligen är det tangofestival i Karlstad. Vi fick lära oss olika dans i högstadiet för att sen bli tvingade att ha nån stordans med de andra parallelklasserna i nian. Lyckligtvis dansade jag med I under träningen och han trampade såklart mig på tårna sjuttiofem gånger och tillslut var ena tån blå och stukad. Så jag slapp vara med på finaldansen, han lät bli han med så då kunde vi sitta på läktaren i den svettiga gympasalen och skratta åt dom andra.
Nu är I död sen några år tillbaka, men tack för räddningen och RIP.

Fredags kvällen.

Nu är det dax för sängen! Helt sjukt! Men jag är så trött ikväll igen och detta har ALDRIG hänt. Jo kanske i början när jag var gravid. Då var jag oxå såhär trött. Men aldrig att jag skulle däcka klockan tio en fredagskväll innan.
Doris och jag har tryckt i oss massa godis under kvällen så jag borde även vara sockerspeedad till max nu.
Sov gott!!


Äntligen Fredag.

Har varit ute i skogen med hundarna. Ätit frukost, betalat sista räkningarna. Fcik förnedra mig med att även denna månad ringa till mitt hyresbolag och be om OCRnummret. Det är tredje månaden i rad nu. Märkligt att det bara är den räkningen som alltid ska försvinna. Det är iaf jobbigt att ha pengar på kontot som man inte för röra så det skönaste är ju att betala räkningarna så fort som möjligt.
Nu är det ju ganska fint väder ute men jag kommer nog ändå lägga mig framför tvn ett tag, håller på att tvätta soffklädseln Inte för att jag måste vakta tvättmaskinen men det är rätt skönt att slappa.

Sen ska jag åka och köpa nya glajjor till Dorisen. Efter det är det ÄNTLIGEN fredagskväll och det ska vi fira med chips och dipp tror jag.


Det håller i sig.

Kom hem lite sent ikväll och när barnen somnat grejade jag lite i vardagsrummet. Har nu öppnat och stängt kylen 48 gånger och läget där inne är fortfarande oförändrat. Inget godare än sist jag kollade.
Tröttheten håller i sig än och trotts att jag sov många timmar i natt så är jag redo för sängen redan nu. Inte normalt för mig! Men det är säkert nyttigt..

Snippdoktor.

Idag ska jag till gyn och få sånt där preventivmedel som man ska ha om man inte vill ha fler ungar, just nu..
Vet inte vad det blir men nåt ska väl passa.

Fortfarande roligt.


Johanna.

Jag har klarat det nu.


Uhh..

Vad tröga killar det finns. Uhh orka förklara saker ens? Om en person inte fattar ett skämt eller en vänligt dissning så vet jag inte hur jag ska betee mig.

Nu ska jag laga krubb.

Onsdag.

Igår var vi ju borta nästan hela dagen. Fick jättegod mat och Doris tog om tre gånger, sen bad hon om att få fika hehe.
Kom hem ganska sent och la oss i sängen och kollade på 22 nyheterna innan Doris gick och la sig. Sen somnade jag väldigt fort och det är inte likt mig alls. Jag har somnat innan klockan tolv tre dagar i rad nu. Vad kan detta bero på? Skönt är det iaf.
Idag ska vi greja lite här hemma, sen skulle jag behöva köpa kläder till barnen men det kan man ju iofs göra på internet. Praktiskt när man är ensamstående och för lat för att springa i affärer!
Igår när vi åkte hem sa jag till Doris att hon är min älskling, fick som svar "Ja mamma kanske det men jag är morfars älskling med." Ja självklart =).

Kom ihåg.

Igår fick jag en chokladask och en film av mitt X. Vet inte vad han är ute efter men nu står det så mycket choklad i min kropp så det osar ur öronen. Filmen var som en köttmasaker, könsorgan som åts upp av en hund, ett huvud som strimmlades i en propeller och ett ansikte som drogs isär av fiskkrokar.

Idag är Doris ute på sjön med dagis. Känns sådär  när det regnar, Ska hämta henne tidigare och åka till Vilgots farfar i Deje och äta mat. Hoppas dom kommer ihåg att jag inte äter kött.. Det har dom iofs gjort hitills. Men man vet aldrig. Min pappa glömmer bort det helatiden trotts att jaginte ätit kött på åtta år nu. Men hos honom är det inte lika pinsamt att påminna om det som hos sånna man inte känner så väl. Men för all del är jag supernöjd med sås och potatis!

Idag ska jag komma ihåg flera saker. Sånt är inte lätt för mig, jag lider av vissa brister.
Men för att komma ihåg bättre:

Lämna tillbaka massakerfilmen. (är iofs inte hyrd i mitt namn men jag är inte så taskig.)
Ta med Bs bok och hårborste. (mycket viktigt hon har redan påminnt mig om detta tre gånger.)
Boka tvättid så jag kan tvätta soffklädseln.
Påminna mig själv om att imorgon är det Pink floyd som får ta emot Polar Music Prize. Och det skulle vara spännande att se hur deras mottagande blir. Hoppas dom uppträder.
Leta upp de sista räkningarna alternativt ringa runt efter OCR nummer..

Hej igen GUD.

Tänkt vilken god mat jag lagade. Fiskbullar äggsås och potatis och morötter. Ni kanske inte hajar grejen men jag ÄLSKAR fiskbullar. Det gjorde mina barn med så nu är vi mätta och belåtna.
Ikväll har jag för avsikt att äta godis och kolla på tv i sängen!


Tack Gud.

Nu har jag även ljud på min dator. Kan livet bli bättre? Tv i sovrummet med så nu kan jag kanske titta mig till sömns inatt! Lyckan är gjort sanna mina ord. Bara lite choklad som fattas.
Har även betalat lite räkningar men har lyckats förlägga hälften av dom! Måste panikleta lite.

Söndag.

Idag har det ändrats lite här hemma. Borrats i väggar och flyttats på möbler. Har fått igång datorn oxå men en del kvar att greja med den med. Lite tråkigt, ska trösta mig med en kladdkaka sen.


Föresten har jag ju inga adresser kvar i mina fauvoriter längre. Så snälla länka mig era bloggar så jag kan lägga till dom igen!

Lördag.

Jag har lite datorstrul hemma därför har jag inte varit så aktiv på bloggen. Nu är jag i Krillehöla och lämnar min dotter hos morfar. Har även blivit mätt och tillfredställd på choklad. Ska snart åka hem till Karlstad igen.

Veckans kärleksförklaring kom på ett sms idag:
"Om du inte vill ha mig eller vara med mig så kan jag lika gärna skära av mina kulor."

Gulligt? Ja det är ju inte ofta man får höra sån vacker poesi. Nu är detta inte så aktuellt men annars skulle det säkert värma i hjärtat.

Okej ni vill inte ha honom men kan ni iaf hota honom?

Så han vartfall låter MIG vara.

[email protected] säger:

hej


Fy fan!

För falska skitmänniskor som inte bryr sig ett skit om sina barn, som pikar andra för saker dom själv gör och ändå inte fattar ett skit utav dubellmoralen. Ni som säger "Så där skulle jag aldrig göra!" Är oftast de som gör dom mesta felen.

Fredag. Nu är det helg.

Har avverkat en blöt promenad i skogen tillsammans med B. Ska nu bege oss in till stan och strosa i ett par timmar innan jag ska köra henne till Forshaga och sen lämna V hos sin pappa. Sen är jag ju nästan barnledig då!
Kvällen blir nog lugn. Några glas vin och töla i telefonen kanske? Ni får altså gärna ringa mig ikväll!

Återvunnen sömn.

Inatt har jag sovit som aldrig förr. Somnade runt halv ett vilket är ganska tidigt för att vara jag, sov sen jätteskönt fram till klockan 07.00 när klockan ringde. Minns ingen dröm så jag som tungt. Tror min kropp försöker ta förorad sömn för det senaste året.

Så gick natten.

Inatt var det ju första gången som V skulle sova i sitt egna rum. Han somnade tio i nio och sov där inne ändå till tio i tolv sen fick han sova med mig i min söng, haha. Tre timmar altså! Men längre än så sover han han aldrig så det var ju inte mer än väntat. Ska nog fortsätta såhär så kanske kanske han kommer sova lite längre nångång? Innan han flyttar hemifrån iaf, om han nu gör det. Han kanske heldre vill bo hemma hos sin mamma.

Utvalda frågor från "Sanningens Ögonblick" .. Här finns ingen lögndetektor, men va ärlig ändå.

Kan dina vänner lita på att du behåller en hemlighet? Ja det kan dom.
Om du vann en stor summa pengar, skulle du dela med dej till dina vänner då? Nej det är inte säkert, om det inte var nån som VERKLIGEN behövde hjälp men det behöver man sällan i Sverige. Däremot skulle jag kunna låna ut pengar om vi skrev em revers innan.
Har du någon gång snokat i en kompis handväska? Nej.
Händer det att du köper kläder som du egentligen inte har råd med? Ja det är jag ganska duktig på!
Är du rädd för att du ska se ut som din mamma när du blir äldre? Nej vi är ju redan ganska lika.
Har du lämnat en kompis på krogen och smugit hem med en kille? Nej, Jag har aldrig gått med en kille hem från krogen.
Tvättar du alltid händerna efter du varit på toaletten? Ja faktiskt.
Har du brist på toapapper någon gång torkat dig med en gästhandduk? Nej då tar jag heldre med handen och sköljer i handfatet.
Har du någongång satt in en kontaktannons? Nej.
Har du haft sex med en kompis pojkvän? Ja... (men det var LÄNGESEDAN) Dom är inte ihop längre.
Har du någonsin känt dig sexuellt attraherad av en tjejkompis? Nej.
Har du haft sex med fler än två män på en dag? Ja (Men det var oxå längesedan)
Skulle du kunna donera en njure för att rädda din mamma? Ja, om hon lovade att ta hand om den sen.
Har du haft sex med en av samma kön? Nej
Anser du att du är bra i sängen? Nja, jag är nog ganska blyg och vill ha lampan släckt.
Har du någongång haft snuskiga fantasier om en kompis pappa? Nej jag har ingen kompis med het pappa.
Har du tagit droger under dom senaste 6 månaderna? Nej
Har du nångång medvetet repat en bil? Nej
Har du någonsin skällt ut någon för att personen kört dina kläder i fel tvättprogram? Ja min pappa var en höjdare på just det han blandade även färger hejvillt så allt blev grått.
Har du i vuxen ålder gråtit när du sett en tecknad film? Ja, dumbo bland annat. Barn borde inte få se den filmen.
Är du avundsjuk på någon av dina vänners kroppar? Ja, men orka bry sig om sånt?
Har du snokat i någon av dina vänners föräldrars privata lådor? Ja fast då tillsammans med vännen såklart.
Har du roligare utan din flickvän/pojkvän när du går ut på krogen?Ja nu har jag ju ingen pojkvänn men om jag ska gå efter mitt ex så var det roligare att gå ut UTAN honom, men det ska ju inte behöva vara så om det är ett bra förhållande vilket det inte var. Men ibland är det ju kul att bara vara med sina tjejkompisar! Tror killar känner likadant.
Gillar du din bästa väns föräldrar? Ja"
Har du någongång lurat din kompis på pengar? Nej
Finns det något som dina vänner borde få veta, men som du inte vågar säga? Nej det gör det väl inte.
Brukar du jämföra din killes kropp med andras på badstranden? Nja nu har jag ju FORTFARANDE ingen kille så då kan jag ju jämföra hejvillt! Men något strandväder är det ju inte så jag får vänta tll nästa år då.
Har du tjuvläst din killes mail eller sms? Nej faktsikt aldrig. Han talar väl om ifall det är något han tycker jag har med att göra.
Har du som vuxen någon gång låst in dig på toaletten och vägrat komma ut? Ja-
Har du någongång skällt ut en lapplisa? Ja och han blev så rädd att han tog tillbaka bötern.
Om du hittade en stor summa pengar på gatan, hade du lämnat det till polisen då? Nej jag hade nog behållt pengarna.
Skulle du polisanmäla din vän om hon gjorde ett allvarligt brott? Nej det skulle jag inte. Men om det var något som den personen skulle må bättre av att erkänna så skulle jag uppmuntra den att anmäla sig själv.

Jag utmanar alla som VÅGAR att göra denna!

Nu har killen från stockholm blivit arg.

[email protected] säger:

HEJ



Fortfarande ingen som vill ha honom? Han är gratis och från stockholm.


Konversation med min lillasyster.

Jag: " Men skulle du behöva köpa en ny säng ändå då?"
Hon; "Ja den här sängen är så jävla sönderknullad så det är helt oumbärligt."


TJEJLISTAN 08 - du är feg om du inte gör den. (jag vill inte vara feg!!)

Har du ett par blåa string? Nej inte vad jag kan komma på.

Vem var den senaste du pussade? Min son

Vem var den senaste som pussade dig? Min dotter

Vad har du för trosor på dig? Blåa i bomull.

Har du mens? Nej inte just nu iaf.

Vem sov du senast med av samma kön? Min dotter.

Vem sov du senast med av motsatta kön? Min son (spännande va?)

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Orkar inte räkna, säkert ingen alls =).

Gillar du nån nu? Ja klart jag gör!

Vem isåfall? Mina nära och kära.

Vem strulade du med senast? Jadu det är ju lite taskigt att skriva i en blogg, får kanske fråga om lov först och återkomma.

Vad gjorde du inatt? Sov och nojade mig.

Och i förrgår natt? Sov då med.

Vad gör du innan du kan sova? Går ut med hundarna, borstar tänderna, tvättar bort smink.

Kan du prata med din mamma om allt? Nej.

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja absolut.

Har du varit gravid? Ja

Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Vilken pojkvän?

Push-up eller T-shirtbh? vanlig?

Stövlar eller gymnsastikskor? Gympaskor fast stövlar är ju bra i leran, haha.

Stilettklackar eller vattenpölar? Ehh det är ju inte ens samma sak, men vattenpölar då

Kjol/klänning eller jeans? Jeans tror jag men nu är jag så fet så jag får gå i kjol.


Inatt ska jag sova själv.

Nu sover min lilla bebis i sitt egna rum för första gången. Klockan är tio i nio. Det är ganska tidigt för att vara honom men han var trött idag. Förmodligen kommer han att vakna tidigt inatt. Han har inte varit en lättsövd bebis. Snarare mer omöjlig. Nu har han iaf fått lägga sig i sitt egna rum. Långt från sin mamma. Nu är jag altså en egen person igen. Jag sitter inte längre ihop med min son jag får sova själv. JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Nej det känns jobbigt men ändå SKÖNT. Hoppas att han sover bättre i sitt egna rum. Kanske jag bökar mer i sömnen än vad jag är medveeten om och stör honom.
Jag är ju inte heller så lätt att söva.. Vill gärna prata hål i huvudet på den som ligger brevid.
Eftersom jag nu för första gången på 10 år ska sova ENSAM så får jag nog köpa en tv till så jag kan ha en i sovrummet. Datorn kan jag inte ha med mig längre. Den ska flytta hem till sin ägare när min nya hårdisk kommer till den stationära datorn. Vilka problem man har. Men att ligga ensam utan tv eller nån att prata hål i huvudet på är inte min grej.


Är det någon jävla grej nu?

Är det någon jävla grej nu att göra musikfilmer med teletubbies? Det är ju inte ens kul"


Det finns hur många sånnahär klipp som helst på youtube. Sjukt tråkigt.

Illamående.

Fy fan. Jag hade bara ätit en morot idag och blev VRÅLhungrig. Så jag tryckte i mig mazariner och chokladkak aktig sak och nu mår jag som jag förtjänar. Illa, sockerfeber. Usch!

Sammanfattning sommaren 2008

Mina svar blev skittråkiga men jag är kanske inte så intressant, lite därför jag inte skriver så mycket om mig själv just. Får skaffa ett smaskigare liv helt enkelt!


- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Nej det tror jag inte.
- dog någon som stod dig nära?
Nej.
- vilka länder besökte du?
Var bara i Sverige.
- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Mer strandväder tack!
- vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Nej jag mins inte datum så bra.
-största misstaget?
Ångrar inget..
- har du varit sjuk eller skadat dig?
Magsjuk har jag varit och bakfull?
- bästa köpet?
vet inte..
- vad spenderade du mest pengar på?
Ny barnvagn
- gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja det tror jag.
- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Rihanna - Disturbia
- är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Jag är nog lika glad som andra sommrar.
- vad önskar du att du gjort mer?
Inget speciellt.
- vad önskar du att du att du gjort mindre?
Inte det heller.
- hur tillbringade du din midsommarafton?
Hemma.
- blev du kär i sommar?
Är sommaren slut än?
- hur många förhållanden?
Inget.
- favoritprogram?
OS men det går trögt än sålänge.
- bästa boken du läste i sommar?
Har bara läst en bok än sålänge och den var inte så bra men ska börja på en ny nu som Malin har prackat på mig. =) Kirurgen heter den. Ska nog börja med den ikväll.
- största musikaliska upptäckten?
Inget speciellt där heller.
- något du önskade och fick?
Nja...
- något du önskade dig men inte fick?
Nytt jobb, lite pengar, ny bil. (tack)
- vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
ingen aning
- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Mer sol och värme.
- hur skulle du beksriva din stil sommaren 2008?
Jag har ju knappast mer stil på sommaren.
- vad fick dig att må bra?
Bad!
- vem saknade du?
Ingen speciell.
- de bästa nya människorna du träffade?
Hmm..
- sommarens sötaste?
Vilgot?
- sommarens hetaste?
Kungen såklart

- sommarens största kärlek?
Mina barn? Är det ett trågkigt svar?
- sommarens besvikelse?
OS
- sommarens bästa?
Den lilla värmeperioden som var.
- sommarens snällaste?
Mja... Malin?


Mitt i veckan nu snart..

Nu har jag klätt på mig och det är inga sommarkläder utan raggsockor, jeans och tjockaste tröjan. Ska det vara såhär kallt? Borde dom inte slå på värmen nu här i lägenheten. Inatt var det verkligen svinkallt så nu ska jag plocka fram det tjockaste täcket jag hittar och bädda i allas sängar.
Bara V vaknar nu så ska jag dra igång dammsugaren och sen skura golven. Imorgon får vi ju faktiskt besök i två dagar fran Göteborg. Det ska bli skojsigt. Sen är det ju heeeeeeeeeelg och jag är barnledig! =) Kanske ska ta den där inflyttningsfesten då? Om man törs.. Hittills har jag ju inte sett röken av mina grannar. Dom tycker nog att jag är skitskum hehe.

Hemsk natt.

Jag hade precis lyckats somna till och var på gränsen till att drömma något riktigt mysigt när jag hör att nån går i lägenheten. Trodde det var min dotter som skulle gå upp och kissa så jag låg och lyssnade ett tag, men det kom ingen, ljudet upphörde. Sen small det till, som att något rammlade ner, jag gick upp och tittade, typ livrädd. Men Doris sov och jag hittade intenting såklar. Så jag la mig igen , var nu verkligen livrädd och pratade med min ena hund så han skulle vara lite alert och vaken om vi nu skulle bli mördade. Jag hörde igen att nån gick men ingen av hundarna reagerade ens. Och det är inte likt dom för dom vaktar verkligen när dom vet att jag sover.  Jag vet inte jag är väl sjuk i huvudet då men jag hörde verkligen att nån gick i hallen.

Jaha fan oxå.

Nu sitter jag här igen och har en del kvar att göra innan jag kan åla mig i den nybäddade sängen. Klockan är för mycket. Ögonen är som grus. Imorgon är en ny dag, "efter regnet kommer solsken det tycker jag är så jättebra, att man alltid.. att det finns hopp! Det finns en morgondag och så vidare."

Äntligen utsläppt i världen.

Nu har inte min msn fungerat sen klockan 17.00. Fick precis igång den igen.
Fatt hur tragisk jag blir utan msn. Jag tom ringt och stört folk på jobbet. Totalt isolerad från omvärlden.

Svinkallt.

Nu är det kväll och jag är trött, det är kallt och jag fryser. Har varit ute och gått i regnet i en och en halv timma idag, sen iväg till stallet och det regnar regnar regnar.
Skulle vara skönt att krypa ner i sängen nu. Typiskt att man inte känner såhär vid tiotiden istället när man ska sova. Då har min trötthet alltid gått över. Hade jag varit barnledig så hade jag nog gått och lagt mig nu.

Sexskydd.

Det har regnat hela natten och nu är det så kallt att jag fryser på natten. Dax att lägga fram vintertäcke och pymasent? I Augusti.

Jag gjorde ett test på preventivmedel.nu där man skulle se vilket preventivmedel som passade en bäst, mitt reslutat lbev "slarviga sara" den karaktären hette faktiskt så! Låter ganska slampigt? Men när jag läste om det var det mest för förvirrade människor och det passar ju mig då.
Det fanns andra alternativ som
Slarviga Sara
Sökande Sofia
Alternativa Anna
Diskreta Daniella
Ordentliga Olivia
Tränande Tina
Rörliga Rebecka

Och om vi ska prata om slampig så är det nog den där så fint "sökande" sofia. haha.

Testa du med. testa här.

Så fint.


Godmorgon.

Nu har jag druckit kaffe, slevat i V gröten, varit ute med hundarna och plockat i diskmaskinen. Låg och försökte få V att somna om till 8 innan jag gav upp.  Så nu sitter jag en stund till i mitt jättefina nattlinne och kollar på nyhetsmorgon. Sen får dagen ta och börja.


En natt när jag inte kundes sova så hade jag datorn i sängen. Gick upp för att kissa och när jag kom tillbaka hade en viss kille vaknat och tagit över datorn.


Vill du ha en vän? Jag bjuder.

Varje kväll skriver det en person till mig på msn Av hans mail att dömma är det en kille från stockholm och han är kanske 33 år?
Han skriver "Hej" Jag svarar inte. Han verkar störd. Detta har pågått i ett år ungefär. Så om ni vill ha en kompis som verkar störd så får ni gärna adda denna killen.


[email protected] säger:

hej


Min kväll.

Är ganska nyss hemkommen efter att ha varit över i Kristinehamn på liten kräftskiva med lite släkt.
Jag som skulle köra hem fick nöja mig med ett glas champange och medans de andra drack sprit till maten bäljde jag i mig vatten.

En av kvällens höjdpunkter var att leka miffo i bilen tillsammans med syrran., (se bild) i Kristinehman får man underhålla sig själv. Solen sken för fulla drag iaf. Tyvärr skulle johanna gå på nån väldans dejt vid nio tiden. åt en del godis och chips och åkte sedan hem när dom började korsförhöra mig på saker. Otroligt hur man upplever allt när man är spiknykter.



Jag som miffo


Vilgot sover sött i en kvart.


Johanna som miffo.


Väldigt soligt.



trockisen i blommiga klänningen. =)

Inte rätt.

OS känns lite off när det går i repriser bara. Själva OS.känslan infinner sig inte. Annars älskar jag sommar OS. Nu är mer dokumentärena om Kina intressanta. Dom ser jag på svtplay när jag ska sova.
Imorgon är det kräftskiva i nykter tappning. Iaf jag får lov att vara nykter vet inte hur resten av sällskapet upprträder men jag hoppas dom sköter sig. Nykter ihop med fylla är aldrig roligt. Provade att gå ut på krogen en gång när jag var gravid med Doris och det var ingen hit.
 Det bästa var att några fick för sig att bjuda på en drink så kunde jag säga att jag inte dricker alkohol för jag är gravid och det var jävligt roligt att se herrarna försöka på ett smidigt sätt åla sig ur situationen!
Då förstår man ju vad vissa är ute efter. Krogen är inte så roligt. Mest köttmarknad, Desperation och ångest.. Fast i rätt sällskap kan det ju såklart vara kul men så är det ju med allt.


Fredag en dag i veckan.

Tjooho. Är nyss hemkommen efter varit runt omkring sen åtta i morse. Doris skulle till mariebergskogen med dagis och kolla på när dom släppte ut nya fiskar i ankdammen. Lät lite gulligt, hon var iaf helt exalterad inför detta.
Sen har vi varit ute i stallet och dolat och en sväng till bergvik.
Nu har jag tryckt i mig massa och väntar på att klockan ska blir fyra.

Köpte hårfärg oxå. Ska väl ge mig på det ikväll. Annars händer det väl inte så mycket spännande tyvärr.

Kristinehamn.

Ni som kommer från Kristinehamn kommer känna igen er i den här artikeln. Speciellt ni som jag som har flyttat därifrån.

läs här.


Smskonversation. Lite dramatik i mitt liv.

Jag:  Då kan du vara lite trevlig så ska du se att livet inte behöver vara så svårt för dig.

Anonym: Va?

 Anonym igen: Vad fan menar du med det Sara?

Jag: Att du kan sluta vara så otrevlig.

Anonym: jaha och då blir mitt liv jätte bra menar du jaha vad bra då fan vad bra mitt liv blev nu (gubbe som hoppar)

 Jag: hahahaha

Mindre smart.

Någon mindre smart person spikar i väggarna. Låter som det är grannen under. Om denna mindre smarta person nu ska väcka mina barn så kan just den personen natta dom igen sen.
Har inte hört ett ljud av mina grannar innan just nu. Tycker man kan spika på dagen faktiskt. Så svårt är det inte att vänta om dom nu har köpt nån jävla hylla på IKEA Sen kanske dom kan tänka på att väggarna i det här huset inte går att spika i, det ska borras. Skiten dom försöker få upp kommer åka ner.

Torsdag torsdag torsdag. Kväll kväll kväll.

Vad göra vad göra vad göra?

Ingenting ingenting ingenting.


Tagit kort.

Idag har jag fotat mig till nya körkortet och jag ser verkligen ut som en mullig fjortis på kortet. Så får det vara. Ni kan få se bilden sen när körkortet kommer på posten.
Något sommarväder kom det ju inte heller. Typiskt aftonbladet att vara så posetiva i prognosen.

Fina trosor.




Kanske passar helgens partypoutfit? Om du vill verka fåraktig eller som det svarta fåret.

Nu är dagen kommen.

Nu är det Torsdag som jag har trott att det varit i flera dagar. Idag hade jag plannerat in att gå långtur med hundarna. Hann jämt kanske 1 km när det började regna. Har inget regnskydd till Villes nya vagn så nu sitter vi här hemma istället. Kanske ska gå till dagis sen och hämta D om det inte tänkt att regna hela dagen.

Hade sockerkaka kvar sen igår som tyärr besöket inte hade ätit upp de två sista bitarna av. Självklart tog jag det till frukost. Jag hatar att ha sånt där hemma, lika bra att äta upp det så jag slipper frestas hela dagen. Usch.

Har iaf varit i stallet och ute på promenad redan så det bode ju räknas som lunch nu?

Länge leve värmland.

"Ännu en gång kommer Systembolaget med denna nyhet: alkoholförsäljningen ökar.
Omräknat har sammanlagt 686 000 fler burkar öl passerat de värmländska Systembolagen under årets första halva jämfört med samma tid i fjol.
Särskilt begivna på öl och cider var folk under varma juli
." Skriver VF idag.




"Vem får inte följa med in på systembolaget?"
"HUNDEN KATTEN GLASSEN HUNDEN KATTEN GLASSEN HUNDEN KATTEN GLASSEN"

Publicerat av Bidragkskungen.


Nehäpp.

Ingen postavi men ett brev från Vägverket som först fick mitt hjärta att dunka. Tänkte att det var fortkörningsböter från när jag blev fotad med trafikkamera men sen kom jag på att jag har ju beställt grundhandling för nytt körkort.
Då är det bara att åka och ta kort då. Mja.. kanske skulle passa på att göra det idag när pappa kommer iofs men orka borsta håret? Ska man inte se ut som man gör mest på sitt körkort? Slacker?
På krogen behöver jag faktiskt aldrig visa leg men på systemet är det iaf var tredje gång och jag sminkar mig inte för att gå dit. Men jag får väl piffa till mig lite då.
Dom har ju såndär fotoautomat vid Åhlens, tydligen kan man ta kort på Vägverkets kontor oxå. Undra om man kan skoja till det lite på kortet?

Mätta igen.

Oj vilken god mat jag lagade idag! Nu behöver nog inte magen fyllas på mer idag! Lika bra det för jag har ändå inte tid.Har plockat och grejat hela dagen och väntar på att åka ut till stallet nu.
Sen kommer pappa vid fem och förutom tavelupphägning så ska vi eller iaf jag åka till apoteket och till optikern med Doris.
Jag är fortfarande helt inne på att det var Onsdag igår, har redan tänkt att det är fredag imorgon. Men riktigt så lätt gick ju inte veckan. Några dagar kvar.

Ska gå ner till brevlådan nu och kolla om jag fått nån postavi. Väntar på ett packet från HM innehållande underkläder till Doris och en Bh till mig som jag ska ha under klänningen på Lördag, såndär utan axelband. Verkar tveksamt om att den ska hålla tuttarna på plats men jag ska ge det ett försök.

Hejsvejs sålänge!

Klockan är över tolv.

Och jag har inte uppdaterat bloggen än. Onsdagar är ju segodagen. Påbörjade projekt med Vilgots rum, där stod flera kartonger som jag inte packat upp än sen flytten och jag har ju inte saknat inehållet i dom heller. Projektet blev helt plötsligt överväldigt så jag får väl hålla på halva dagen.
Min pappa kommer över idag så då ska jag tvinga honom hänga upp min tavla i vardagsrummet, måste borras och grejas. Har ju en vägg där att måla ett lager till med men det tänker jag tvinga Vilgots pappa att göra. Som ni märker så tvingar jag folk att göra saker men så är det ju när ingen gör något vettigt frivilligt.
Sen räknas jag i min familj som en svag människa, tex när det skulle bytas till sommardäck så var jag helt inne på att göra det själv. Eller iaf bära upp däcken från förådet men då fick jag faktiskt skäll. Och så svag är jag inte!

Godnatt min skatt.

Imorgon ska det ju bli sommarväder igen. Jag har delade känslor inför det. Självklart vill jag inte att sommaren ska ta slut i början av augusti men samtidigt har jag börjat vänja mig i att gå i de fåtal jeansen som jag lyckats tränga ner mitt feta arsel i.

Nu blir det sängen snart iaf. Det här med att gå och lägga sig innan klockan 12 som jag skulle börja med går som vanligt inget vidare. Men det var ju det där med egentig som är så skönt. Inte för att jag gör något vettigt men ändå.


Det var jag då.

Om man googlar på mig så får man upp en bild när jag var 17 år, rödhårig och jättesur.

'

Gulligt va? Skulle gärna vilja veta vilke vägrablickaframåtochglömmadetförflutna-person som har den här bilden..

Plötsligt händer det.

Här sitter jag nu. Medans jag nattade den ena ungen så hade den andra gått och lagt sig och somnat i sin säng. Visserligen med kläderna på men ändå! Det är flyt för en ensamstående mamma.
Nu ska jag bara sitta blixt stilla eftersom strömsladden till datorn glappar.
På tvn går en dokumentär om svettiga människor. Fy fan vad jobbigt! Dom svettas även när det är kallt och måste sitta still.

Nu ska jag även hålla ställningarna i Mats pokerspel medans han går till macken. Han har gett mig tydliga instruktioner:

Qvidde säger:

Hur gåre me tomatsoppan?

sälen säger:

mja sådär

Qvidde säger:

äter du annat?

sälen säger:

jo............

Qvidde säger:

okey inge chips hoppas jag!

sälen säger:

nää smöegås

Qvidde säger:

ät inte för mycke smögensås

sälen säger:

nä jar har slutat nu =)

Qvidde säger:

bra de, är du sugen på lite poker nu eller?

sälen säger:

ja ok!

sälen säger:

ska jag spela med dig?

Qvidde säger:

tänkte du kunde spela åt mig, ja måste gå till macken innan dom stänger...

sälen säger:

jaha haha nej det är nog inte så bra

Qvidde säger:

du satsar hårt när du får färg eller kåk! när du får ett par satsar du inte lika hårt! okey? =)

sälen säger:

okej

sälen säger:

par i ess då?

Qvidde säger:

då satsar du ganska hårt tills nån annan satsar hårdare då lugnar du dig!

sälen säger:

aa okej då

Qvidde säger:

AA=par i ess riktigt

sälen säger:

finns det ess på låtsas?

Qvidde säger:

Det finns fyra riktiga ess i en kortlek, tyvärr inga låtsasess..


Fatta att du är dumpad Kristina.

"Jag har svurit att vänta på Arn."
"Men om han inte kommer?"

HAHAHA

Nej bara tisdag. =/

Flera gånger idag har jag tänkt att det är Onsdag och blivit lite glad. Varför jag skulle bli glad av det vet jag inte, en dag närmare helgen kanske. Men det är ju såklart Tisdag och veckan har nyss börjat. Imorgon kommer det bli drygt tror jag. Vet att jag klagar mycket nu men det lite segt i livet just nu tycker jag.
Ikväll kommer jag nog sitta framför datorn så jag uppdaterar förmodligen igen.

Haschkakan.


Man lär sig något varje dag.


Däckade i soffan.

Nu har jag varit hos ögonläkaren med D och vi fick ett tråkigt besked om hennes högeröga. Det har försämrats mycket sen sist och den enda som kan rädda ögat är att tvinga hjärnan att använda det. Dvs att sätta lapp för det friska öga. Glasögon hjälper henne inte alls. Förmodligen kommer hon få helt bra syn när hon blir stor och inte ens behöva ha glasögen eller linser men då måste vi börja med lappen nu.
Och det kommer bli ett helvete eftersom hon knappt ser på det ögat i nuläget. Vi ska börja med tio minuter om dagen och sen öka tills hon kan gå med lapp ca tre timmar per dag.
Aja bara att ta tag i det. Kommer att kännas hemskt men vad ska man göra?
Vi tröståt iaf på MC efteråt och jag som skulle vara så nyttig tog en bönsallad, Smakade sådär..
Sen delade på en glass och jag tror att både Doris och jag är lika mätta och utslagna här i soffan nu. Hon kollar på Pippi Långstrump och jag sitter här vid datorn. Skulle inte förvåna mig om vi somnade lite...

Tisdag.

  • Dagis
  • Handla mat
  • Ut med hundarna
  • Mata vilgot
  • Hämta på dagis
  • Åka till ögonläkaren med D.
  • Åka hem
  • Ut med hundarna
  • Laga lunch
  • Tvätta, plocka, diska

Resten återstår att se. Hoppas det blir helg snart.


Which Oz character are YOU?

I am Ryan O'Reily
Which Oz character are YOU?

Sömnig.

Jag sitter här och är så trött. Måste ut med hundarna, det tar verkligen emot att ta på sig skor nu och traska runt kvarteret. Nu skulle jag ha en snäll sambo som gick ut med hundarna åt mig. Kan man låna såna när man är extra trött? Extra hungrig eller extra deppig?  (Vågade inte skriva något snuskigt.)


Jag skäms.

Nu har jag just avnjutit en sen lunch mot taldrikmodellens och GI-s alla regler.  Får sätta mig i soffan och skämmas ett tag tror jag.
Det är ju trotts allt OS och kallt ute. Upplägget på den här dagen känns inte alls bra.

Jag har ringt och beställt nytt körkort iaf!

Segstartat.

Inatt somnade jag inte innan tre så att gå upp kändes tungt. Efter vi lämnat storasyrran på dagis, gått med hundarna och ätit frukost så la jag mig i sängen för att Vilgot skulle somna och även jag slumrade till en halvtimma.
Idag gör det kanske inget att det går segt men det är så drygt att aldrig få nån vaken känsla i kroppen.
Ska ringa till vägverket iaf, dax att förnya körkortet. Skulle gjort det för ett och ett halvt år sedan men det är lite svårt att få tummen ur tydligen.
Måste även ta nytt kort till körkortet och det gör mig ingenting eftersom jag var gravid i vecka 40 på mitt körkort, hade vatten i ansiktet och mådde som en flodhäst i värmebölja trotts att det var februari och svinkallt.

Yes.

Nu borde jag ju verkligen inte vara vaken eftersom klockan ska ställas på sex imorgon. Hade jag ställt den på fem så hade jag haft en hel timma kvar till sex. ROLIGT DÄR VA?


Men upp och iväg till dagis blir det imorgon. Sommarlovet är slut.

Sms inbox.

Öppna din sms-inkorg.
Tryck neråt 5 gånger och öppna sms:et och läs.
Det blir svaret på frågan, och ytterligare 5 ggr för nästa.


1. Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
Godmorgon mamma! Jag har sovit gott! (mmsbild)

2. Vilken raggningsreplik faller du för?
Godnatt mamma. (haha sjukt samanträffanden) (mms)

3. Vad var det första du sa i morse?
Jag glömde en kasse hemma hos dig kan du ta med den imorgon är du snäll. Den ligger i hallen

4. Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
"Nu kommer jag , sitter i bilen...

5. Vad säger personen som gillar dig mest, om dig just nu?
Jag tar Y innan stallet istället.. Y är hos X vid tretiden.. så tar vi stallet edter det då
6. Vad säger du under förspel?
Jag kan inte. Då skulle jag behöva ta en buss som går om en halvtimma och det hinner jag inte. Men du ska väl inte iväg förens ikväll?

7. Och efteråt?
"Det var marten så X ville dit och kolla.. åkte mc så nu är jag genomfrusen.. Ligger nedbäddad i sängen.

8. När du får barn, vad är deras första ord?
Äntligen hemma! Fan jag tappade skon och telefonen i backen mår jag cyklade HAhahaha. Lovat att släppa ut Ks hästar innan jag somnar sen ska jag sova massor.
9. När de är tonåringar, vad lär du dom?
(mobilnummer) ringde men lämnade inget meddelande.

10. Vad säger du när du inte är sugen på att ha sex?
Ja det har vi. Har ni det?

11. Vad är det första du säger till din mamma/pappa på morgonen?
Nej da det var inte så farligt..






Försök till sovmorgon.

Två sms, ett mms, 8 missade samtal, 3röstmeddelanden på mobilsvar, hemtelefonen har ringt fyra gånger som jag har hört.
Hysteriskt? Nu när jag kollat alla meddelanden så har jag bara en slutsatts. DET VAR INGET VIKTIGT.

Vad säger ni?

Partytrosor trodde jag man sa.

Men det finns tyldigen även:
Utifallatttrosor och bortamatchtrosor,

Vad säger ni?


Hohoho.

Nu ska jag eller har jag fylle ätit med min syster, glass och popcorn. Gott det! Vad gör ni?

Nu blir det kräftskiva då!





Nädå så illa är det väl aldrig?
Hoppas ni får en trevlig kväll iaf! Augusti, Lördag och allt!

Vet ni vad det bli om man korsar hallon och blåbär?

Hallåbär!!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Skattkärr by night.

Igår så åkte jag och Malin igenom Skattkärr och hon stannade vid den svindyra" tanka" för att just tanka sin bil. Dit kommer även en tant med en karta, typ Sverigekarta. Och frågar efter vägen till Kristinehamn.
Nu kan man bara åka åt två håll från Skattkärr och det är åt Karlstad eller Kristinehamn så kärringen måste varit blind.
Iaf så verkar det som att hon tycker det är lämpligare att tillbringa sin semester i Skattkärr och frågar Malin om det finns nåt KUL att se på här i Skattkärr.
Då kan jag inte längre hålla tillbaka skrattet där i bilen. När Malin svarar henne att det finns kanske inte så mycket att se på där så frågar hon istället lite världsvant en sak som verkligen inte kan hålla tillbaka mitt skratt.
"Men det finns väl iaf något bra bed and breakfast här i Skattkärr?"



(Skattkärr)

Skoda på väg.


Tävlingar.

Vad fan är det för jävla tävlingar som alla ska ha i sina bloggar? Jag fattar inte grejen. Ok om man har en blogg men 20 000 läsare per dag och lever på bloggen. Men alla ni andra? Vad håller ni på med? Får säkert en sån kommentar på något inlägg varje dag, "Gå in och tävla på min sida blahablaha"
Det är faktiskt OS nu där tävlas det så det räcker! Lägg ner!


Kvällens mest puckade.

"Jag behöver inte ha en kemera för att ta kort:!


Sega timmen.

  • Bergvik och systemet avklarat
  • Dressyr SM på Hammarö, men vi tröttnade rätt fort i det här dretvädret.

    Klockan kryper fram nu när jag sitter och väntar på att en viss person ska sluta jobba och hämta sin son.
    Ska hänga med Malin ut till stallet sen och dola lite med Maggan tänkte jag. Sen är det ju Fredagkväll som gäller. Vet inte det är väl bara invigninga av OS ikväll annars kunde man ju kikat på det. Ska nog ta en långtur med hundarna istället.

Om du vill bli smal.



Så finns det en spegel som drar ut kroppen åt dig. Även om du trycker ut magen. Så praktiskt va?

Vaken.

Sen några timmar nu och visst regnar det idag med!
Är det nåt sorts rekord? Tänkte ta en tur till bergvik iaf. Ska raka mig under armarna med. Fredag och allt.
Vad ska ni göra i helgen då?

Familjelivs råd: Knyt en rosett på förhuden!

Sex & Samlevnad > Sex & Sånt  Totalt 27 svar i trådenTotalt 27 svar Sida 1 av 2 KLICK: 320Han har såååå mycket förhud.. Idag 19:52 | ID: 35073647Anmäl inlägget
Citera inlägget Svara på inlägget Anonym (blä) Är det  ett skäl fär att få bli omskuren?? Gubbens balle ser ut som en trumpet o jag ser aldrig hans ollon. Tycker det känns ofrächt o suger ej av honom om han inte tvättar sig innan. Samlas ju en massa skit där under en dag..


Ngn som har vart med om samma??    1 2Senare svar 1 Idag 19:54 | ID: 35073701Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget anarkokapitalistOnline
Det är fräschare med förhud än utan, finns liksom en anleding till att man har det. 2 Idag 19:54 | ID: 35073716Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget Anonym (Lia) ha,ha!! vill han göra något åt "problemet" då!? 3 Idag 19:56 | ID: 35073773Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget Anonym Dagens skratt 4 Idag 20:08 | ID: 35074214Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget Anonym (Hualigen)
Anonym (blä) skrev 2008-08-07 19:52:54 följande:
Är det  ett skäl fär att få bli omskuren?? Gubbens balle ser ut som en trumpet o jag ser aldrig hans ollon. Tycker det känns ofrächt o suger ej av honom om han inte tvättar sig innan. Samlas ju en massa skit där under en dag..Ngn som har vart med om samma??


Nä vem f-n vill suga innan rengörning?? Man är väl inget tvättställ heller.. 5 Idag 21:30 | ID: 35077646Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget LarsgubbenLarsgubbenOnline
Det fördelen med att vara omskuren. Den luktar aldrig och är ständigt redo

Lars, omskuren 6 Idag 22:42 | ID: 35081129Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget Anonym (what ?!) Vad menar du ??? Du måste väl kunna dra upp förhuden så att du kan se ollonet ?? 7 Idag 22:44 | ID: 35081203Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget eriQaeriQaOnline

Larsgubben skrev 2008-08-07 21:30:40 följande:
Det fördelen med att vara omskuren. Den luktar aldrig och är ständigt redo Lars, omskuren


haha, men den ligger väl som alla andra snoppar, bland pung och lår, klart den luktar prupp
*skratt* 8 Idag 23:00 | ID: 35081810Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget LarsgubbenLarsgubbenOnline

eriQa skrev 2008-08-07 22:44:44 följande:
haha, men den ligger väl som alla andra snoppar, bland pung och lår, klart den luktar prupp *skratt*


Nä, det är det som är grejen... ingen ost till korven, sörru. 9 Idag 23:20 | ID: 35082617Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget Add3Add3Online

Anonym (blä) skrev 2008-08-07 19:52:54 följande:
Är det  ett skäl fär att få bli omskuren?? Gubbens balle ser ut som en trumpet o jag ser aldrig hans ollon. Tycker det känns ofrächt o suger ej av honom om han inte tvättar sig innan. Samlas ju en massa skit där under en dag..Ngn som har vart med om samma??


Jag har tvärt om, mitt ollon tittar alltid ut.

Även när jag gick i skolan, och alla 'andras' var inneslutna av förhud. Skämdes då, är nöjd nu (fått komplimanger och så...*rodnar*)

Det är nog ett väldigt känsligt ämne att ta upp. Jag skulle aldrig omskära mig. Man har ju liksom vant sig vid hur 'den' ser ut och framförallt känns under alla år. 10 Idag 23:24 | ID: 35082772Anmäl inlägget
Citera inläggetSvara på inlägget DCLXVIDCLXVIOnline
Kan ni inte göra nåt fint med förhuden då? Knyta små rosetter i den eller måla den i någon käck färg?

Hur naturligt ser det ut?




Med läppstift? Jag bara undrar...

Vilgot som uggla


Mother.


Tillägnat Johan.

http://www.todaysbigthing.com/2008/08/04

Natten som var.

Inatt har det inte varit lätt att vända sig men den här armbågen, fan vad ont det gör!
Har drömt  en massa konstigheter oxå.
Idag regnar det ute. suck.

Förberedelse.

Jag har ju tyckt dom senaste dagarna har varit väldigt långtradiga. Så nu funderar jag på vad som kan hända imorgon. Torsdag. Vecka 32.
Jag ska kliva upp, dricka kaffe, servera frukost, gå ut med hundarna, dricka kaffe, dricka kaffe, dricka kaffe. Sen vet jag inte mer.

Slog mig blodig.

Idag har jag ätit brieost, blivit bråkad med ( tröga vissa människor är. )  och halkat. Hade Vilgot i famnen så jag skyddade hans huvud fran att slå i golvet med min högra armbåge. Det var ju såklart instinktivt och räddade förmodligen honom från hjärnskakning men JÄVLAR vad ont det gjorde! Säkert inget sprucket eller så men blodet rann rätt duktigt. Trodde inte man kunde slå i ett golv så man började blöda men det är ju inte direkt något fett över armbågen så det var väl därför kanske.

Onsdag eftermiddag.

Har käkat efter dom nya lovorden att man ska äta tills man inte är hungrig längre men inte så mycket så man blir mätt.
Efter ett tag insåg jag att jag ändå var skitmätt så jag vet inte om jag lyckats?
Varit i stallet med Malin förut och hon var ute och red på sin lille busponny. Men det gick ju jättebra! Nu är det bara att köra på då! Själv gick jag och barnen och dolade lite.
Nu har vi som sagt käkat och Vilgot har badat i hundvattenskålen. Fort gick det! Jag hade nästan glömt bort hur den här perioden var när dom börjat krypa lite. äta hundmat, dra ut allt i alla lådor och skåp. Men nu börjar jag så smått minas.

Den här dagen är nästan lika seg som igår. Tror det är som M sa att man måste ha något att blicka fram till.
Som vadå? .. Kom med förslag!


Onsdag morgon.

Sitter här i köket och har käkat ägg. Nyttigt det!
Annars har det varit vanligt morgonbestyr, gnäll och disk.
Är iaf fint väder idag så det ska väl firas med... Att vistas ute kanske.

HA ni måste se den här. (jag tycker iaf det var roligt)


Godnatt.


Snuskig snigel.

Har nyss rastat hundarna och ska bege mig vidare till sängen men först tänkte jag berätta för er att det är mycket sniglar ute nu. Sådana stora utan skal, många var röda. Vad är det för sort? Skitäckligt och givetvis trampade jag på en så hela sulan var full i snigelslem.

OMG.

När jag ändå är inne på Eniro så gjorde jag en fasansfull upptäckt.
Det finns bara en person tydligen i detta landet med mitt namn. Och gissa vems mobilnummer som står vid mitt namn?
Mitt X. Gud så smart.
Jag fattar inte riktigt hur det går till. Han har dessutom ett kontantkort om jag mins det hela rätt så hur fan det kan stå på mig fattar jag inte. Har iaf ändrat nu på hitta.se och eniro.se men det ska ta två arbetsdagar. Dom ska väl kolla så uppgifterna stämmer då men vilken katastrof! Mohaha



=/

Altså jag har så satans tråkigt. Så fick jag ett sms från ett okänt nummer.
"Hej! Min telefon är så söt!"
Hmm....  Jag kollade upp nummret på eniro. Inget registrerat så jag fick ta och svara. "Vem är det?"
Fick svar efter 20 sek. "Din lillasyster"

Hon har altså köpt ny mobil och gått över till telia. Så nu ringer vi inte gratis till varanndra mer. Sen pratar jag med henne varje dag och det är såklart bra men livet var ju lite spännande där i 20 sek.

Haha den här dagen är tråkigt!!!!!

Jag är omogen.

Uhh vad jag mår illa. Vill INTE bli magsjuk en gång till. Den här dagen kommer bli lika tråkig som igår, timmarna går ju så sakta när  man inte har något att göra och går upp aldeles för tidigt!
Har en del tvätt, disk och dammsugning att göra men det har jag som vanligt inte lust med. Där kommer nog den där omognaden in igen.
Ska skärpa mig.  Typ.

Äsch nu skiter jag i det här.

Ska gå ut med hundarna nu, hoppas jag inte blåser bort för det låter som storm utan för mina väggar. Sen ska jag nog krypa ner i sängen med datorn och kolla på tv.
Avslutar dagen med mitt motto.
Håll tillgodo och sov så gott.


...




Har du pojkvän? - Nää...
Vem spottade du i ansiktet senast? - Jag vet inte om jag har gjort det faktiskt men jag blev spottad i ansiktet för sju åtta år sedan, men han ångrade sig jävligt fort för jag spydde på honom direkt efteråt. =D
Hur tidigt stiger du upp? - Typ sju
Vem älskar du mest? - Mina Kidds
Vilka hatar du? - Jag vet inte.
Vilka/vem vet mest om dig? - Inte så många..
Var trivs du bäst? - I badkaret
Senaste inköp? - Halstabletter till min dotter som har ont i halsen, bensin.
Vem ringde du senast? - Det var pappa men han svarade inte.
Vad har du på dig just nu? - Morgonrock, ska klä på mig snart och knalla ut med vovvarna..
Vad ska du göra ikväll? - Kvällen är snart slut men jag ska väl se något på tvn och däcka och kanske drömma något sött!
Är du seriös? Nu? Ja jag svarar helärligt men jag skämms ju lite.
Tycker du om att sova själv? - Nej.
Vilken tjej gillar du bäst i din klass?Naaww går inte i skolan
Vilken kille gillar du bäst i din klass? går inte i skolan
Hur många biologiska syskon har du? - fyra.. det ni!
Röjarkväll med polarna eller romantisk hemmakväll med pojkvännen?Ja nu är det väl kanske mer röj? Men annars gillar jag ju att sitta hemma och äta chips, inte ensam då såklart. Är det romantiskt?
Vilken färg har du på håret? - typ ljusbrunt
Vad har du för färg på ögonen? -gråblå
Favoritfärg? - vet inte
Är du uppväxt i stan eller på landet? - Liten stad (Kristinehamn)
Har du utländska föräldrar? - Nej
Tycker du om din pappa?  - Ja
Gillar du att laga mat? - Ja! men jag gillar INTE att diska.
Hur många par skor har du? - Ehh vet inte faktiskt.. 30 kanske. Jag vet det är lite sjukt för jag går ändå alltid i samma.
Vad har du på mackan?ost kanske
Vad är ditt bästa favorit godis? - Mörk choklad och CHIPS.
Har du någon kompis som snarkar? Ja!
Vem sov du över hos senast?  Boris?
Brukar du bli full? Ja jag uppskattar det ibland!
Bästa glassen? - Vet inte vanilj kanske
Var har du ont? Ingenstanns.
Vem är bäst just nu? Bäst på vadå? Jag är rätt bäst på att klanta mig.
Använder du hårspray? - Nej jag vet faktiskt inte hur man använder sånt..
Skostorlek? - 38
Vilka bor du med? - Mina två kidds.
Vad har du i ditt fönster? Växter
Är du romantisk? - Nja nej och är någon det mot mig så blir jag generad och vill sjunka genom jorden haha, det har nog med mognad att göra (jag är altså omogen)
Hur många kuddar har du i sängen? - Fyra
Vad har du MVG i? - Jag hade MVG i bild, etologi som jag kan minnas iaf
Vad har du IG i? Ehh... Det var fler =)
Hur många Converse Allstar-skor äger du? -Inte ett enda

Misshandlad eller träningsvärk?

Jag har så ont i mina armar och revben. Som att jag hade ägnat mig åt ett intensivt träningspass under helgen, det verkar ju långsökt men så kom jag på att jag har nog fått stryk inatt.
Tror det är min kära son som sparkar mig i sömen och att en så liten krabat kan ha sådan kraft i benen verkar ju oxå lite osökt men det är nog faktiskt så!

Mystik.

Under handfatet i mitt badrum ligger det en skum sörja som jag torkar upp varje dag. Det är som sperma i koncestensen så första gången blev jag lite rädd. Det skulle iofs vara rätt ologiskt om så var fallet men tanken slog mig ändå Det luktar iaf som hårschampo men jag fattar inte vart läckan kommer ifrån! Något för Saida?

Måndag.

Nu har jag mutat min dotter att sitta still med glass och film. En liten lugn stund nu då kanske. Hon är sjuk och VÄLDIGT gnällig.
Idag har det iaf inte hänt så mycket då., var ut en sväng i stallet, tankade bilen typ. Glömde att jag kokade ägg i morse så dom blev antydan till gröna. Till lunch åt vi pannkaksrester från igår och nu har vi nyss käkat middag, mat mat mat. eller det var mest jag som käkade. Doris verkade inte tycka det var en sån superhit.. Jag är mätt iaf, skulle vara skönt att sova middag.

Nähä.. en kopp kaffe kanske?

Vadå stressad?

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2997877.ab


Får man flickvän om man sover mindre? Fattar inte grejen, som vanligt.

Onödigt inlägg.

KÄNSLOLIV

[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden. (på sommaren iaf)
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ]Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord. inte nära kanske men släkt iaf.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter. 
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. 
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har kört sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x]Jag har ätit sushi.  vegetarisk utan fisk
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.  (169)
[x] Jag tycker att jag är ful.  äsch då
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.
[x] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken

Funderar du på att operera tuttarna?

Altså tänk att ha normal kroppsform och skaffa en F kupa! Jag har illustrerat det hela åt er:




Hot? (Det här var min mammas ide) Iaf så verkar det ju sjukt jobbigt!


Mobilhelvete.

Inatt tog min mobiltelefon sig friheten att lägga av totalt. Så passande. Lite panikartat men det löste ju Malin åt mig galant! Annars hade jag väl suttit där ute i skogen än!

Så tack så mycket för räddningen Malin!

Idag är det iaf väldigt mycket bakfyllesöndag och jag håller mycket låg profil. Ska åka till stallet snart och prova min nya sadel som jag köpt på blocket, kan ju bli typ hur som helst då men förhoppningsvis så passar det nån av hästarna i stallet.



Neeeeeeeeeeeeeeeej. Inte regn!

Idag har vädergudarna varit grymma. Det skulle ju sol och blå himmel. Men nu vräker regnet ner och himlen är helt täckt av ljusgrå dimma. Hundarna är som två moppar när de kommer in från förmiddagsturen.
Attans dret!

En sak som jag filurade på häromkvällen var att vi nog är väldigt naturnära här i Solstaden. Exempelvis:
Bladig = Någon är full
Klövig = Någon är klantig
Attans dret = Något är dumt.

Blad, klövar och bajs. Jättenaturligt!


Flugor, Fredag, Fest.

  • Det är flugor i min lägenhet.
  • Idag är det Fredag, det ska vara fint väder så jag tänker utnyttja tiden på stranden. Sen blir det shopping på stan!
  • Imorgon är det fest, då blir det dåligt med bloggande igen!

RSS 2.0