Game over.

Min dator har fått sin dom. Hårdisken har havererat. Imorgon ska dom försöka starta den med en dator som klockar långsamt. För att se om den orkar starta en sista gång och rädda bilderna.
Sånt här trodde jag bara hände på film. 


Ledsen.

Jag har olycka i livet. Det började för några veckor sedan när jag backade in i en sportbil. Efter detta har det hänt flera olyckliga saker, jag fick restskatt på 3000kr, jag fick en elräkning på . Nu i helgen så körde jag 30km i timmen för fort och åkte fast i en trafikkamera. Antar att körkortet ryker en tid. Klart man ska hålla hastigheten men ändå känns det olyckligt. Idag såg jag även att någon repat min bil i lacken med en nyckel. Den som är till salu.. Där skönk det priset med 10 000.
Sen till finalen. Har köpt expansionspaket till sims för 650 kr. När jag spelade nu så gick datorn sönder och alla kort på min dotter som givetvis inte är framkallade gick förlorade. Från det hon är ca ett år och framåt. Alla kort från min sons födelse osv. Borta..

Jag förstår inte vad det är med livet.

Vandrande glas.

Häromdagen så städade jag upp glasskivor efter en pajform som gått i kras. Hade ännu inte fått hem damsugaren och fick smått panik över barnen som farde fram över golvet.
Dumt nog tog jag handen och svepte upp glaset med. såklart skärde jag upp vartenda finger och det var väl inte hela världen. Min dotter frågade varför jag hade ketschup på handen och sa till mig att "gå och tvätta händerna du!"
Men nu har jag ett annat problem. Det tycks vandra en liten liten glasbit i mitt högra pekfinger. Vart själva glasbiten är vet jag inte den är säkert så liten så man knappt ser den men fingert skärs upp lite här och där?! Kan det bli så? Kommer den komma ut av sig själv?

Löning, storhandlat.




Dert är ju så skönt att slippa småhandla. Nu räcker chokladen en hel månad.

Suschipremiär.

Imorgon tänker jag äta suschi. Det har jag aldrig gjort tidigare men alla som känner mig och vet vad jag gillar säger att jag kommer att älska dessa läckra fiskbitar.
Och det kanske dom har rätt i!
Jag har varit nära att äta suschi många gånger men alltid beställt något annat. Är jag hungrig och väl står där så tycker jag det ser så pluttigt ut och tänker att, no way att jag kommer bli mätt.

Vad tycker ni är Suschi gott och blir man mätt?



Pulver?

Hon är ju ... jättesöt och så men hur kan man få musli att ryka?


Amning.

Man får inte ifrågasätta varför en mamma INTE ammar sitt barn under ett år. Det gör inte jag heller. Det är ju verkligen mammans ensak och sålänge barnets mamma och pappa älskar sitt barn så skiter jag fullständigt i om dom ger flaska eller ammar barnet. Bara ungen får mat!
Men det verkar vara helt ok för alla att ifrågasätta ATT man ammar. Speciellt mammor som inte velat/kunnat/orkat amma själva, eller slutat tidigare. Pricis som dom vill rättfärdiga sig själva inför mig som ammar min bebis. Senast försökte en mamma som hade valt att inte amma sin dotter övertala mig att sluta amma. Jag sa flera gånger att jag trivs med att amma och jag tänker fortsätta ett tag till, ändå talade hon om gång på gång vad smidigt det är när barnet tar flaska istället.
Av andra har jag fått höra saker som; Hur länge ska du amma egentligen (min son har då varit tre månader) Jag har svarat att jag inte vet det än men tills han är ett år kanske om det fungerar bra. Då har dom svarat "men gud vad jobbigt, stackars dig! du kommer ju vara helt låst" Och så är övertalningskampanjen igång.

En annan sak som stör mig är att vissa sjuka jävlar stör sig på man ammar utanför hemmet. Skulle jag bara amma hemma så skulle jag verkligen vara låst. Men varför skulle jag göra så?
Hur kan nån störa sig på det? Gatorna är fulla av skräp, folk som röker, bråkar, luktar illa, svär, spottar snus men ändå stör sig vissa på ammande mammor? En del tycker tom att det är äckligt? Det har jag även hört mammor säga. Vad är problemet då? Kan dom bara inte vara glada att dom slipper istället.

Somnar snart.

Nu är jag så trött som jag tror man kan bli. Måste gå ut med hundarna en sista vända sen ska jag lägga mig i sängen! Ska bli skönt! Får uppdatera bättre här imorgon.

Godnatt med er!


HAHAHAHAHAHAHAHAHA.



WTF!?
Det är förövrigt REA på Wedins

Singel.

Nu har jag varit skild i snart åtta månader. Man får ju höra i början när man gör slut eller separerar att med tiden kommer det kännas bra igen. Och det gör det verkligen nu, tillslut!
Jag har aldrig trivts så bra med att vara singel. Tillvaron är väldigt lagom.
Jag uppskattar tom. att sova själv nu. Det har jag aldrig gjort tidigare! Men gud vad skönt det är att vara ensam om täcket!
Det är roligare att städa hemma oxå, man slipper plocka efter någonannan. Vill man äta godis till middag så kan man göra det.
En del saker är såklart roligare att göra tillsammans med någon. Men träffa människor kan man ju göra ändå, när man vill det.

Sverigedemokraterna.

En ny undersökning som tv4 presenterade nu på morgonnyheterna visade att Sverigedemokraterna har fått fler väljare i sydsverige. Jag skulle gissa på Blekinge och Småland. Undersökningen visade oxå att väljarna i huvudsak var lågutbildade och män. 
Det finns många människor som är fritänkande och sympatiska även utan utbildning. Men vissa lite mer inskränkta personer kanske behöver akademiska poäng innan dom går tillbaka till sina glasbruk.

http://www.hik.se/
http://www.vxu.se/
http://www.lu.se/ 

Sen att det är mest män som röstar på SD kanske beror på att kvinnorna i de här hushållen inte ens röstar? Dom kanske oxå behöver komma ut lite utanför hemmet. Kanske ni oxå kan kika in på länkarna och hitta nån kvällskurs?


Godmorgon!

Igårkväll pratade jag med Anna i telefonen. Jag läser hennes blogg och vi pratade blandannat om hennes inlägg om en dröm hon haft. Kanske pga det så drömde jag inatt att hennes föräldrar skulle sälja sin sommarstuga. Det fina i min dröm var att dom pricis som när man säljer ett djur utryckte att dom nya ägarna är viktigare än priset. Dom skulle i princip skänka bort sommarstugan antingen till mig eller till henne. Annas föräldrar ville gärna att mina barn skulle få växa upp där. Den enda nackdelen jag såg var att det var svårt att komma in till land om man hade en stor båt. Ett problem som anna oxå upplevde och därför funderade på att avstå erbjudandet. Jag tänkte att man kanske kunde simma den sista biten in till stugan om man hade en stor båt, så det kanske gick bra åndå?

Det här inlägget var lite tillägnat dig Anna. föresten kom jag på att om du vill kan du få vara hundvakt 25-26 Juli?


Uppdatering från helgen.

Har lite dåligt samvete för min dåligt uppdaterade blogg men det har varit så mycket hela helgen.
Har målat om i vardagsrummet, flyttat, flyttat, flyttat, flyttstädat, packat upp barnens rum.
Har haft superångest för en nyckel till den gamla lägenheten som jag visste låg i pappas bil, men han påstod att den INTE låg där så jag har försökt ställa in min på att få betala för låsbyte. Tack och lov så visade den sig mycket riktigt ligga i hans bil.

Jag är iaf sjukt nöjd med nya vardagsrummet! Ska uppdatera med bild!

Imorgon ska jag luncha med syrran, haha. Moffa i sig buffe altså! Gött det.

Veckans bakverk. cupcakes!


Choklad glasyr sätter pricken över i:et på dina cupcakes!





Förberedelsetid: 10 min

Färdigt på: 10 min

Ingredienser

100 g Philadelphiaost
60 g mjukt smör
300 g (1pkt) florsocker med chokladsmak
0.5 st citron, saften

Gör så här

1. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.

2. Vispa i Philadelphiaosten.

3. Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.

4. Bred den på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.


Nytt inlägg.

Jag borde uppdatera bloggen. Vad jobbigt det är att känna så. Har man något att säga då?
dagen har ängats åt lägenheten som aldrig blir färdig!
Hittade en spacad lekpark idag när vi var ute och gick.

Nu ska jag baka kladkaka. Sen blir det sängen mina vänner!

Graviditetspakt.

Ett gäng unga tjejer kom på att dom ville skaffa barn..


Glad Midsommar!

Idag vaknade jag med ont i halsen, huvudet, suoer förkyld och väldigt tät i näsan! Firar gärna midsommar hemma i soffan!

Arbetsinterjuvn gick bra igår, men jag vill nog inte ha jobbet. Det var ett städjobb och det skulle passa mig perfekt som extraknäck nu när jag är mammaledig och sen med om jag ska plugga.
Men... Man började klockan sex på morgonen och det vet jag inte hur jag ska lösa riktigt. Dagis öppnar ju tidigast klockan sju. Vilgot kan ju inte på på dagis än men det är ju inte så lätt att hitta en barnvakt som vill gå upp fem på morgonen.

Nog om det. Glad midsommar på er! Hoppas ni får det trevligt!


Hejdå sålänge.

Nu drar jag på arbetsinterljuven. Min tandborste är tydligen inte medflyttad, Frächt?  Får hoppa in på pressbyrån och köpa tuggumi.
Önska mig lycka till!

Min kreativa dotter har föresten skapat en kanin genom att riva isär ett örngott som hon använder som snuttefil. Även en mask har hon designat.

Bloggkoll.


Utmanad.

Jag har blivit utmanad av cedella Jag ska svara på fem frågor om mig själv och sedan utmana fem andra bloggare.


Regler: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du dem vidare till fem andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar i deras bloggar att de har en utmaning att hämta.



1. Vad gjorde du för tio år sedan

Jag gick på högstadiet, hade en häst, min första ponkvän.


2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag.

1. Ducha och göra mig iordning.

2. Gå på arbetsinterljuv.
3. Springa in på IKEA om jag orkar.

4. Storhandla, har ingen mat hemma. 
5. Åka till stallet


3. Godis jag gillar.
Choklad

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär.
Betala av lån.
Köpa en gård och renovera som jag vill ha den.
Köpa en lägenhet i stan som jag kan vara i när jag tröttnat på lantlivet.
Resa.

5. Städer som jag bott i:
Kristinehamn, karlstad och göteborg, fast bara på pappret

Jag utmanar följande bloggare
sofie  sandrah madde johanna anna

Nya CocaColan. Hiss eller diss?



Den har tillsattser av vitaminer så alla coca coladrickare ska få i sig lite näring... Flip eller Flop?

Arbetsinterjuv idag.

Klockan halv ett. Kommer ha båda barnen med mig. Det ger nog ett seriöst intryck? Sen  blir det ett besök på IKEA ska köpa de billigaste och fulaste knopparna till köksluckor dom har. För inga kan vara fulare än dom jag har nu.
Vi har sovit bra i nya lägenheten men inte så många timmar. Doris valde att gå upp strax innan sex och jag grejade i lägenheten en bit in på natten. Ska lägga mig innan tio ikväll och lösa korsord! Det har äntligen lossnat för mig, så som jag kämpat i alla år! Nu önskar jag mig bara en premuration på hemmets journal!


Deklarera i tid och få pengarna innan midsommar.

Jag fick restskatt på 3000 kronor. Ingen återbäring altså. Vad fick jag mer? Jo en extra elräkning på 3219 kronor för år 2007.

Minus 6219 denna månad altså.
Glad midsommar!

Att vara bra på något. tapeter.

Alla är vi bra på något sägs det ju och det stämmer väl i de flesta fall? Vissa är bra på att inreda, jobba, lägga sig i tid, komma ihåg saker, packa när man ska flytta, föda barn, simma, socialisera sig, laga mat, håla petant hemma, simma, jogga, teckna, spela instrument, sjunga...
Men jag då? VAD egentligen är min specialite? Det ska ju bara en bra sak, dåliga saker som man är bra på gills inte.
Packa dåligt är jag bra på iaf. Jag är inte så stark heller, så det är nog ingen ide att jag hjälper till och bär idag. Eller hur förstärkningen? Lika bra att jag är i nya lägenheten och flyttar om blommorna 100 gånger.

Ni skulle föresten svimma om ni såg mina tapeter! I mitt sovrum är det kontorsaktig vit strukturtapet med rosa och blåa stänk på! I Vilgots rum är det blomarangemang på väggarna. I köket är det en bård med vindruvor och vinegrettflaskor.

Halvvägs

Har påbörjat flytten nu, Hälften av alla grejer (inga möbler) är flyttade till nya lyan. Och ny är det perfekt mängd kraffs kvar här i gammla lägenheten. Varför har jag det inte så? Ändå skulle jag inte kunna slänga något av det jag har flyttat.
Man kan ju ha nytta av det sen när man har en hel herrgård att bo i.
Imorgon kommer förstärkningen hit iaf och första natten ska tillbringas i nya lyan! Sen ska det flyttstädas.. usch!

Är hämden ljuv?

Det finns en person som jag tycker väldigt illa om. Man kan säga att den personen (han) har jävlats med mig ganska mycket. Det var några år sedan nu men fy fan!
Nu vet jag saker om den personen som skulle ge honom taskigt rykte (vilket han iofs förtjänar)
Vad tycker ni? Är hämden ljuv?

Kaffepaus.

Just nu gör jag lite allt möjligt utom det jag borde. Jag borde packa i snabb fart. Kanske får jag nyckeln idag. Nyckeln till nya lägenheten. Men det går inte så väldigt fort att packa och underhålla Vilgot samtidigt. Men nu tar jag en kaffepaus! Imorgon sover vi första natten i nya lägenheten iallafall.
Får se om jag målar något i helgen. Eventuellt vardagsrummet och hallen, Det kändes mest akut.

Lathet.

Kylen stänger inte sig själv, har man ju hört.
Nu såg jag på tvreklamen om ett kylskåp som stänger sig självt. Vem går igång på det? Vem blir glad och går nu och köper ett kylskåp så den slipper stänga igen klskåpsdörren efter sig?
Undra vad dessa människor mer har för funktionella saker hemma. Säkert sitter den still i soffan och maten kommer flygande till bordet var tionde minut.
Jag tror faktiskt att vi mår bra av lite vardagsmotion som att stänga igen kylen efter oss. Och energin som slösas på apparaten som ska stänga kylen åt dig kan man väl använda till annat.


Blondinbellas "nya" företag.

Jag förstår inte grejen. Nu gör jag iofs ofrivillig rekam men den här sidan har ju redan funnits ett bra tag med detta koncept. och blondinbella säger att detta är HENNES nya ide?

Visst, såklart att det är samma koncern som ligger bakom bägge sajterna men då har hon ju helt enkelt valt att gör pr för dom, fine men ska man då säga att man har kommit på en briljant ide? Rätt pinsamt tycker jag iaf!

Robyn.


Lördagskvällen i bilder.

Kvällen började med lite barhäng.



Nån försöker få mig full? (det går ju inte)



Hejhej taxichaffisen!



Den här turnebussen tyckte jag var för festlig!



M pekar. Hon väntar på sina jordnötter.



Hur ofta får man se en rysk fotbollsmatch tillsammans med ryssar`?



Ser ut som kortet är taget bakom en reception?



M ser till att det finns jordnötter även på nästa krog..






Hur kul kan det vara?



Handen på hjärtat. Hur roligt kan man ha det på semester i den här?

Så här stolt kan man vara.



När man är tre år och just åkt första tågresan utan mamma. (utflykt med dagis)

Finns det VIP på FK?

Jag är satt i telefonkö på Försäkringskassan. Beräknad väntetid 22 minuter. Det värsta är att ibland säger dom att jag har plats 200 i kön och så nästa gång säger dom 249. Jah åker altså bakåt i kön! Några släpps före mig eller?


Dumpad!

Om man ska dumpa någon dålig kompis eller partner så kan man ladda ner den här och skicka som ljudeffekt på dumpningsmeddelandet.


Internetkrasch.

Mitt internet har inte funkat på aldeles för många timmar. Nu är det tillbaka igen. Tack gode Jesus!
Min dotter är på tågresa idag med dagis. Jag ska hämta henne klockan sex vid stationen, hennes första resa utan mamma!

Helgen har varit bra! Nu är det tre dagar kvar till flytt, fyra dagar kvar till Jobbinterjuv, Fyra dagar kvar till Midsommar.

Blogguppehåll.

Jag har ont i huvudet, mår illa och är dålig i magen. Självförvållat som dom vuxna brukar säga.
Jag återkommer ikväll!

Vad hände inatt under min balkong?

Nu har jag haft mycket oreda under min balle (balkong) men inatt tog det priset, knarklangare och trosor i all ära men inatt var det studenternas natt. Och vart håller de till? Vart är inneställenas inneställe?  Jo under min balkong!  Där festade studenterna.

Vad ska jag göra idag?
Dagen började  tidigt (halv fem) av att min dotter ville gå upp. Har sen dess försökt styra in barnen på sovmorgon men det har inte gått hem riktigt. Gav upp när klockan var åtta. Ville sover sött nu iaf. Doris får däcka på dagis sen istället.
Sen ska jag iaf åka och köpa ett hundkoppel eftersom det ena har gått av.
Efter det ska jag faktiskt sola!

Ikväll kommer Johanna efter att hon varit i stallet. Ska laga lite mat tillsdess, men det är många timmar kvar!

Nu är kaffekoppen slut! Vi höres ikväll!

Är det sant? Vad fasiken är det här?

Hört det ryktas att STRINGJEANS är på modet i sommar!



Nu hoppas jag att ni skriver på protestlistan!
För att citera en klok kvinna "De få som har kropp nog att bära upp det här plagget är för unga för att ha så porriga kläder, och de som har åldern inne är för feta generellt sett."

Vart ska man svara på kommentarer?

En del svarar ju i sina bloggar och andra återvänder ju till den som kommenterats blogg och svarar. Hur ska man göra? Hur gör ni?

Jag har ju två toaletter, eftersom jag ska flytta om exakt en vecka idag så måste jag väl kunna städa ur den ena och stänga den? smart där!

Sådär.

Nu har jag putsat om ett megafönster och väntar på resultat, om jag ska fortsätta med dom andra eller om jag ska ringa nån duktigare efter hjälp.
Har även ringt till comhem och tack gode jesus! Det fanns även i min nya lägenhet så jag får behålla min iptelefon och internet. Utan internet har jag inget liv på kvällarna!

Jobbiga saker.

Nu har jag skickat iväg ett jobbigt mail. Så skönt att göra såna saker, iaf efteråt. Innan vill man inte ens gå in på mailen. Men motgångar har vi väl alla.

Puttsade fönsterna i Vrummet igårkväll. Det synns INTE nu Fläckar kvar av rengöringsmedlet. Får ta med vatten en gång nu då. Tänkte att jag skulle förbereda en del städning innan flytten.
Ett jobbigt samtal som jag ska göra nu är att ringa till min bredbandsleverantör och kolla om de ens finns dit jag ska flytta! Återkommer.

Vilken natt.

En halvtimma efter midnatt så såldes det knark nedanför min balkong. Jag hörde allt eftersom jag hade balkongdörren öppen och vågade såklart inte gå ut och stänga. Hade fullt sjå att hålla pli på mina vakthundar som gärna ville ut och skälla.
Hon som köpte försökte även övertala han som sålde att hans tjej "knullade runt".

Sen har vilgot haft feber i tre dagar nu och inatt hade han det inte lätt. Det märks verkligen att det är en kille jag har som är sjuk.
 Men imorgon ska vi ta det lungt, lugna onsdagen. Kanske sitta inne och kolla på film hoppas det regnar!

Håller på att färgar håret lite ljusare nu, ska snat skölja ur färgen!



Klänning.

Jag skulle ju visa er att jag köpt en klänning idag. Jag är inte den som bär klänning ofta direkt. Iaf så hittade jag ingen bild på nätet men jag tänkte ha den på Lördag.
GÖTAJOGGEN ni vet. Haha! Årets grej eller hur M?
Jag kan ju be henne ta kort på klänningen på Lördag om ni vill se. Den är GUL

,

Alltförofta skriver jag , istället för . när jag ska ange en webbadress i adressfältet. Det stör mig lika mycket varje gång. Om jag tex skriver www.,aftonbladet.se Kan inte datorjävlen fatta att jag menar www.aftonbladet.se då? Är internet så korkat?


Människor.

Det finns dryga människor, det finns irreterande människor, det finns dumma människor, det finns jobbiga människor, det finns elaka människor, det finns egoistiska människor.
Det finns människor som tycker att det är fint med tshirts som har motiv av varg som ylar i månskenet.
Det finns människor som tycker att golf är spännande.
Det finns människor som tycker det är skönt att hoppa i en isvak.
Det finns människor till det mesta.

Män i skor. Hur vore det om alla män tog av sig skorna.

Men vad fasiken är det här? Är det DIN bok pappa?

Vad hände?

Min granne knackade på förut och ville berätta att hans älsta son (SKITSÖT) fyller år idag och han ska ha lite fest. Han ville altså varna för fylla. Vad trevligt sa jag, ingen fara festa på ni!
Sen sa vi hejdå och jag gick in till mig igen, och försökte föbereda mig för en helvetes natt. Denna familjen är jättesnälla och omtänksama på alla vis MEN festa tror jag faktiskt att dom kan!
Vid halv åttatiden började det. Pappan tog sin HD och åkte iväg och kalastet började! Ett väldans liv! Ingen sömn i natt tänkte jag och försökte att inte tänka på hur jag typ aldrig mer kommer få blii riktigt dretfull.
Men så runt halv nio så var festen slut?
Vafan, jag hade ju bara hunnit käka en micropoppåse i sympati partajande. Så är redan festen slut? Är alla däckade? Vad hände?

Lika bra att jag däckar nu jag med då!
Sov gott!

Kändisbild.



Hade ju en bild till! Kanske inte så svårt att se vem det är? Jävligt ful kavaj iaf.!

Fredgen i stora drag.

Jennifer var rätt på förra bilden..

Idag har vi varit och hälsat på Anna, vi badade och solade vid hennes sommarstuga och det var skönt. Årets första dopp.
Sen blev vi bjudna på pizza och det var jävligt gott! Jag är så lättpåverkad när det gäller sånt, trotts att jag börjar min "nyttiga dag" med att äta kokta ägg till frukost.
Doris och jag delade på en mjukglass på vägen hem.
Nu ska jag ladda batterierna lite.

5 juni.

Idag är det Vilgots 6månadersdag. Det käns ju inte som det var sex månadersen som man låg med honom på BB men ändå känns det som han alltid har funnits.  Vi ska fira det i Kristinehamn och äta smörgåstårta.





Nicole kidman var rätt svar på förra kändisbilden. 
Jag lägger upp en ny nu.


Johanna, vilken tjej!

Vad skönt det är att vara inne idag och slappa.
Min syster Johanna kommer sen, Jag skulle ju städa idag egentligen men det kan ju hon göra då. Så kan jag slappa lite till.
Hon kan ju tvätta bilen och laga krubb till barnen med. Hundarna behöver långrastas och badas med.  Sen kan du få fylla på vatten i hagarna och rida min häst. Du är en sån naturmänniska! Sånt uppskattar jag!
Vad roligt det ska bli att du kommer Johanna!



(Johanna) visst är vi LIKA?

Ska jag berätta?

Jag fick åka till stallet i morse och på vägen fick jag stanna bilen för en ankfamilj skulle just gå över vägen. Det var så GULLIGT så det gjorde ont i hjärtat. Tror ni andra känner så när jag går över vägen med mina barn?!
Iaf.. När jag skulle börja köra igen så kommer en ankfamilj till, och sen en till, och sen en till och tillslut den sista.
Släktträff? Dom gick ner mot sjön så jag antar att dom skulle ta morgondoppet.
Dom kommer trippandes på led. Fem familjer i rad.

Ny kändisbild.

Anonym gissade på förra kändisbilden: drew barrymore?
Och ja de var rätt!!

Här kommer en till kändisbild:



Kanske lite svårare, hon är

Jag tror inte heller på gud.


Guld i USA.

Ska krypa till sängs nu. Lite försent som vanligt men imorgon är det Onsdag och då ska man inte iväg tidigt iaf. Kan slappa med kaffet i soffan ett tag.

GES tycker att dom är så coola i den här vidion.
Det enda jag minns av detta fotbolls VM är att jag tyckte Henke var SÅ snygg, haha

Vem kan det här vara?

Hade ju en bild på Petter som liten för ett tag sen. Har sett en ny kändisbild.
Vem tror ni att det är?

Istället för en värktablett.

Fick tipps om att detta skulle lindra min huvudvärk men det är lite kort varsel. Min huvudvärk hinner nog gå över innan jag får till det!

Solsting?

Har sån grym huvudvärk. Ska nog gå ut med hundarna snart och sen lägga mig i ett mörkt rum! Hittade tack och lov treo så jag hoppas det börjar värka snart.
Måste börja använda solglasögon så jag inte går och kisar hela dagen.
Vore skönt med lite kyla nu nån timma, ska nog ta ett svalt bad.

Skulle du smita?

Fy vad ledsen jag blir. Backade på en säkert inte allt för billig sportbil. Ärlig människa som jag är så letade jag upp ägaren och berättade vad jag gjort med den fina bilen.
Även om ägaren uppskattade att jag inte smet så lär det nog inte bli billigt.
Känns så typiskt mig. Lika bra att hålla mig hemma resten av dagen nu.

Hur hade ni gjort? Smitit eller stannat? Kan ju tillägga att det var många som såg när jag körde på så det hade varit pinsamt att bara dra..

9-5

13 STYCKEN HAR DU:
En sambo: Nej.
En bästa vän: Ja.
Haft ett seriöst förhållande: Ja,
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja.
Fått ditt hjärta krossat: Ja.
Haft ett one night stand: Ja.
Skrikit åt en lärare: Ja, slagits med.
Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja.
Snusat: Ja

12 STYCKEN DAGENS:
Klädsel: Bruna korta shorts, ljusgul topp.
Smink: Nej.
Frisyr: Toffs.
Låt: Mtv just nu.
Vill ha: Fortsatt gott väder.
Sjukaste: Vilgot är lite snorig.
Drog: Kaffe
Saknad: Inget just nu
Köp: Bensin
Godis: Har ju två veckor utan godis framför mig (inför GT haha)
Attityd: Trött.
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Fan vad snygg jag är.

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: Hampus?
Bil: Skoda Felicia
Mobiltelefon: Ericsson en tegelsetnsmodell med utbytbar platta vid tangentsattsen.
Kärlek: Jag vet inte om han vill vara med på min bligg! =)
Husdjur: Pontus min kanin.
Semester: Danmark. varje sommar
Jobb: mitt första jobb sålde jag popcorn på
Köpta skiva: East 17
Piercing: Öronen.
Konsert: Magnus Uggla
Fylla: Det var i fyran-femman nångång. Vi hade blandat slättar från våra föräldrar

10 SENASTE:
Personen som smsade dig: Malin
Personen som du kramade: Doris
Peronen som ringde dig: Pappa
Personen som du ringde: Pappa
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Doris
Alkoholdrycken: Vin.
Bilfärd: Var nyss i stallet
Filmen du såg: Kollade lite löst på Kod i Söndags.
Gången En timma sedan.


9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Nej jag vill nog inte heller.
Våga hoppa bungyjump: Nej jag vill inte.
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Ja
Kalla dig själv lycklig: Ja
Hellre ta bilden än vara med på den: Ja
Kunna gråta över en kille: Ja det är väl inte så svårt?
Kunna gråta över en tjej: Nej inte om inte nån tjej jag bryr mig om typ dör.
Ljuga för någon: Ja om jag hade anledning
Kunna springa 50mil: Nej jag tar heldre tåget

Skilda världar.

Jättespännande just nu. Men jag tycker faktiskt Nora ska välja Tom. Micke är ju skittråkig!


Hur svensk är du?

Hur svensk är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm
[x] Du vet någon som har samma förnamn som du
[ ] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[ ] I din familj är ni 2 barn (jag har ju 2 barn men 4  syskon)
[ ] Du bor i villa
[X] Du bor i en tätort
[ ] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[X] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din pappa är yngre än din mamma
[x] Din familj har en bil av ett svenskt märke (både mamma och pappa kör volvo)
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[X] Du har blåa ögon
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobil
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit i Danmark
[X] Du har varit i Norge
[ ] Du har varit på Gotland
[x] Du vet vilken av vänern o vättern som är störst
[X] Du vet vad värnern o vättern är för något
[x] Din familj har en husvagn (husbil iaf)
[ ] Du känner någon som har husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[X] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[ ] Du idrottar minst 2 gånger i veckan
[X] Du har/ har haft en hund/katt
[ ] Du får månadspeng / studiebidrag
[X] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter snabbmat
[x] Du följer en serie på TV
[ ] Du är kär
[x] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[ ] Du är blond

20 kryss

Multiplicera antalet kryss med 3.
Jag är 54% svennig. Hur många procent är du?

Jag gillart.

Jag gillar

Sol, värme
badstrand
kaffe med visspad grädde (fick en elvissp på mors dag)

Jag gillar INTE

Lecab
Dyr bilförsäkring
Att ha balkongen på fel sida.


Dålig verkstad,

Jävla lecab som har min bil inne på lagning är totalt värdelösa på kundservice. Jag har haft den inlämnad för en plåtskada i över två månader nu! Har inte hört ett ljud. Och nu går det inte ens att få tag på dom! Kommer ju fram på kontoret men dom vet ju ingenting. Inne på verksan är det ingen som svarar. Så jävla upptagna är dom inte för när jag lämnade in bilen så stod dom mest och rökte.
Gubben som satt inne på skadeverkstadens kontor var VÄLDIGT.  fet (USA big big fet) och satt i princip fast i sin snurrstol. Arrogant och otrevlig var han ocå. Visade verkligen att det var ett besvär att han fick en bil att laga.
Lämna inte in eran bil på lecab! Jag skulle aldrig gjort det om inte mitt försäkrningsbolag ville det. Och det ångrar dom nu när det tar sådan tid..

Ingen sol!

Va fan! Jag skulle ju steka på balkongen nu men jag har ju ingen sol! När kommer den på min sida av huset då? Kvällsol har jag ju.. SMART. Jaja man kanske kan sola lite på kvällen med elelr är det lönlöst?

God förmiddag.

Har nyss käkat lunch. Blev så hungrig efter att ha jagat min häst på en åker. Hon smet medans jag fyllde på vatten. Nu håller jag på att flytttvätta mina mattor. Inte så långt kvar nu!
Ska se om Vilgot vill sova lite så ska jag sola en sväng på balkongen. Kanske kan ta med datorn dit?


En liten hemlighet.

Nu är klockan dax att sova och jag ska berätta en liten hemlighet för er. Hur jag gör för att somna. Egentligen så är jag väldigt ovan vid att sova själv. Det har jag i princip inte gjort sen jag var liten. Nu har jag iofs en bebis med mig i sängen men han kan jag ju inte prata med tills jag somnar.
Så jag har löst det med att antingen lyssna på webtv, något program man inte behöver titta på utan kan lyssna på med laptopen stängd brevid sängen. Eller så lyssnar på på P1 på radion. Det är oerhört sövande. Det kan vara debatter, dokumentärer, noveller eller boktornet. Men det känns väldigt tryggt på något vis. Man slipper ligga och låta tankarna snurra i huvudet man kan bara lyssna och somna in.

Sov gott bloggen!

Jag har så lätt att bli brun.

Så säger man ju även om man kämpat stenhårt i solariet, haha. Iaf så har jag lite känningar under ögonen. Blir tack och lov aldrig sådär bränd som en del kan bli! Vilgot tog det lilla lugna under parasollet.


Tillbaka hemma.

Nu har vi legat på stranden i några timmar. Blir ju en del skugga när man har bebis med sig men parasollet funkade fint! Vattnet var ganska varmt och Doris var i och plaskade.
Får väl passa på att sola lite nu när det ska bli så fint hela veckan! Önskar så att jag hade en trädgård!
Hur som haver. Ska utfodra barn och hundar nu och sen blir det en kvällstur till stallet!
Ikväll går filmen Kod på fyran klockan nio.. Den är rätt bra om ni är filmsugna!

Strandpremiär.

Funderar på att ta med båda barnen till stranden idag. Har köpt ett strandparasoll till min bebis som han kan svalka sig under. Solstolen har jag förstoss i stallet så jag får väl bygga slott med min dotter då. Bada gör jag nog inte men hon lär nog plaska i .
Nån mer som har varit på stranden än? Jag kollade in vädret på smhi och det ska bli 25 grader här idag, pricis som igår.

RSS 2.0