Jag skulle bygga om i bloggen.

Höll på i två timmar och kämpade med htmlkoder. Så skulle jag bara göra en sista grej och förstörde hela stilmallen! Eftersom jag inte är så haj så hittade jag inte vart feöet låg och gav upp. Så nu får ni hålla tillgodo med glasstema!


Solpaus.

Det är underbart väder ute men det var väldigt skönt att komma in.  Barnen ska sova lite middag och jag skulle med vilja lägga mig en stund men gör jag det så blir jag nog mosig grinig när jag vaknar. Lika bra att vänta tills ikväll.

Trevlig helg!

Var på maxi förra veckan i Kristinehamn. Där är det ju lite speciellt som vi vet sen innan. Tex bjuds det på bullar vid ölen!

Olycka.

Fick en gren i stortån och det gjorde ONT.

Vilgot


Pappa tyckte.

Att om man ska banta så kan man sätta upp en spegel där man ser jättetjock i .(som dom har i spegelhuset)
Är det smart?

Nytt ord.

Jag har iofs använt det ett tag.
Balle = Balkong

Exempel: Jag satt och solade på Ballen.

Tufft.

Blommig kris.

Igår köpte jeg en topp som jag tyckte var SÅ fin i affären. Men när jag kom hem så såg jag mest ut som ett päron i den. Dessutom var den dyr. Har visat den för två olika personer, den ena sa att den var blommig den andra skrattade men påstod att den bara log.


Jag åker och lämnar tillbaka den idag. Är nog inte tillräckligt "tjejig" vet inte vad jag tänkte med. Säkert nån sorts singelkris.


Days of Our Lives.

Nu är skaparen till våra bästa år död. Jag är inte glad över att han är föf men jag är glad över att det inte blir fler avsnitt!.

Ni som sörjer kan ju bearbeta sorgen här.
Själv har jag aldrig gillat serien.

Måndagen.

Nu har jag lämnat dottern på dagis ochbetalat månadens räkningar! Det är så skönt att SKÖNT när det är gjort! Ska åka in till stan sen och kika lite. Tror det är tshirtväder idag?

Skavanker!

Jag gjorde ca 300 i maskin 5 gånger i veckan i ett år. Då blev den ganska hård. Men det orkar jag ju inte nu.. Springer ju inte direkt på gym längre. Kan man göra typ 500 vanliga situps istället? (det kan väl du idrotsläraren svara på!!)

Man ska ju träna magen när man har gjort kejsarsnitt eftersom man skärt av muskeltrådar, men det var nog mer förr? När man snittade sådär stort mitt på magen? Mitt ligger ju vid troskanten.. Har typ bleknat bort nu så det synns knappt! Då har man väl värre skavanker..

Busringd.

Det ringde fårn skyddat nummer på min mobil. Jag svarade:
"Sara"
"Jag söker Sara"(Sa han med förställd röst.
"Ja, det är jag?"
"Jag ringer från -...." mummel
"Nu hörde jag inte riktigt vad du sa"
"Jag ringer från Rfsu"
"Jaha?"

KLICK!

Jag blir lite ledsen. Det finns vissa regler när man ska busringa. För det första så ska det innehålla en poäng. Här klickade vederbörande på innan den hann komma. Är det nån som ska lägga på så är det den man ringer till, inte tvärtom!
För det andra, man ringer alltid efteråt och förklarar att man skulle skoja. Nu får jag deppa över det här hela dagen, fy!

Nu börjar det bli sent.


Kan alla lära sig sjunga?



Det sägs ju så men jag tror nog inte det. Hittade den här killen i en annan blogg. Ville bara visa er med!

Så går du ner i vikt!

Vägde mig förut igår och såg att jag gått ner 2 kg sen sist jag stod på vågen.
Tidigare i livet har jag tänkt lite på vad jag äter. Men det gör jag inte alls på samma sätt nu. Jag har ingen aning om hur många kalorier maten jag åt innehöll.  Så vad är det då? Det måste vara min livsstil. Du behöver inte banta

 Hör och ta efter!:


Skaffa gärna barn, men håll dig sen ensamstående. Tänk själv hur gulligt och smaskigt det hade varit i soffan nu franför schlagerfestivalen?

Eftersom du är ensamstående så får du oxå resa dig upp 25960 gånger per dag. Skämm bort ungarna, låt dom för guds skull inte gå och hämta något själv!

Ät på oregelbundna tidet, stek allt i smör, koka allt i grädde och 'ät inte tråkig mat! Gärna nåt riktigt flåtigt vid halv elva på kvällen!

Ät inte frukost men drick MYCKET kaffe under dagen.

Skaffa häst och MINST två hundar.

Ät godis eller chips (båda går bra) minst en gång om dagen.

Drick mycket Cola light (gillar inte den vanliga smaken)

snöa in på saker (kroppen får säkert en chock) typ ät omelett varje dag i två veckor och byt sen ut det mot stuvade makaroner.

Skaffa bil UTAN servo, det ger träning i armarna!

Gå ut två gånger per år, alkohol innehåller mycket socker.

Och så sist men framförallt, var väldigt nervös tänk mycket på saker..

Så ska du se att kilona droppar!


Nej såhär var det ju då..


Min barndomslåt.

 

Eller vad säger du J?

Bojkott.

Jag skippar nog melodifestivalen. Det känns sådär smärtsamt samboaktigt. Min dotter kollar dock så jag hör det i bakgrunden.  I dag känns nog livet extra tungt. Blir nog bättre imorgon.

Lördagen fortsätter.

Nu har jag städat, tvättat och serverat mat. Väntar på att reprisen på bonde söker fru ska gå nu kvart över två.
Ikväll ÄR DET schlagerfestivalen. Jag fick ju för mig för flera veckor sedan att det var då men nu är det iag på riktigt. Känns lite konstigt för det är ju ett program som man väljer att INTE se annars. Men nu har det väl hänt nåt som gör att jag kommer att titta. Blivit gammal? (nej) schlagerfestivalen har blivit bättre? blivit en tönt?

Ny morgon

Nu har jag ätit en ORDENTLIG frukost och väntar på att mitt kaffe ska bli klart i perkulatorn. Min dotter är väldigt pigg i dag och har redan ställt väldigt många frågor under kort tid. Jag har ställt in aotomatsvaret.
Snart kommer det knacka på en unge som det gör varenda Lördagsförmiddag. Min bebis har förmodligen somnat till då, och han kommer vakna av att hundarna skäller.
Ungen kommer fråga om jag vill köpa aftonbladet och jag kommer svara nej tack och ge henne ett ursäktande och medlidande leende innan jag snabbt stänger igen dörren.
Stackars barn, måste jobba på sovmorgonsdagen. Man är mycket trött i den åldern, det minns jag. Jag kunde sova fram till tolv utan problem. Kan hon inte få veckopeng ändå? Eller hon kanske är pengagalen och arbetsnarkoman redan nu.
Jag kommer iaf inte köpa aftonbladet av henne, vill jag ha tidningen så hade jag köpt den i affären och det gör jag inte heller.
Undra om hon får ihop några pengar den där tidningsungen, eller kanke hon bara tycker det är kul!?

Fredag, eftermiddag.

Jag är rätt så trött så efter jag varit på posten och hämtat på dagis så blir det antingen en STOR kopp kaffe eller så somnar jag no i soffan framför allas vår älskade; En liten röd traktor.

"En liten röd traktor som jobbar och gnor
Åkrarnas herre, fast inte så stor
Med Sven vid ratten blir jobbert klart
En liten röd traktor, sätt fart!

Med Blixten och Pånken och Stora Grå
och många fler vänner än så
En liten röd traktor, tut-tut
Sätt fart!"

Provade på frukost.

Idag provade jag på att äta ordentlig frukost. Man ska ju stå sig så läääääääääääääänge på det och det ska ju vara så nyttigt, blaha blaha.
Men jag var väl lika hungrig vid min normala frukostid (lunch) för det!
Att frukost är så bra är nog skitsnack!

Et.

Nu har jag suttit med min aldeles nya väderstation på balkongen en stund. Allt för att min nyfunne vän ska hitta signal från sändaren. Han är lite ledsen. Som ET.
Läste sen i manulaen att signaler skickas ut nästa gång klockan 03.00 så nu står han i föstret och får vänta tillsdess ensam. Jag går och lägger mig.
Sov gott!

En anorextisk tjej.

Här sitter jag och moffar i mig min godaste godispåse och kommer in på den här tjejens blogg. Ätstörningar? Jaha, där var mitt godissug slut.

Namnsdagskoll.

Jag la till dagens namnsdag här på min blogg. Står under tygsälen till häger i menyn. Kan vara bra för mig att ha där så jag inte missar någons namnsdag!

Sönderspelad låt.

När jag hör nån ny låt sådär och tänkte "Vilken bra låt! Den här ska jag ladda ner och lyssna på hemma." Så hinner jag inte det innan radion spelat sönder låten totalt och man byter kanal så fort den kommer. När hela skivan släpps så vill man mest spy på artisten. Radion förstör det fina med musik. Måste dom gå ut så hårt med en och samma låt?

Vill du ha en extra mobil?

Här kan man få köpa en kontkortstelefon för 99 kronor. Altså inget abonemang!

Bebisbajs.

Min bebis börjar bli en egen person. Med egen bajslukt. Han äter ju en del mat nu så det är inte bara bröstmjölksbajs. Känns lite sorgligt. Snart är han inte bebis längre!

Middagstipps.

Idag lagade vi middag klockan halv tolv. Här går vi upp tidigt så vid elva är vi vrålhungriga!
Antingen så trycker man i sig ett X antal mackor då eller så lagar man riktig mat. Idag gjorde jag det sistnämda.
Orientalisk kycklinggryta med Bulgur.
Jag använde keldas orientaliska soppa som grytbas. Tycker faktiskt att alla deras soppor är jättegoda! Både till grytor och som soppa, i gratänger eller sås.


Tack!

Igår när jag stod på parkeringen och såg fånig ut (jag kommer aldrig ihåg vart jag parkerat) så gick en kille förbi och hejade. Sen gick han ett par meter förbi mig.
Men så vänder han sig om, går tillbaka till mig och säger:
"Du ser väldigt trevlig ut, jag ville bara säge det!"
jag fick fram typ
"Nemän tack." haha så fyndigt av mig..

Iaf så var det ju snällt gjor av honom! Såntdär blir man ju skitglad av hela dagen!


Släpp kommentarerna fria!

Varför kan man inte få välja om man vill ha fria kommentarer på sin sida! Den nya verifieringsfunktionen är verkligen hemsk. Man ska gissa sig till vad det är för bokstäver och sen får man göra om 170 gånger innan det blir rätt kod. Då låter jag heldre bli att kommentera.
Det borde vara valfritt om man vill ha verifiering eller inte. Jag har inget behov av det!

Kärnkraftdöden.

Vad vill man om man planerar att alägga en bomb på ett kärnkraftverk? Det skulle ju innebära omedelbar död åt hela Oskarshamn och barn födda med missbildningar i övriga sverige i hundratals år framåt. 
Dom säger att dom är nöjda med sin beredskap eftersom det upptäcktes i tid. Men gärningsmännen han vara inne i den aktiva reaktorn vid ett flertal tillfällen innan. Så hela Sverige kunde vara sprängt nu? Allt handlade om tur och ändå har detta inte fårr så mycket uppmärksamhet. Jag är faktiskt skiträdd för kärnkraftsolyckor! Borde inte ALLA vara det?

Såhär ser iaf Tjerobyls sammhälle ut nu. Nya Oskarshamn?

Telefonboken.

1.Har du pussat nr 13?
Ja, typ på skoj.
2. Har du nr 6 msn?
Ja.
3. Är du kär i nr 26?
Nej, verkligen inte.
4. Har du kramat nr 10?
Ja!
5. Är du bästis med nr 29?
Nej.
6. Gillar du nr 30?
Nja, tror jag har bestämt mig för att jag inte gillar henne! Men jag tycker lite synd om henne med.
7. Har du varit kär i nr 37 ?
Nej men han är snäll.
8. Har du strulat med nr 9?
Nej..
9. Har du varit med nr 25?
Varit med antar jag menar haft sex med och det har jag inte!
10. Längtar du efter nr 21 ?
Nej...

Nya plattformen. Nattens drömmar och ost.

Nu har min blogg blivit flyttad till den nya plattformen. Det känns lite B. Men man vänjer väl sig.. 
Inatt drömmde jag att Brad Pitt skulle hjälpa till att rädda vanvårdade hästar. Det var helt snurrigt men han var jätteglad över att äntligen hittat ett engagemang i hans liv och jag svor över mig själv att jag ej hade färska batterier i kameran så jag kunde ta kort på det hela.

En annan nyhet är är att jag återfunnit Philadelfiaost! Hade det i pastasåsen igår och det var JÄTTEgott! Cheesckake är ju grymt gott med men jag är inget vidare med tålamod till att baka.

Om man vill ha fler läsare på bloggen.

Så kan man registrera sig här. Det är gratis! och funkar faktiskt.
Bra om man nyss börjat blogga och vill hitta sina läsare.

Gubbjävel.

Idag höll en gubbe på att köra på min dotter som höll mig i handen på Maxiparkeringen. Han backade rakt ut utan att titta bakåt så han var verkligen nära att köra på henne. Jag fick dra henne åt sidan i armen så hon nästan föll omkull! Lyckligtvis träffade han bara kundvagnen och jag förstår att det inte var meningen och hade godtagit en ursäkt om han gav mig en.
Men istället kliver han ena foten ur sin Volvo och skriker "VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED" jag blev en aning chockad så allt jag fick ur mig var "Ursäkta men vi stod här och du körde på oss"
Sen åkte han iväg och det kom fram flera stycken och undrade hur det gick med min dotter.. Gubben körde bara iväg. Men tänk OM han hade träffat henne! Han måste blivit väldigt chockad för nog vet väl alla att dom ska kolla BAKÅT innan man BACKAR?
Hoppas han sitter och mår dåligt nånstanns nu och hoppas hans bil fick en ordentlig reva i lacken efter kundvagnen!

Ett litet tipps! Ny Outletbutik!


Outnet är den ledande butiken med inriktining på Skandinavisk outdoor. Här finns skandinaviens ledande varumärken såsom: Haglöfs, Fjällräven, Lundhags, Hilleberg, Helly Hansen m.fl.

Genom en mycket bra e-handelsplattform och ett attraktivt sortiment ökar Outnet.se hela tiden sin försäljning.

Sortimentet med produkter och kläder för uteliv är idag under stark tillväxt och därmed mycket eftertraktade inte bara för utelivsmänniskor.

Nytt erbjudande varje vardag på outnet.se!

Motsatts.

Som parodi på en viss fjortisblogg finns denna klockrena blogg som ja just suttit och skrattat åt.

Det åskar!

Årets första åska! Värt att notera! Nu skulle jag haft min väderstation då...!!!

Åldern tar ut sin rätt.

Ja jag är ju så himla gammal, inte? Hoppas inte det, men allt är ju relativt. Men visst märker man att man inte är så roligt att leka med lego längre eller att sova länge på dagen. Men framförllt har jag blivit väldigt stel och osmidig! Så svårt det var att klättra upp i en lekställning tex! Kändes inte alls naturligt eller bekvämt.!

image115

Såhär kommer ni aldrig få se mig igen!

En liten röd traktor.

Idag står det matshopping på listan. Typ pasta, toapapper, bröd, mjölk, pålägg.. Blir nog Willys så kan jag släppa lös Doris på barnens Hus efteråt. Mitt hem ser ut som ett bombnedslag med så jag måste verkligen städa, eller snarare röja. Har ju lagt nytt golv i ena barnrummet så det är inte återställt än. Men nu vill jag inte fixa här, jag vill flytta! En månad kvar, har redan börjat packa hysteriskt för jag hatar verkligen kaoset som blir vid flytt.
Doris har fått "En liten röd trakor" på DVD, jag kan alla avsnitt utantill nu. Det verkar verkligen vara en höjdare eftersom den ska ses ständigt av Doris.

Idag blir det stuvad spenat och fisk till middag! Smarrigt va?

Yo nu är det dax att sova!

image113

Platt fall med mobilkameran,

Jag för en Linda Rosinpose men det blir platt fall

Linda

image111


Jag:

image112

Pr-trick eller riktiga intriger?

Lite spännande är, det iaf, men roligast är ändå kommentarerna till deras bloggar, den ena tjejen godkänner inte allas kommentarer tyvärr men så här ligger konflikten till i stora drag:

Alexandra, 17 år, superfjortis. Ljuger och säger att hennes skor och kläder är från London fast hon handlar på din sko. Anklagar sin kompis för att vara slampa, knarkare och annat öppet i sin blogg
Hon verkar dessutom vara rasist och ser ofta ner på andra människor, även det öppet i sin blogg.

Fanny, 17 år, kompisen som Alexandra snackar skit om. Det är även hon om avslöjat att Alexandra inte alls har äkta märkesväskor utan hennes pappa köper med billiga kopior från Thailand. Hon anklagas av Alexandra för att knarka, vilket hon påstår inte stämmer..

Jag tror att det är en uppgjord konflikt för att locka fler läsare men

Ny design.

Jag har gjort om min systers blogg, vad tycks?

Köpa en egen väderstation.

Imorgon ska jag shoppa,  måndens köp ska bli en väderstation. Bra när man ska tänka ut vad barnen ska kläs innan dagis. Eller så vill jag bara köpa något. Men jag behöver faktiskt en väckarklocka och den var snygg ju! Finns i rosa, grön, vit, blå. Blir nog vit blå eller grön.. 
Radio kontrollerad klocka uppdateras från atomklockan, alltid rätt tid. Justerar själv tiden vid sommar- och vintertid. Även prognos av väder det närmaste dygnet. Visning av innetemperatur.

image107

Snart jul.

Snä har vi haft här i helgen. Bara att plocka fram julgardinerna och börja om. Synd för jag hade verkligen sett fram emot sommaren. Jag skulle ju ha min nya baddräkt från HM, den där blårandiga där mina bröst inte får plats. Det skulle ju bli varmt och skönt.
Aja bättre lycka nästa år..!


Annonsvar.

Jag har en häst till försäljning som ni vet, en tjej som med jämna mellanrum ringer och mailar om henne skickade igår sms med den knäppaste frågan jag har fått. Jag förstår inte vad hon vill mig. Hon säger att hon vill köpa hästen men jag tror mest hon vill ha en mailkompis. Iaf så frågade hon: "Gillar hon (hästen) att simma!?"
Jadu...  INTE VET JAG?! Knappast som att jag har tagit med henne till badhuset.
bada med hästen, klart man kan göra det speciellt när man är åtta år och är på ridläger. Inte med ett STORT halvblod som knappt har kontroll på hovarna.

No limit för chips.

Seriöst, vem fan behöver ett recept för att göra en sallad!? Nu ska jag beblanda mig med chipssmulorna i sängen, limeted Edition, jag går på det varje gång. Nu var det Fotbollschips med vårlökssmak.

Jämnlik konversation.

IRL kan det ju vara så att en person pratar mycket och den andra mest lyssnar. Men på MSN så är det ju oftast att man skriver varannan gång och när den ena inte svarar på dör konversationen. Det måste ju ändå vara idealiskt. Man är säker på att man inte talar för dövörat så att säga.


Myter

De flesta människor har fått lära sig att det är nyttigt att dricka mycket vatten, att inte läsa i dåligt ljus och att människan bara utnyttjar tio procent av hjärnan. Men nu visar det sig att dessa "sanningar" inte är annat än myter. Nedan avlivar British Medical Journal sju vanliga hälsomyter.
Medicinsk myt 1: Drick minst åtta glas vatten om dagen.Sanningen:Det finns inga bevis för att det är nödvändigt att dricka så mycket vatten för att hålla vätskebalansen. Tvärtom kan det vara farligt att dricka för mycket.


Saxat från expressen:

Medicinsk myt 2: Människan använder endast tio procent av hjärnan.

Sanningen:Inga hjärnstudier har funnit de 90 overksamma procenten av hjärnan.

Medicinsk myt 3: Fingernaglar och hår fortsätter växa efter döden.Sanningen:Naglar och hår fortsätter inte att växa efter att människan dött. Det kan dock se ut så eftersom uttorkning kan göra att skinnet krymper och därmed får naglar och hår att se längre ut.
Medicinsk myt 4: Att läsa i skumt ljus förstör synen.Sanningen:Att läsa i skumt ljus orsakar inte permanent skada i ögats funktion eller struktur.

Medicinsk myt 5: Rakning får håret att växa snabbare och bli grövre.Sanningen: Rakning påverkar inte hårets tjocklek eller hur snabbt det växer ut igen.

Medicinsk myt 6: Mobiltelefoner kan orsaka skada på medicinsk utrustning.
Sanningen: Mobiltelefoner stör medicinskt utrustning minimalt och då endast på avstånd på mindre än en meter.

Medicinsk myt 7: Att äta kalkon gör att man blir extra dåsig.
Sanningen: Kalkon innehåller mycket lite trytptofan, kemikalien som sägs orsaka dåsighet. Däremot kan man bli dåsig efter en stor måltid, oavsett vad man äter.

Nytt värdelsöst inlägg.

 
Är du i ett förhållande?
- Nej.

Om inte, varför inte?
- Det har jag inget bra svar på.

Hur långt var ditt längsta förhållande?
- 5 år nästan.

Har du velat bli tillsamans med ditt/dina ex igen?
- Ja.

Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden?
- Ja
.Vad är DU mest för, förhållande eller strul?
- Jag är en förhållandemänniska, helt klart.

Har du någon beundrare?
- Nej.

 Har du varit kär i flera samtidigt?
- Ja.

Har du sårat någon allvarligt?
- Det vet jag inte.

Bästa raggningsrepliken?
- Vet ingen "bra"

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv?
- Min son och min pappa, tråkigt svar va?

Var vill du vara nu?
- Hemma, där jag oxå är.

Var går du i skolan?
- Jag går inte i skolan.

Var är din mobiltelefon?
- Vet inte i köket tror jag

Var är din mamma?
- Vet inte, hon kanske jobbar

Var sover du?
- I min säng

Var fick du tag i tröjan du har på dig?
- Hm

Vart åkte du senast bil?
- Till stallet

Var i ditt rum är du?
- Vardagsrummet, i fotöljen

 Vad åt du senast?
- Choklad.

 Vad drack du senast?
- Saft

Vad är det för färg på dina byxor?
- Svarta

Vad är den närmaste saken som är blå?
-  Min tröja

Vad har du på fötterna?
- Strumpor

Vad är din favoritfärg?
- Har ingen.

Vilken film såg du senast?
- 100000 bc

Vad hör du just nu?
- TV4-nyheterna.

Har du någonsin:

Sovit i en annan säng?
 -Ja.

Tyckt att din kusin är het?
- Ja absolut! =)

Sovit naken?
- Ja,

Kört över hastighetsgränsen?
- Ja

Målat om ditt rum?
- Ja

Dansat framför en spegel?
 - Ja

Fått hicka?
- Ja

Stulit pengar från en kompis?
- Nej.

Hoppat in i en bil med folk du just träffat?
- Ja.

Varit i slagsmål?
- Ja

Smugit ur ditt hus?
- ja

Strulat med en främling?
- Ja

Saknar någon just nu?
- Nej

Vem är i rummet med dig?
- Min son

Vem fick du senast sms av:
- Min sons pappa

 Vem tänker du på just nu:
- Ingen eftersom jag skriver detta, det tar hela min tankeverksamhet.

Vem pratade du senast i telefon med?
- Min syster

Vems hus var du senast i?
- Min lägenhet? Senaste huset jag var i var väl Malins då.

Värdelös förlust.

Jag skrev ett långt inlägg förut men eftersom mitt internet la av när jag postade det så försvann inlägget, men det gör inget för det var ett värdelöst inlägg.

Just nu.

Sitter jag med Doris i soffan och kollar på Madagaskar. En film om några djur som bor på en djurpark och rymmer ut till friheten. Iaf så äter vi MÅNGA rostade ostmackor till och jag ger upp den där nyttiga veckan jag skulle ha! Vill inte veta vad jag äter heller! Men jag har tänkt att jag ska köra ett dietpass nästa vecka så då börjar jag om istället. Börjar på måndag! (Det har man ju sagt förr men ändå)

Nu funderar jag på vad jag ska ha till kvällsmat, chips eller smågodis? Båda..

Varför ska flygvärdinnor vara långa?

Såhär stod det i en ansökan:

Grundläggande krav: 
God hälsa och fysik
Flytande engelska i tal och skrift
Goda kunskaper i de skandinaviska språken
Simkunnighet 200 m
Gymnasiekompetens
Körkort
Lägsta ålder 21 år
Minst 165 cm lång

Nån som vet varför man ska vara minst 165cm lång? Simkunnighet lät föresten otäckt! Om planet störtar i vattnet så ska man kunna simma, det är ju bra. Ska inte det gälla alla som flyger då? Eller räcker inte flytvästarna till personalen?

Tid för åtanke.

Förra året sas det att bloggandet var ute. Men vi vanliga människor som nyss köpt eltandborste och inte riktigt hänger med bloggar ju för fullt. De flesta jag känner har en blogg och bloggar varje dag. Då undrar jag, har bloggandet påverkat oss något? När man var liten fick man ju lära sig att man ska skriva dagbok för det var så bra att reflektera över dagen som har varit osv. Att det fick oss att må bättre. Jag gjorde några dagboksförsök men tröttnade rätt snabbt båda gångerna eftersom reflekterandet inte blev speciellt spännande.
Men är vi mer harmoniska nu när alla reflekterar så över allting?


Bloggvärde.

Min blogg är värderad till: 6 195 kr. Uträkningen skedde här.

Lite längre ner på sidan så stod det.
Ansvarsfriskrivning: Det värde som beräknas behöver inte ha något med verkligheten att göra. Då denna beräkning görs med tränade apor är det svårt att uppskatta ett exakt värde.

Det var ju synd! 6000 skulle man ju vilja ha!

Carl bildts blogg, -alla dessa dagar var mest värderad enligt sajten, den ska då vara värd 2 539 473 kr.

Skyddat nummer.

Varför har man det? Står man inte för att man ringer? Ok om man har skyddad identitet eller säljer droger men annars är det fan inte ok! Speciellt inte klockan nio på kvällen på min heltelefon!
Nu har detta hänt mig, aldeles nyss. Nu kanske jag får mail om att "Snälla Sälen lugna ner dig det är väl bara nån som ringde fel." Ok, ja så kan det ju vara men ändå! Det är INTE ok att ringa skyddat nummer! Jag svarar inte! Har man mitt hemnummer så ser man lätt mitt mobilnummer på eniro.se. Altså är det en snål eller fattig jävlel som inte vill ringa mobilnummer. Eller en psykopats alkoholiserade  pappa. Vem vet?

Ny matvecka.

Nu har jag börjat en ny matvecka i matbloggen. Det är bara att ni hänger med HÄR.

Nog om det! Idag är en långsam dag, jag har mått illa hela dagen och undviker att röra på mig typ... Godis kanske hjälper? Nej just det inte det.. verkar inte var nåt vidare på tvn heller. Får bli dusch, pyamas, te och betapet.

Här är allt jag åt förra veckan.

Nu har jag ju haft min matblogg i en vecka och det är dax att sammanfatta det hela... Lägga upp allt på bordet. Jag har verkligen skrivit upp allt nu så det lär ju bli en del. Sen ska jag faktisk blogga en vecka till men då med en förbättring. Ni kanske har åsikter om mina matvanor? Vad ska jag tänka på denna veckan osv. =)
Ok.. Här kommer hela förra veckans matintag!

Smörgåsar med ost, tror det var fyra
kaffe
Kanelbulle på statoil.
Glass....
salta kex
pasta med ostsås
smörgåsar
vatten
saft
pulverkaffe med glass i i brist på mjölk.
mera salta kex med smör och ost på.
5 Kokta ägg.
thaisoppa.
Spagetti och pastasås.
Kantarellsoppa.
Ostrullar (ost med vitmögelost i)
en omelett med massa ost i..
En matsked glass.
Chili Cheese
Snack Wrap (Mc)
Vatten
Kaffe med mjölk.
Sallad med färska grönsaker, oliver och räkor
Smaksatt yogurt till
Omelett med ostar i.
Naturgodis, blandat.
Ost och kex.
Choklad.
Saft
Åtta koppar kaffe
Tre mackor (ost och skärgårdsill på)
En nöt med choklad på
Vatten
saft
Coca cola
ett glas vin
Kaffe med mjölk.
Kaffe utan mjölk.
Chili cheese
Snack Wrap (Mc)
Coca Cola
Broccoli och ädelostsoppa
En jättestor glasstrut
en kyklingrulle fråpn pizzerian
ost med kex... VÄLDIGT många ost och kex..
kanelsnäckor..
Pulverkaffe med mjölk som smakade skit så jag drack bara halva muggen resten tog slaskhinken (min pappa)
degistivekex
fiskpinnar med röra... av .... ost..
vatten
Fiskpinnar
grönsaker
Kaffe
thaisoppa.
juice.
Vatten
en matsked glass.
Ris och fiskgryta
Choklad (en halv paradisask)
Kaffe med mjölk (åtta koppar)
Rester från igår. (fiskgryta med ris)
Naturgodis (nötter med chokladöverdrag och sånt), ca 1.5hg...
Fem ostmackor med sallad på..
En macka med sill på
Saft
Vatten
Svarta oliver som jag plockat ur kylen då och då
typ ett halvt packet halstabletter.
Fyra mackor till, tre med ost och en med salt skärgårdsill.
En stor kopp te med mjölk i
Kaffe med mjölk.
Daimtårta
Bulle.
Kakor... en rejäl fika altså!
Coscossallad med kygling
Färskt bröd
Saft.
majonäs.
Kaffe med mjölk
Kakor
sallad som var kvar sen igår
Smörgås
godis sen igår.

Amanda Jensen.

Som jag stör mig på dig! Såg dig just på tv4 nyhetsmorgon. Du stör dig på media som skriver om dig. Ändå talar du ut i tidningar, ställer upp i ALLA tv samanhang och framförallt MEDVERKAR I IDOL.
Skippa snacket om att du går din egenväg, blahablaha. Det typet av kändiskap du har är ingenting utan media. Dom skriver om dig för att du medverkar i allt. Sluta med det så glömms du nog bort och slipper vara så förbannat besvärad och svår.
Dubbelmoral!

Man kan lyckas med musk utan att sälja ut sig. Men att behålla attityden att det är fel att sälja sig till media och samtidigt göra det är patetiskt.


Bakom kameran på Lyxfällan.

Jag skulle ju se på Lyxfällan på webbtv igår kväll för att sen somna gott. Men jag kunde verkligen INTE sova efter det för Nadia som det handlade om, var SÅ stressad och pratadesåhärforthelatiden. Så när programet var slut så var jag typ lika stressad och hade en puls på 120. Tog två timmar till innan jag kunde somna, vilket såklart resulterat i huvudvärk idag. Jävla Nadia, lugna ner dig!
 Här är iaf ett klipp bakom kulisserna på Lyxfällan där Charlie och Mattias inte är lika stela.


Härligt helgväder.

image105

Det blir till att spendera timmarna ute i solen! Hoppas verkligen att detta inte blir den enda sommaren vi får som förra året utan att det håller i sig hela sommaren!
Förövrigt så är det väl Melodifestivalen på Lördag kväll? För en gång skull ser jag fram imot den där jävla tillställningen. Man kan ju undra varför.

Slutet gott.

Jag har visst förträngt att under de senaste dagarna har jag ätit väldigt många halstabletter. Idag fick jag så grymt ont i magen och fattade inte varför, men då kom jag på det, halstabletterna! Så jag har inte försökt fuska i min redovisning men jag tänkte faktiskt inte på att jag ätit halstabletter i stort sett hela dagen.. Men iaf så släppte trycker på min halstablett förstoppade mage (kombinerat med halstabletter) och jag avslutade nu kvällen med en stor kopp te och ostmackor. Kvällen slutade gott.

Ska snart krypa ner i sängen och se på Lyxfällan, repris från idag på webbtv.


Så mycket kalorier innehåller...


En burk läsk: 127 kcal

En burk light läsk: 0 kcal

33 cl lättmjölk: 129 kcal

33 cl mellanmjölk: 155 kcal

33 cl standardmjölk: 198 kcal

En caffé latte (en del kaffe, två delar mellanmjölk): 96 kcal

En kopp te: 0 kcal

En kopp svart kaffe: 0 kcal

Ett glas färskpressad apelsinjuice: 94 kcal

Ett glas rödvin (12%): 108 kcal

Ett glas vitt vin (10%): 107 kcal

En stor stark: 188 kcal

En burk folköl (33 cl): 125 kcal

En flaska cider (33 cl): (4,5%) 215 kcal

6 cl whiskey: 120 kcal

6 cl söt likör (24%): 239 kcal

6 cl brännvin: 120 kcal

6 cl Gin (40%): 120 kcal

6 cl Konjak (40%): 121 kcal

Ett glas drickfärdig hallonsaft: 76 kcal


Tragedier.

Alla som har barn vet nog vad jag menra nu. När flodvågskatastrofen i Thailand var efter Julhelgen 2004, då väntade jag barn. Jag såg mycket om alla människor som fick så mycket förstört på tvn och läste i tidningar. Men jag kan faktiskt inte säga att det berörde mig så mycket. Visst var det hemskt men jag led inte med dom, jag hade inte de drabbade i tankarna när jag stängde av tvn eller stängde igen tidningen.
Samma sak när Estonia sjönk. Då var jag iofs inte så gammal men inte heller då kände jag så mycket mer än att det var tråkigt för de drabbade.

Men sen föddes Doris och då hände det något, jag klarar sen dess inte av att höra om sådana hemskheter, speciellt inte där barn far illa. När dom visade på tv om svältkatastrofen i Afrika så skänkte jag i princip alla pengar vi hade kvar den månad till inköp av mat till dom där barnen. Det var så fruktansvärt!
Sen dess har jag fått byta kanal på tvn när de visar om sexuella övergrepp mot barn, barnmisshandel, svält, barn som mist sina föräldrar eller lever i missbruk. Ser jag på det ändå så tänker jag på det ständigt och börjar undra om man verkligen ska visa allt på nyheterna?
Om man bär på smärta ska man hålla den lite privat då eller ska hela världen lida? Nu menar jag såkalrt inte katastrofer och så men de här barnmorden som varit nu på tre olika ställen, jag undrar om det smittar? Är det pga media som tre barnmord begås på kort tid. En del detaljer om dessa mord hade vi kunnat vara utan. Inget blir bättre av att man får veta att barnen mördades först sakta för att mamman skulle se på och lida innan hon dog. Vi fattar redan när det står att två barn blivit mördade att det var hemskt!

Jag måste varit helt känslokall innan mina barn föddes men nu vill jag inte ens se på nyheterna, får sappa över när vädret börjar.


Ni som ville lämna barnkläder till Barnhemen:
Man kan göra det i princip helatiden, jag har nyss lämnat in ett lass men jag kan ta med igen det är ändå förbi där jag åker ofta...

En lite rolig tråd.

Här är en tråd jag hittade på familjeliv som var lite underhållande att läsa. Doris har lärt sig "Jag är törstig, jag vill ha öl" Hoppas hon bara använder detta partytrick hemma.

Chockerande.

Om ni läser min matblogg idag kommer ni få en chock ....
Matbloggen.

Sommarplaner?

Nu så! Hemma och barnen sover, Ville sover snart iaf. Sen ska jag äta lite kvällsmat och lägga mig med datorn i sängen och läsa bloggar och annat skvaller.
När jag flyttar ska jag köpa kuddar till sängen så man sitter bekvämt med datorn. Mycket jag tänkt köpa när jag flyttar... Får prioritera lite. Det ska ju till med aktiviteter på sommaren med. Mina barn är ju små så dom uppskattar fortfarande en dag på stranden, värre blir det väl sen med skara sommarland, liseberg, grönalund, legoland osv. Jag fattar inte en del som ska göra ALLT på en sommar. Ingen unge blir väl lyckligare av det! Ok att man åker på en eller två saker men man måste inte göra hela barnnöjes Sverige på samma sommarlov.
Förra året var vi på Kolmården och sov på deras hotell. Mest för våran egen skull förmodligen, Doris tyckte iofs att det var jättekul för stunden men det är ju inget hon mins nu ett år senare. Jag gillade hotellmaten mest så jävla god buffe!

Iår iaf ska det bli kanonväder hela sommaren tror jag och då ska jag passa på att utnyttja dom lokala stränderna.

Kartläggning av matvanor.

Idag har jag antagit en utmaning, att under en tid redogöra vad jag äter varje dag. Kan vli intressant att summera efter ett tag kanske, eller kanske INTE. Jag småäter nog en hel del som jag sen förtränger. Men nu ska sanningen fram.
Ni kan hänga med här


Kommer åter ikväll.

Jag undrar fortfarande vad amazon.com är för något men ni verkar inte heller kunna ge mig svar, undrar ni med?

Nu ska jag greja lite här och sen åka till stallet. återkommer med ett blogginlägg ikväll.

WTF är amazon och skapa produkt?!

På blogg.se finns en funktion som jag inte förstår mig på. Blir nyfiken!
När man ska skriva ett nytt inlägg så går man ju in på "skapa" men där kan man välja mellan; inlägg, bild, länk och produkt.
Om man väljer produkt så ska man ange ett isbn nummer. Detta nummer ska man hämta på www.amazon.com
Vad är grejen? Vad händer och vad är detta till för?


Matide någon?

Jag kan inte göra apostrof på datorn men ni förstår säkert att jag söker matförslag. Till helgen får vi besök och jag vill hitta på någon god mat att bjuda på. Känns som jag kört mina rätter lite väl många gånger nu. Tar tacksamt emot lite tipps. Det kan vara vegitariskt, med fisk eller med kykling. Helst inte kykling för det har jag serverat detta sällskapet varje gång de har varit på besök så det skulle bli lite pinsamt att göra kyklinggryta igen..
Sist hade vi kyklinggryta med bulgur och ostbricka efter det. Kan man bjuda på smågodis?

00:59

Godnatt min skatt.

1 maj. Min tvdebut.

Arbetarklassens dag. Denna dag brukar arbetarna demostrera men det verkar inte så många som engagerar sig i det längre. Hörde till och med att en del industriarbetare jobbar idag. Det är ju ändå röd dag så det är ju märkligt.
Iaf där jag växte upp så kom Mona Sahlin till talarstolen i slutet på demostrationståget ett år. Svt och tv4 var där och filmade hennes tal. Ganska stort för en sådan liten håla.
Jag var där med en kompis och vi kollade på kändisen Mona, min kompis som inte var så blyg av sig gick fram till henne efter talet, jag hängde på, det gjorde tv4 med.
Min kompis frågade Mona varför hon inte höjde barnbidraget. (Han fick sitt barnbidraget insatt på sitt ungdomskonto varje månad och detta  blev därför hans hjärtefråga) Mona svarade något i stil med att det var en viktig fråga och givetvis ville hon göra det bättre för barnfamiljerna, blaha blaha..
Så var altså min tv debut. Jag stod mellan Mona och min kompis och var aldeles för generad för att röra mig ur bild och sändes därför på alla nyhetssändningar denna dagen.

RSS 2.0