Jävla majbrasa.

Jag ska aldrig mer besöka en majbrasa. Hur kul? Inte ens barnen var roade. Dessutom hade dom ingen koll på elden så trotts att vi stod på VÄL behörigt avstånd så kom det en eldkvist flygande på mig ner i urrigningen och det gjorde sjukt ont! Liten brännskada mellan brösten känns inte så super hot. En sekund senare hamnade en till eldfluga på Vilgots vagn så den tog eld! Helt sjukt!! Den var ju ny och nu är den inte så fin =(.

Valborg.

Ungdomarnas fyllekväll, inte min. Jag är altså ingen ungdom längre. Men jag ska gå till brasan med barnen iaf. Har en del roliga minnen från Valborgsafton tex när är en tjej i klasse (tror vi gick i sexan eller sjuan) trodde att hon rökte hasch men det visade sig vara torkat vanligt gräs från någons gräsmatta som hon köpt. Haha vilken flopp i drogkarriären. Lika bra det kanske.


Vaxflopp.

Idag provade jag att vaxa en intim kroppsdel. Jag följde intruktionerna, bad till gud att jag skulle uthärda smärtan utan och svimma, tog mod till mig och drog snabbt bort vaxremsan..
Vad hände? Ett minimalt antal hårstrån följde med och katastrofen var ett faktum, kvar var blod, vaxklet som inte går att få bort och en OERHÖRD smärta.
Dont try this at home...


Strul.

Fan vad saker ska strula till sig ibland! Nu längtar jag efter kvällen så jag får gå och lägga mig igen! Men det är bara för att jag druckit på tog för lite kaffe, tar igen den nu sen kommer jag vara i bättre form. Idag ska följande göras:

  1.  Lämna barnen på dagis, om tio minuter.
  2. Åka till Karolinen och lämna blod.
  3. Halvlångtur med hunden
  4. Styrketräna följt av bastu.
  5. Åka till Granngården och köpa foder och bandage
  6. Åkta till stallet och greja.
  7. Hämta barnen.
  8. Köpa mjölk, bröd.
  9. Laga mat.
  10. Städa, hänga upp tvätten.
  11. Ta kort på Vilgots spjälsäng så jag kan sätta ut annons på den.
  12. Kvällsmat och natta barn.

Vilgot var föresten inte uppe och gick igår det var hunden som tassade omkring. Vilgot sov hela natten stilla i sin stora säng. Så nu ska spjälsängen säljas.




Orginalet och skämten senare.


Jagad av en svart saab.

Åkte ut till stallet för att ta in hästarna och på den sista vägen efter Skattkärr blev jag jagad av en svart saab. Lite halvgammal modell och den körde fort bakom mig, trodde den skulle köra om bakom mig men det gjorde den inte, jag gasade på och den med... Kom fram till stallet med bilen fortfarande bakom mig och var LITE rädd. Men det var pappa, i nån jävla spaningsbil. KUL DÄR! Haha. Han var med in i stallet matade hästarna med morötter medans jag grejade.
Nu har jag kommit hem och nattat barnen. Vilgot sover för första gången i stora sängen.. Får se hur det går.. Låter som han är uppe och går faktiskt...

Söndagmorgon.

Eller morgon är det inte längre, snarare förmiddag. Har spelat lite piano nu på morgonen, lite frustrerande att tonerna inte sitter som när man var liten bara men jag får repetera lite. Idag ska jag fortsätta med min grundliga städning, vardagsrummet och hallen ska få sig ett ryck först. Rensade ur vinterkläder och la undan i förådet igår så nu finns det lite mer plats att hänga fram vårjackor osv. Säkert en del som behöver köpas nytt till barnen med, dom tenderar att växa..

Jag drömde så konstigt inatt med. Jag skulle åka utomlands, ensam utan mina barn men barnvakten var sen och fyget gick om 55 minuter. Malin skulle passa kaninen och påvägen till flyget kom jag på att jag inte skickat med kaninens mat, så då skulle den svälta ihjäl. (Som att Malin inte kunde kommit på det och köpt mat.) Det slutade med att jag struntade i semestern.






Kan inte sova.

Så jäkla störande men jag ger upp nu! Det är tydligen inte meningen att jag ska sova i natt, störande!!!

Samma Pose på 157 bilden!

Tjej med samma pose på 157 bilder! Helt otroligt!

Tröttnat.

Tjejen: Hej!
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja, älskling.
Tjejen: Älskling...

När killen tröttnat på tjejen..
Nu läser du nerifrån och upp...


Bilder.

Vilgot provar soffa på IKEA, denna köpte vi sedan..


 






Från soffan kan man kika ut genom lilla fönstret.




Lilla Ponnyn Gona longeras för tredje gången i livet.


Provar bett.


Lekande Vilgot



I bilen ditter Bäbis helst i Vilgots knä... men vi har bur därbak, men om han fick välja..


Årets första picknick, (dagen jag cyklade med dom uppför jävla krpbacken) men mysigt var det.


Vilgot hittade fina klackskor som han övade med.


Sjuklingen somnade.


Korvätning på IKEA



Kung på BK


Vännerna Flash och Baloo steker sig i solen


Gona och Lila vilade i en annan del av hagen.


Så fint!

Köket blev, nu är det bara resten av lägenheten kvar då... Hittade även mobilsladden så ni ska få se massor av bilder sen från oss. Men nu ska det lagas fisk!

Vad händer.

Usch, varför skaffar folk en massa saker dom inte klarar av helatiden. Alla kan göra misstag, men efter 20 gånger ska man kanske lära sig något. Nu har jag sammlat färdigt min ansökan och betyg från gymnasiet och ska iväg och posta det sen. Jag VILL ju läsa, men inte just nu.. Så känns det. Men nu bär det av i September ändå. Sex års plugg.. Behöver oxå ett extrajobb så om nån har nån aning så tippsa mig gärna! Nu har Vilgot börjat leka på egen hand så då ska jag smyga igång med städningen igen.

Mina ögon.

Städningen går inte så väldigt bra, hann med kökbänken och sorterat bort massa gammla papper, läkartider och annat som inte längre är aktuellt att spara. Vilgot hängde i mitt ena ben under helatiden och gnällde så jag ger uppför en stund tills han är på bättre humör. La nyss märke till en sak medans jag satt med honom här. Han har inte blå, inte gröna, inte blåa ögon. Han har likadana ögon som mig! Gråa med en blå cirkel  runt och grön/gula små stänk i. Jag har aldrig tyckt min ögonfärg är speciellt fin men nu tycker jag det när jag ser att han har likadana! Doris har ingenting efter mig typ och Vilgots pappa har bruna ögon så alla har varit så säker på att Vilgot oxå ska få det, mörka anlag är mer dominanta. Men jag tycker nog att Vilgot är mer lik mig med allt, på kort från när jag var lika gammal ser vi jättelika ut. Mammas kille det,

Sovmorgon.

Idag fick jag en ordentlig sovmorgon, till efter nio! Skönt! Känner mig utvilad nu. Idag är det ganska uppbokat men ändå inte, har inget schema direkt men en del som behöver göras..

Har ni sett systembolagets nya trailer? Så jävla rolig! Om hur ungdomar INTE beteer sig. Tänk om man vore 14 igen, den tiden kommer aldrig tillbaks.. Vore skoj att återuppleva den med facit i hand och göra om en del val, plugga mer, inte ha samma pojkvän i fyra år osv...


Sötis.

Sötaste hunden tar hand om ägg.


Ååååå.

Vad skönt det var ute i stallet ikväll! Hade inte bråttom hem direkt.. Men nu är vi placerade i soffan jag och Doris och jag steker vårrullar som jag har blivit rekomenderad ett par gånger nu! =)
Sen vet jag inte.. sängen kanske.. Glo lite på tvn och vakna utvilad kanske vore en bra ide.

Äntligen helg.

Skönt det, har nyss proppat ner mat i magen så nu ska det få smälta lite framför datorn tänkte jag. Så skönt att det är fredag ikväll! Ska bara ut till stallet sen ikväll men efter det ska jag ta på mig pyamasen, natta barnen och lägga mig i soffan. Imorgon är inget planerat och inte Söndag heller och det känns oxå underbart skönt!

Trött kanin.


Kaninfjärt.

http://www.youtube.com/watch?v=74AzD2wfu-g

Sänder mina tankar.



Rosenknoppen

Lilla lutande rosenknopp,
vill du i dag ej vakna?
Vet du ej, att solen gått opp
och alla små blommor dig sakna?


Solen brände för hett i går.
I natt föll regnet i strömmar.
Aldrig mera solen förmår
att väcka dig ur dina drömmar.

Text: Efter B.S. Ingemann
Musik: Oskar Lindberg
Sången finns i boken
"Låt oss sjunga" Almqvist & Wiksell 1955.


Fasen vad falskhet det finns överallt.

Folk är så fula mot varanndra. Snackar skit om en person och sen är supertrevlig och bästis nästa sekund. Visst måste man inte tycka om ALLA det gör ingen men man måste ju inte vara så falsk heller, ja mycket ska man höra och läsa.. Jävligt mycket sorgligt på nyheterna med.
Nu ska jag lägga mig och spela lite Betapet. Hoppas på vinst! Ha en god natt!!

Jackass på Polska.


Imorgon ska jag rida.


Jobbansökan.

Det söks efter en butikschef, jag tänkte skriva såhär:
"Varför jobba bakom disk när man kan gå på chefsrollen direkt? Att slita har aldrig varit min grej, glassa från början är mer min sång. Är även mycket bra på att tala om för andra vad dom ska säga. Exempelvis fraser som: "Larma dom där kläderna! Städa lite här! Nu går jag hem!" Känns HELT natruligt för mig att säga. Hoppas få veta mer om eran butik vid ett personligt möte. Med vänligaste hälsningar din Sara.

Vad sägs?


Lång dag.

Fasen vad dagen går långsamt när man sätter igång tidigt. Var nere på stan innan tio idag och uträttade det där jobbiga. Sen ringde Malin och berättade att min hästs sår blivit värre så nu har jag lindat om benet för kung och fosterland med lite jox i så det ska dra ur varet. Hoppas det funkar... Tyvärr har det blivit svallkött över såret och enligt vetrinären ska man efter salvan bandagera om VAR TREDJE DAG, haha lite skrattretande? Ett bandag på henne sitter typ tio minuter...

Morgonstund.

Har sovit dåligt, just när jag skulle somna in kom jag på en viktig sak som jag glömt! Så jävla klantigt! Men nu ska jag ordna det så fort dom öppnar! (En blankett som ska skickas in). Detta har jag legat och ojjat mig om hela natten så jag inte ska glömma det igen, men det var såklart det första jag tänkte på när jag vaknade med så den risken var inte så stor.


Hönorna säger ifrån.

Två kaniner bråkar, men Polishönorna säger ifrån och särar på bråkstakarna.

Åååå.

Jävla hästar säger jag bara. Dagen har beståt av: Avkastning, sabotage av hage, smitning ut på grönskande äng.
Nu har jag placerat mig i ryggläge i sängen och planerar att ligga kvar så framför tvn tills jag somnar, antar att det kommer behövas en kisspais först.
Sov gott pluttar!

Saker jag gillar.

  • Kladdkaka.
  • Sovmorgon.
  • Städat hem och vikt tvätt.
  • Rött vin.
  • Varma bad.
  • Soligt väder.
  • Cykla i nedförsbacke.



Dubbelmotion.

Idag efter jag tränad och forcerat mig själv i bastun med Malin så hämtade jag barnen och drog vidare till äffären, väl där frågar Doris om vi kan baka.. Visst tänkte jag vi kan göra kladdkaka, eftersom det är det enda jag kan bara utan att det blir oönskat kladd. (det ska ju vara kladd). När väl kakan var i ugnen skulle jag vispa grädde till.. Kom på att jag har ju i berusat tillständ lånat ut min elvisp! Så nu har jag vispat för hand! FRUKTANSVÄRT jobbigt och fan vad ont det gjorde i handleden! Stackars stackars bagare innan elvispen uppfanns.


Morgon.

Jag gillar inte räkningar och att gå upp på morgonen heller.
Idag borde jag åka in till stan och fixa lite grejer, men orka åka in dit? Krångla med parkering osv? Nej jag har blivit bekväm här ute i förorten.
Ska lämna barnen på dagis idag, sen blir det gymmet och stallet. Men nu först ska jag dricka en stor kopp kaffe.

Saker jag inte gillar.

  • Fula och ogenomtänkta tatueringar, jag är så tacksam att jag inte fick tatuera mig när jag var 14 år och ville ha en ponny på ryggen. Det finns så mycket FULA och dåligt gjorda tatueringar.
  • Sura kassörskor. (Du hittar dom på Konsum.)
  • Folk som har åsikter om hur många sexpartners en tjej har haft. Spelar det roll?
  • Brott som ingen tjänar på, tex när någon stjäl en cykel och gör sönder den och kasserar i närmaste dike. 
  • Vitt vin, varför dricka sånt blask? Surt och äckligt!
  • Reklamavbrott på tv som bara blir oftare och längre.
  • Bläckfiskringar, segt och vidrigt passar säkert till vitt vin! Hugaa...
  • Dygnets 24 timmar. Det borde vara minst tio till om livet ska räcka till.
  • Guitar Hero, vad är det roliga? Sjukt tråkigt spel!




Hemma vid.

Ellar ja.. Har ju varit det ett tag men.. Barnen sover och jag har ätit, det var gott, trodde inte att jag var hungrig föräns jag började äta... Sen när det var slut så kände jag mig ändå inte mätt. Men blev mätt när det hade sjunkit ner lite. Tur det inte fanns med då hade jag varit stånkmätt nu. Jag äter så jävla fort (inte bara jag som tycker det),

Nu ska jag vänta på att mitt älsklingsprogram cityakuten ska börja, förra veckan var det inställt pga påskskiten. Men nu så!
Ska vara säng-klar innan det börjar tänkte jag..

Har flyttat.

Köksgruppen, tror det blev bätter. Varit ute på en promenad med, tycker det blåser kallt. Måste till stallet och sådär med..

Ett fruktansvärt trick.. Psykosvarning

Ska jag.

Möblera om i köket eller ska jag inte det? Jag ska nog prova, att vänta på lite köksmöbler är ju inte så jobbigt att man inte kan flytta tillbaka det om man ändrar sig.. Problemet är att jag inte vill ha kökssoffan mot fönstret.. Jag provar! Kommer snart tillbaka!

90-talet.

Flashback till 90-talet, en "ingen reklam tack!" Skylt av pärlplatta är absolut något jag tänkte göra.

Måndag förmiddag.

Den här nystarten på veckan gick väl inte riktigt som planerat, ska försöka göra det bästa av den iallfall. Lite mulet väder idag, man vänjer sig snabbt vid sommarvädret. Egentligen är detta oxå ganska behagligt om man jämför tre veckor tillbaka..

Madonna är MÖRKhårig.

Jag trodde hon var naturligt blond, fan vad jobbigt att blondera sig varje vecka HELA livet som hon har gjort då. Nu ser utväxten mest mörkgrå ut och det efter det gult...


Nu funkar kommentarerna igen.

Jag vet inte rikgit vad som var felet men nu är det fixat..


Pust.

Tänk att ett sånt harmlöst projekt kan sluta i att svetten rinner av stress. Jag har grejat med lite för många saker idag, nu ger jag mig för dagen! Det är lite halvdant överallt nu, ommöblerat, stortvättsprojekt, uppborrad hylla, omgjort på balkongen, rensat här och där osv.. Nu ska Söndagsvilan få börja! Ska bara natta dom små först.

Dagens andra rodd.

Har städat kaninburen som var ett större projekt än jag trodde, fick ju sanera balkongen efteråt. Sen har det blivit tvätt, plock, disk och obligatorisk damsugning. Passade på att möblera om i vardagsrummer, eller ja byggde om soffan. Så nu har jag en femsitts på bredden med fotpall istället för en hörnsoffa.
Vi har även ätit middag, kycklinggryta och bulgur, Vilgot åt tre potioner! Så det verkar uppskattat, åt inte så dåligt jag heller.
Nu sover han middag och ajg kräver att få sitta ner en LITEN stund, solen har gått i moln så då slipper jag ha ångest över att vi inte är utomhus. Söndagar är bra på tvn med, går repriser helatiden på allt man inte hunnit se i veckan.


...




Söndag.

Idag SKA jag städa och hänga tvätten som har legat två dagar i maskinen, kanske måste tvätta om den då, smidigt.. Måste gå och köpa fika till dagis med, dom ska på utflykt imorgon. Annars är det städning som gäller idag. Trodde ju att jag skulle vara barnledig den här helgen så planerna har fått ändrats lite. Träningen på gymmet får jag ju stryka, men jag har ju både skivstång och crosstrainer hemma.. Så något måste jag ju få till. Träningsvärken har lagt sig nu. Då borde man väl vara redo igen? Imorgon går det inget pass som jag vill gå på heller. Kanske skulle ta en löprunda då.. Aja... Lätt att säga det , värre att göra det..
Ska borsta ur all vinterpäls från hunden oxå det är hundhår på pricis allt här hemma nu.

Ska publicera veckans bild snart som jag fick på msn i veckan.

Uppsagda.

Hör ofta om folk som förlorar jobbet nu, lider verkligen med dom. Det är en kris i livet att bli av med ett fast jobb.
Inte lätt att sitta med hus,bil och båtlån när lönen inte kommer.. Akassa täcker inte direkt sånt och en del har inte ens varit med i akassan! Dom önskar nog att det hade varit obligatoriskt nu. Det hade nog varit ganska bra.. Tänkt alla socialbidrag som ska betalas ut nu som kunde ha räddats med akassa. Fattar inte hur man INTE kan vara med. Speciellt inte när man skaffar sig huslån, barn osv.


Min nya kärlek.




Nu är det Lördagskväll, mys!

Lördagsmat.

Nu har vi ätit, gott blev det! Ni ska få mitt recept om ni har idetorka...

Vi åt detta till pasta, men vill man heldre ha ris eller bulgur så funkar det säkert finfint!
Fräs upp Wokmixen, den innehåller sås, mediumstark. Tillsätt sen creme fraichen. När det kokat upp stäng av och tillsätt skalade räkor så att inte räkorna kokar sönder.
Skitlätt och asgott!!


Sömn.

Vi var ute till klockan tolv och gick sen hem och somnade allihopa.. Har nyss vaknat, känner mig riktigt skum men det var underbart skönt att sova! Har inte blivit så mycket av den varan i veckan. Så här ska helgen vara! Nu är det mat på gång och sen skulle jag gärna sova lite till men man kanske kan slöa i soffan om man har tur men jag piggnar nog till snart. Ikväll blir det lugna gatan såklart, hoppas det är något sevärt på tvn som inte har så sorgligt slut.

Talang.

Igår när jag stod i badrummet så hörde jag någon sjunga. Kom fram till att det måste vara min nyinflyttade grannes dotter. Dom har badrummet vägg i vägg med mig. Annars hör man aldrig grannarna, det är inte dirket lyhört här. Hon sjöng iaf, högt och jättebra! Hur gammal kan hon vara? Tio år kanske.. Men jävlar vilken röst!

Helg.

Vi har ätit en riktig helfrukost och suttit länge vid köksbordet. Jag bytte bort kaffet mot te, idag ska det bli en lugn dag. Jag får ångest när jag tänker på hur mycket kaffe jag dricker. Man måste avgifta sig ibland. Drack kaffe imorse såklart innan vi åkte till stallet annars hade nog inte allt gått rätt till. Vaknade med ihopgeggade och tunga ögon efter mina sorgetårar över filmen igår. Tur att det bara var en film!
Nu ska vi snart gå och möta en kompis i lekparken..

Inatt fick jag ett sms.

Som jag såg imorse när jag stängde av alarmet.
"Inget sex idag heller. Ska fan sexstrejka själv nu med o visa den dagen hon vill, om den nu kommer."
Haha, så otroligt komiskt. Jag har tre killkompisar med samma problem, dom har fasta förhållanden, sambos.. Men dom får inte ligga. Jag har minst lika många tjejkompisar som inte vill ligga. I början av ett förhållande vill man inget annat än att gänga.. Sen avtar det där kaninbeteendet, iaf för tjejen. Jag såg en skitbra förklaring på det där på kunskapskanalen, kan inte återberätta det trovärdigt men det hade sina biologiska förklaringar.
Men det mest avständande är nog faktiskt tjat! Dissningsmetoden tror jag funkar bäst. Då blir det lite spännande igen. Det kanske mer är tjejer som vill erövra egentligen?
Jag önskar dig lycka till iaf vännen, du har mitt stöd!  haha

Filmen.

Den var väldig bra men nu är jag väldigt ledsen. Så sorgligt slut, tur att ingen ser hur man grinar framför en film. Jag får upprepa för mig själv gång på gång att det är bara på film, det är bara på film.
Nu ska jag skärpa mig och försöka sova.

Film ikväll?

Jag tänkte se på "MILLION DOLLAR BABY" som går på ettan kvart i tio...


Handling

Clint Eastwood spelar den åldrade Frankie Dunn, boxningstränaren som en gång börjat som en skicklig "cut man" med uppgift att sy ihop trasiga boxare så att matcherna kan fortsätta. Som tränare har han under sitt liv tränat upp många professionella boxare. Hans gyllene regel som han lär ut till sina adepter är att alltid skydda sig själv. Han vägrar låta någon komma honom nära inpå livet efter att för länge sedan förlorat kontakten med sin dotter och inte får förlåtelse för det han gjort. Hans enda vän och tidigare adept Eddie "Scrap" Dupris (spelad av Morgan Freeman) hjälper honom att driva den nedgångna träningslokalen Hit Pit. Frankie är sedan många år tyngd av skulden av att han borde ha stoppat Scraps sista match då hans öga gick förlorat.

En dag kommer Maggie Fitzgerald (Hilary Swank) in till gymmet. Hon är 31 år, kommer från en fattig familj och har under hela sin uppväxt fått höra att hon är white trash och inte duger någonting till. Men hon är envis och har siktet inställt på att bli en framgångsrik boxare och vill ha den buttre Frankie som tränare. Han vägrar först då han menar att hon är för gammal och att han för den delen inte tränar kvinnor. Maggie envisas och han ger till slut med sig. Maggie är en fokuserad, passionerad naturbegåvning och lär sig snabbt. De båda trivs ihop, Maggie blir som en andra dotter för Frankie, ett substitut för den dotter han förlorat.




Hoppas den är bra! Efter den ska jag sova!


Han menar det.


Jahopp.

Vi har ätit och fikat... Sitter helatiden och påminner mig själv om att jag har redan varit i stallet idag. Det vill inte gå in i hjärnan.... Det är imorgon vi ska dit igen och släppa ut hästarna, inte ikväll...  Min hjärna fattar inte.
Nu kan man koppla av egentligen! Fredag kväll!! Hoho!! Koppla av då!

Laddar om.

Har fixat gymmet och stallet. Kände mig riktigt stark när jag tränade haha. Man blir stolt över sig själv när man orkar öka på viktmotståndet, dessutom får man bättre självkänsla av att se hur folk egentligen ser ut i omklädningsrummet. Vanliga kroppar är inte som på reklambilder direkt som annars är det enda man ser.

Nu har jag landat framför datorn fem minuter och ska åka igen och hämta mina älskade barn, sen ska vi åka och handla inför helgen, kylen ekar tom. Verkar bli en riktigt lung helg med båda barnen hemma men vi får väl hitta på något lagomt. Skönt att inte flänga runt en massa med. (Säger jag nu när jag är trött, imorgon kommer jag skaka av hyperaktivitet) Men då kan jag ju alltid ta tag i mitt hem och städa, hehe.
Kanske ska ta och laga något gott ikväll med..En stor skål med Chilichesse vore inte fel! Men det är nog för avancerat för mig.

Singel och sökande?

Kom igen, alla vill ju ha en kriminell kille. Här har ni en kontaktsida för killar som sitter inne (och tjejer) Bara att maila. Ett tipps om ni vill ha nån speciell sort är att kolla på hans tatueringar, dom flesta tillhör något gäng. Bara att välja och vraka.

Fredag igen.

Inatt har det varit kallt, jag sover med fönstret pyttelitet öppet och två täcken över kropppen. Men inatt frös jag ändå. Ska lämna barnen snart och sen gå en tur med hunden, åka till gymmet träna och sen parkera mig själv i bastun så länge jag bara orkar. Ikväll ska jag somna tidigt men det brukar jag faktiskt lyckas med en dag i veckan och det är just fredagar av någon anledning.

Sweet.


........


Kyligt.

Blev det, var tvungen att ta på mig extra tröja.. Sitter bara och väntar nu, väntar på att klockan ska gå framåt och att vi kan åka till stallet och ta in hästarna. Vänta vänta vänta..


Fortsättning på dagen.

Jag tog en powerwalk runt orrholmen med Bäbis och sen tillbaka till bilen som stod vid Mariebergsskogens parkering. Åkte till barnens hus, köpte parasoll till Vilgots vagn, gick och kollade lite i djuraffären brevid och kände att jag ORKAR INTE träna, försökte avboka passet via telefonen men efter 15minuter i samtalskö gav jag upp och insåg att Gud talar om för mig nu att jag är i dålig kondis och MÅSTE träna. Fick nån sorts snedtändning och köpte chilichesse och en kycklinghamburgare,. Åkte hem med hunden och vidare till gymmet,
När jag väl var det gick det riktigt bra! Man ska bara ta sig dit...
Efteråt gick jag till frissan och klippte mig! Blev nöjd faktiskt, sen råkade jag gå in på HM och dessvärre köpte jag mörkgråa tajts och en vit lång tubtopp till det, ett par UNDERBART sköna mjukisbrallor haha och en klänning.. Inga dyra plagg i sig men ändå.. Inte bra för plånkan..

Torsdag, snart helg.

Idag ska barnen på utflylt med dagis så jag ska snart åka iväg med dom. Sen blir det långtur med hunden när jag ändå är där. Sen har jag anmält mig till spinning klockan tolv men jag har NOLL ork till det... Men men ibland måste man tvinga sig så det inte rinner ut i sanden så det ska jag gå på. Får mute mig själv med lite bastu.
Snart helg nu oxå det ska bli skoj, har hört att det ska bli kanonväder. Idag och på fredag med då.

Om du vill fälla en tår.

Så kolla här.
Jag har en lite speciell relation till Les Miserable men vem kan inte bli rörd av tanten?

Lite som jag är hon, det är som jag.. ständigt missförstådd haha.

Lite om idag.

Vi tog en ordentlig cykeltur, (jag cyklade barnen åkte i cykelvagnen och hunden sprang brevid) I två timmar åkte vi, nedför krp var lätt som en plätt, Bäbis åkte med barnen i vagnen då så han inte skulle bli för trött. Sen när vi skulle hem igen var det inte lika kul.. Jag kan tänka mig att Krp kommer bli ett attraktivt område när Karlstad svämmar över. Hela området ligger på en hög höjd.  Ont i rumpan har jag med efter gårdagens primiärtur. Blir inte så skönt på spinningen imorgon kan jag tänka mig.. Har lite cykelplaner för sommaren oxå. Ska hålla det lite hemligt ett tag tills allt är klart, men det är ganska galet och INTE min ide, men ändå en häftig sak att ha gjort..

Syndat har jag gjort så det räcker för hela veckan idag oxå.. Chips OCH glass. Katastrof. Men imorgon blir det skärpning då... igen..

Använd Kondom! =)


Snygg modell?









Säljer en sån här kropp bra? Hur kan dom ens få jobba som modeller. Riktigt så skruvade är vi väl inte så vi tycker det är attraktivt med skelett.  Är dom inte nära döden?

Kombomiddag.

Idag är barnen hemma från dagis och vi äter lunch ihop. Det är mysigt och söligt.
Idag blev det stuvade makaroner som barnen (och jag) gillar. Kötbullar eller korv (som jag INTE gillar skippade, istället blev det  lax och sallad. Lite kombination mellan barnmat och lyxfisk. Men lax är så gott och JA det passar utmärkt till stuvade makaroner, barnen älskar oxå denna goda fisk.





Smaklig måltid =)

Eftermiddag.

Har segat mig i soffan, slumrat till ett par gånger. nu har halva dagen gått typ, Skitsamma man måste inte göra något jämt.


Wohooooooooooo.

Var är din mobiltelefon?
I hallen.

Var är din andra hälft?

Jag är en hel människa.

Ditt hår?

Fuktigt efter bad.

Din mamma?
Ingen aning, bryr mig inte heller.

Din pappa?
På sitt jobb.

Syskon?
Har fyra syskon, noll koll på vart dom är just nu.

Det bästa du vet?

När man har ro i kroppen och kan slappna av.

Din dröm inatt?
Jag drömde att jag byggde om hagarna med jättetjocka trästolp som var mer som telestolpar..

Rummet du är i?
Sovrummet, sitter i sängen.

Din hobby?
Hästar.

Din skräck?
Att syret på jorden tar slut och alla dör. Miljökatastrof.  Det blev inte bättre av att jag såg en dokumentär om att växterna inte kan leva om Nordpolen smälter

Var vill du vara om 6 år?
Om sex år är mina barn 10 respektive 7 år. jag är 31. Hoppas jag är klar med min utbildning och får ett bra jobb, ska bo kvar här i området tills barnen gått ut skolan iaf

Var var du igår?
I stan, våxnäs, stallet, hemma, verkstan.

Vad du inte är?
Pigg.

En sak du önskar dig?
En varm skön sommar med mycket tid på stranden.

Var du växte upp?
I Kristinehamn.

.Det sista du gjorde nu?
Kissade.

Dina kläder?
Morgonrock.

Din tv?
Avstängd

Ditt/dina husdjur?
Han sover.

Dator?
Är på i mitt knä.

Ditt humör?
Trött och lugn.

Saknar någon?
Nej.

Din bil?
Står på parkeringen och vilar, idag ska vi cykla om vi ska nånstans!

Något du inte har på dig?
Inget obekvämt.

Favoritaffär?
Maxi

Din sommar?
Lugn

Älskar någon?
Mina barn

Favoritfärg?
Vet inte.

När skrattade du senast?
Igår

När grät du senast?
Igår, innan jag skrattade.

Usch.

Jag orkade inte titta in på bloggen igår, hade sån otursdag och pga. det var jag inte hemma med barnen föräns efter elva på kvällen! Hann inte lägga mig tidigt som jag tänkt ju, får verkligen bli det ikväll!
Nu har vi tagit ett varmt bad jag och Ville och sen ätit frukost i soffan, jag har tvättat en maskin och ska ta det sakta en stund. Idag verkar det bli riktigt fint väder! Får bli en cykeltur.

Suck.

Har inte sovit många timmar inatt och det är mitt eget fel! Satt aldeles för länge på msn igår. Inatt måste det bli tidigare i sängen!
Nu ska jag åka och lämna plasma. Sen vet jag inte än... Hörs!

Flip flops.

Idag hade jag Premiär för Flipflopsen, härligt! Nu kommer dom sitta på tills sen September!


Nu är det lite nytta gjord.

Har städat ut och rensat förådet, fint där nu! Fått hjälp att sätta upp grinden av pappa så vi kan njuta av sol även på framsidan utan att hund/barn rammlar ned för trappan Efter han åkt gav jag mig på bilen och fyllde på spolarvätska och kylarvätska, bytte även oljan! Haha GALET! Men vad fan gör man när man är singel? Ikväll ska jag även BYTA TILL SOMMARDÄCK, Hoppas jag klarar det med då! Ska slänga vinterdäcken nu dom är så schletna, blir en rolig utgift till hösten sen..

Håller på met maten till barnen nu. Ungsomelett med hackad rökt korv i (Oficiellt är detta pankaka.)

Såld vagn.

Det kom just ett mycket trevligt par och köpte barnvagnen så nu har jag motivation att rensa ur förådet idag. Underbart! Ska få upp grinden här på "altanen" med. Sitter där nu och dricker kaffe med kaninen, det gick förbi en snygg kille med fotboll här oxå, jag kanske ska börja spela jag med? Tyvärr såg det ur som han hade sin tjej med det kan ju vara hans syster? Jag ska nog gå och fråga, vi hörs sen!

Haha.

Barnen ville såklart gå upp två timmar innan min hjärna ville vakna så jag la mig snällt på soffan och somnade om i hopp om att få sova lite till, men efter tjugo minuter av att Vilgot hoppat på mig kommer Doris fram och säger väldeigt argt:
"Men gå upp nån gång då mamma du kan INTE ligga här hela dagarna!!"
Jag kunde inte hålla mig för skratt men gav upp och gick upp så nu är vi på G här. Tråkig dis ute.

............


Jahaopp.

Nu har jag varit en duktig mamma och gått med barnen på mariebergskogen i ett par timmar. Mycket folk var det där men de flesta djur hade fått ungar och vädret är strålande så det kan jag förstå. Sen åkte vi och köpte glass/kaffe. Som ni förstår så fick jag kaffet och det smakade så grymt illa! Ska aldrig mer köpa kaffe där (Mc-driven.)
Ikväll går avsnitt 3 och 4 av "Främmande fågel" Jag har ju missat just dom avsnitten så det är perfekt! Äntligen får jag se hur det går.

Söndag.

Är det påskdagen idag? Jag vaknade inte på det där hurtiga fixarhumöret som jag hade tänkt mig. Är faktiskt ganska tung och seg i kroppen men något ska jag få gjort. Barnen behöver aktiveras iaf dom är sällan tunga eller sega i kroppen. Funderar på att åka en tur till Mariebergsskogen, där var längesedan vi var.


God kväll.

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på tv lite innan jag somnar. UNDERBART väder idag! Har spenderat många timmar ute med barnen och äntligen har jag städat bilen. Nu är det bara att byta sommardäck med då... En del påskmat har ätits med och ett och annat chokladägg. Nu räcker det med det!
Imorgon ska jag om vädret är lika underbart rensa ur förådet annars blir det pyssel i lägenheten istället.
Jag älskar verkligen min lägenhet ju mer jag gror in mig i den desto mer trivs jag. Kommer bo här minst fem år till så då är det ju likabra att göra det hemtrevligt.
Min stil är kanske inte så "snygg" men det är ju jag som ska bo här så min smak gäller =)..

God morgon.

Fan vad jag drömmer konstigt! Nu orkar jag inte försöka sova mer, har varit uppe sen nio och det är länge för att vara mig och bakfull. Nu behöver jag åka till stallet egentligen och titta till min häst som har ett sår på benet men jag är fortfarande inte nykter så jag får vänta lite till, Hur mår ni?

Långfredag.

Idag ska dagen verkligen leva upp till sitt namn, det ska bli en LÅNG fredag. Vi är redo här jag och barnen, deras morfar var ju så hysterisk igår att vi skulle vara startklara klockan åtta men än har vi inte sett skymten av honom så jag vet inte om han kanske sover sött? Klockan är tio över åtta nu iaf, jag hade räknat med att vara i stallet nu, men det hinns väl med.

Skärtorsdagen.

Idag är det årets EMODAG, SKÄRtorsdagen hahaha-


Besviken och sårad.

Plockade ur diskmaskinen och upptäckte att en del porslin fortfarande var smutsigt, fick reklamera hälften för en tvätt till. Vad är nu felet? Orka ha en diskmaskin som sviker, den ska inte tro att den inte är utbytbar.. Men den är inte så många år gammal, bara två.. Så jag hoppas det är tillfälligt. Allt är påfyllt iaf, salt, spolglans, diskmedel..

Girls.

  1.  VI KOM AV TITANIC FÖRST. I ALLA FALL SKULLE VI OCH VÅRA BARN DET, ENLIGT ALLA REGLER. 
  2. VI KAN SKRÄMMA MANLIGA CHEFER MED MYSTISKA GYNEKOLOGISKA PROBLEMURSÄKTER. 
  3.  TAXIBILAR STANNAR FÖR OSS.
  4.  VI SER INTE UT SOM GRODOR I EN MIXER NÄR VI DANSAR.......    
  5. VI BEHÖVER INTE FJÄRTA FÖR ATT ROA OSS SJÄLVA.       
  6.  OM VI GLÖMMER ATT RAKA OSS, ÄR DET INGEN SOM BEHÖVER FÅ VETA.
  7.   VI GRATULERAR VÅR KOLLEGA UTAN ATT NÅGONSIN RÖRA HENNES RUMPA          
  8. VI BEHÖVER ALDRIG GRÄVA I FICKORNA FÖR ATT FÖRSÄKRA OSS OM ATT ALLT ÄR KVAR.
  9. VI HAR FÖRMÅGA ATT KUNNA KLÄ OSS SJÄLVA
  10. VI KAN PRATA MED DET MOTSATTA KÖNET UTAN ATT VARA TVUNGEN ATT FÖRESTÄLLA OSS DEM NAKNA.
  11. OM VI GIFTER OSS MED NÅGON SOM ÄR 20 ÅR YNGRE, SÅ ÄR VI I ALLA FALL MEDVETEN OM ATT VI UPPFATTAS SOM IDIOTER. 
  12. VI KOMMER ALDRIG ATT ÅNGRA ATT VI TAGIT HÅL I ÖRONEN. 
  13. DET ÄR STUNDER DÅ CHOKLAD VERKLIGEN KAN LÖSA ALLA ENS PROBLEM.
  14. VI KAN FÄLLA KOMMENTARER OM HUR OTROLIGT DUMMA MÄN ÄR UTAN PROBLEM i DERAS NÄRVARO - FÖR DE LYSSNAR JU ÄNDÅ INTE. 
     
     

    SKICKA DETTA TILL ALLA SMARTA KVINNOR DU KÄNNER OCH LYFT DERAS DAG
    VARFÖR HAR VI BARA FESTER FÖR VARANDRA NÄR NÅGON AV OSS GIFTER SIG, ÄR GRAVID ELLER GÅR I PENSION?

    VAD SKULLE DE FLESTA AV OSS GÖRA UTAN VÅRA SYSTRAR, VÅRA FÖRTROLIGA, SHOPPAR-LUNCHTRÄFFS OCH RESEFLICKOR?

    LÅT OSS FIRA VARANDRA FÖR ALLAS VÅR VAR OCH ENS SKULL.


    TILL MINA VÄNNINOR!

    OM DU FÅR DETTA FLERA GÅNGER, DÅ VET DU ATT DU HAR FLER ÄN EN VÄNINNA.

    VAR GLAD! SNÄLLA, SKICKA DETTA VIDARE TILL VARENDA EN AV DINA VÄNINNOR OCH RETUNERA DET TILL DEN VÄNINNA SOM SÄNDE DET TILL DIG.

    DET ÄR GOTT ATT VARA KVINNA.

Morgondagens upplägg.

Fick ett samtal nyss från pappa att han hämtar mina barn imorgon klockan åtta på morgonen, perfekt! Dom ska kolla på motorcyklarna klockan tio men det passar mig bara bra så får jag börja i tid. Ska starta med att åka ut till stallet, göra klart där och nu när jag har sån tid på mig så hinner jag pyssla om Lila en stund.
Hem sen och gå en långtur med hunden. Han behöver verkligen aktiveras nu för de senaste dagarna har jag inte orkat med någon långtur med honom direkt..
Sen får jag väl ta och duscha och sådär, ska visserligen till stallbacken men man behöver ju inte lukta nedkissat halm för det.. Efter saneringen blir det buss in till stan och köpa med någon god smörgås på Subway, möta upp Malin och ta sig vidare till travet, ska jag lyckas bli miljonär? Det är frågan..
Miljonär eller inte så bär det av hemåt sen och ta en ny tur med hunden, byta om och gå vidare på party all night looooooooooong!


Nytt här.

Har fått en ny design här i bloggen, kul! Tack så mycket jag gillar den verkligen! Kan bara inte bestämma mig för vad jag ska ha för roliga bilder däruppe så jag lånar Baloo sålänge, han är så fin på den bilden.

För övrigt så vilar jag en liten stund nu, har gått med Malin i ett par affärer och kände att svetten lackade så det tar jag som ett tecket på bättringsväg!

SM Guld.

Nu har Färjestad vunnit Guld igen då.. Jag befann mig i stallet men hade en egen sportkommentator i telefonen, egentligen är jag inte alls intresserad men hon fick det hela att låta spännande. Kul att dom vann iaf, skönt att säsongen är förbi med!
Fotboll kan man iaf se bollen i och framförallt killarna...

En sak till.

Var ute på bergvik förut eftersom vårat lokala apotek tydligen stänger klockan 17,00 redan.. Hade redan hört av Malin några timmar tidigare att det var hysteriskt mycket folk där ute och det var det fortfarande. Jag gick bara in på apoteket och även där var det knökat. Vad är det med er? Ska ni fira Jesus återuppståndelse i sju veckor?

Nu har jag pappa här som snickrar en grind åt mig till framsidan så jag kan ha dörren öppen utan att hund, kanin eller barn ramlar ned för trappan. Jag ska sitta här och vila nån timma till det är dax för nästa tablettdos och sen ska jag ta tag i stallet.

Jävla idioter.

Idag skulle ett par komma och köpa barnvagnen jag har ute på blocket. För det första så har dom prutat från 1700 till 1300, ett väldigt bra pris! Dessutom kom dom en timma efter avtalad tid och dom ringde såklart inte och sa att dom var sena, jag hatar sånt! Sen när dom väl kom så gick min hund såklart fram och hälsade och då ville dom inte ha vagnen för TÄNK OM deras bebis skulle bli alergisk!?!?! Hallå jag sa att det är bra att dom kommer under eftermiddagen för jag ska åka till stallet. Klickade det inte i deras huvud då att jag hade djur? Sen tycker jag man frågar sånt innan om man nu är så hysterisk.
Jävla puckon nu har jag suttit och väntat på dom i onödan......

Nuså.

Vilgot har sovit middag och det gjorde jag med. Skönt! Känner mig fortfarande inget vidare med vaknade svettig så febern har gått ner! Hallelulja! Kanske jag kan bli full på fredag ändå? Jag pratade med pappa föut och när han hörde att jag var sjuk och ynklig var hans kommentar. "MEN så nu kan du inte gå ut på FREDAG!?!?!?!?!" Haha, det är ju gulligt att dom vill att jag ska gå ut oftare. Men det hela handlar om att pappa vill att jag ska bli bortgift. Han tror oxå att man träffar sin blivande man "ute på dans."  Men det blir det inget med sörru!

Sjuk.

Nu finns det ingen återvändo, bara att vänta ut den här skiten, försöker att ligga ner så myclet det går. Är väldigt yr men hoppas det gått över tills ikväll om jag vilar mig, Vilgot river lägenheten undertiden. Det får jag ta imorgon, idag skiter jag i det, faktiskt.
Hade lfeberyra inatt och drömmde så hemska drömmar, mina barn blev dödade av något väsen som tog över min bil när jag körde. Skumt men väldigt verkligt, men det är väl så när man har feber.
Hoppas bara detta är över innan Fredan.. =(


Åååååå neeeej.

Vaknade med svullen hals, snorig näsa och tungt huvud. Vill man någonsin vara sjuk? Nej men nu passar det sig verkligen inte! Funderar på wiskeyknepet, funkar det? Botar det halsont eller är det en myt? Om det funkar så är det värt att prova det även om jag inte gillar wiskey.


Frusen.

Har varit i stallet och grejjat några timmar, väl hemma kom pappa på besök. Han har ju varit bortrest en HEL vecka så han hade med sig presenter till barnen, jag bjöd på kaffe på balkongen och nu när han gick satte jag mig i soffan och känner mig helt frusen. Man klär sig lite väl tunnt och sitter och lapar sol på balkongen.
Nu är jag en såndär hemsk mamma igen som längtar tills barnen ska sova så jag får krypa ner i ett varmt bad!
På tv ikväll är det Cityakuten, I loooooooooooooove. Sista säsongen det är väldigt surt. Jag har haft Cityakuten i mitt liv så länge och nu ska snart gänget försvinna ifrån mig. Det blir sorgligt jag måste hitta en ny serie att följa..
Förslag?


Kyckling.

Håller på att laga mat. Det blir Kyckling. Lite nojjig är jag att det ska ligga en glasbit däri fileen. Tänk vad som hade kunnat hända om ett barn åt av kycklingen, om det hamnat i en barnmatsburk. Den maten kontrolleras inget mer än någon annan även om föräldrar gärna vill tro det. Hade kunnat sluta illa, kan fortfarande sluta illa eftersom en barnmatsburk står sig i ett år eller flera.

Jaja.. Jävligt fint väder är det idag med! Vi ska snart ut till stallet.

Träningen.

Styrkedelen gick bra, det var jobbigt men jag fuskade bara en gåner. På armhävningar. Sen kom det där andra som sulle ersätta benstyrkan. Jag ska aldrig mer klaga på benstyrka. Aldrig. Detta liknade en militär hinderbana. , ni vet som i en Amerikansk film. Jag har aldrig varit med om något liknande. Men jag överlevde, fuskade? Ja massor så fort jag fick chansen när sista övningen var färdig var jag nära att spy upp allt vatten jag druckit, det tog ett tag innan illamåendet lade sig.  Nu känner jag mig verkligen trött i hela kroppen så det är lika bra att lägga sig snart.


Planer för dagen.

Vaknade aldelses för sent, nu blir det lite stressat schema istället. Har gått med hunden, plockat och städat här hemma nu och innan det hade Doris och jag långfrukost igen. Nu har jag just kommit upp ur ett varmt bad och känner för att krypa ner i sängen igen.. Men jag har lovat mig själv att inom 40 minuter ska vi vara i bilen på väg till stallet. Jobbade med Gona igårkväll och jag vill gärna kolla av om det "gått in" i hennes huvud idag :) Longerade med full mundering och sen när hon tillslut lossnade och slappnade av så tömkörde jag en stund i skritt och lugn tra och då gick hon skitfint! Nu är ju frågan om hon hajjar direkt eller om man får gå tillbaka tre steg.. Sånt här har jag ju lovat att ta i hästbloggen, sorry =).
Men tänk att jag som unvikit unghästar börjar tycka det är roligare och roligare för varje häst som kommer nu. Man märker ju så fort deras framgångar när dom kan noll från början. Sen är det ju toppen att jag har Malin som är liten och smidig och dessutom vågar mycket mer. Vi blir en perfekt kombo där!

Efter stallet ska jag till gymmet iaf och gå på skivstång/konditions pass. Det ska vara som Body pump fast dom har bytt bort benstyrkan (som jag ändå inte har någon) till konditionsträning. Det står att det är ett intensivt pass "för dig som är vältränad" och det kan jag INTE skriva under på!! Men man får väl fuska lite då..

Det sket sig.

Med både Robinson och naglarna. En nagel gick av när jag skulle ta fram solkortet, en till när jag mockade, en till nära jag longerade, en till när jag skulle tränsa av.. så det är nog kört med det där. Robinson började klockan åtta och vi var hemma efter nio. Fick för mig att det började nio, men skitsamma. Ska dom hå så dåliga sändningstider så tänker jag inte kolla, att vara styrd av tvn är inget alternativ.

Nån som vill köpa en barnvagn?

http://www.blocket.se/vi/20760051.htm

Svårt liv.

Tre av mina långa fina naglar har gått av så jag köpte lösnaglar och limmade på idag. Nu är jag helt livlös, mitt liv kommer bli jävligt svårt. Jag behöver en personlig assistent om jag ska kunna laga mat, gå på toaletten eller skicka sms.
Hur fan klarar ni fina tjejer er som är såhär tipptopp med långa naglar och annat krimskrams som hänger ivägen? Högklackat osv.

Lördagsplaner.

Idag fick jag en rejäl sovmorgon när inte lilleman var hemma, Doris satte sig framför barnprogramet på egen hand.
Nu har vi haft långfrukost i soffan och myst. Ska hitta på något idag med, tänkte badhuset först med Doris är fortfarande så förkyld, Mariebergskogen känns inte så kul när det är mulet, leklandet är nog oxå för stökigt när man är sjuk.

Skulle behöva hitta vårskor till Doris med, Vilgots är på gränsen till för små med...  Solglasögon skulle jag vilja ha nya eftersom mina är vädligt repiga ... En tur till bergvik då kanske?

Sen ska jag njuta ett par timmar i stallet med och då menar jag verkligen njuta utan ledsen bebis som vill hem det är ju så stressigt jämt annars men nu ska jag ta det LUNGT, och sola! Sen soffan och Robinsson!


Fredag igen, veckorna går fort.

Mattan är färdigtvättat och startade långt innan jag klivit ur sängen! Perfekt! Barnen lät mig sova till halv nio idag men jag drömmde lite knepigt så det var skönt att vakna. Jag blev skjuten i huvudet när jag satt i en bil av en kille. Men jag klarade mig efter att varit på sjukhus. Sen var han efterlyst av Säpo, men jag lyckades träffa honom och blev jättekär i honom trotts att han skjutit mig i huvudet så vi blev ett par och jag blev gravid och var jätterädd att Säpo skulle hitta honom och döda honom . Så han gömmde sig och skickade sms ibland, när barnet var fött så skickade jag ett mms till honom med bild men då trodde han knappt på att det var hans, vilket svin! haha. Men sen skulle han försöka träffa mig och barnet utan att bli dödad och då vaknade jag. Hoppas det gick bra iaf han var sjukt snygg!
Tror du det är dax för det där PP kanske Malin? haha. Det här kan ju inte vara sunt.

Idag ska jag vara hemma med barnen och plocka lite eftersom den ena av dom är sjuk. Sen ska jag lämna halva barnaskaran och åka till gymmet på ett kombinationspass av spinning/bodypump. Efter det hade jag tänkt mig minst två glas vin på balkongen innan jag ska färga Malins hår.. Men bara för det är det MULET idag! Det händer inte att jag är lite barnledig när det är fnt väder! Jag ska inte dricka vin på balkongen verkar det som.. Får bli en drink i soffan då..

Underbart.

Nu orkar jag inte sitta in soffan mer, gick och la mig istället men kom på att jag inte tvättat mattan till vardagsrummet som jag minsann skulle göra idag. Slängde in den i maskinen men tänkte att det är nog lite sent att tvätta nu, kanske ska tänka LITE på grannarna ibland. Så jag använde den manifika knappen tidsfördröjning. Under mina snart fem åt jag haft min underbara Electrolux tvättmaskin (jag tycker electrolux låter fint, lite som luxtvål.) så har jag aldrig använt den knappen! Men nu provade jag och ställte in att den ska starta programet om åtta timmar, altså klockan sju imorgon eller halv sju... det kanske var lite tidigt? Men då är ju mattan ren lagomt till jag orkar dra ur den ur maskinen iaf..

Fy fan för vissa mammor och pappor.

Det är INTE ok att:


  • Ta hål i öronen på små barn eller bäbisar. Hur kan man komma på något så dumt att smycka sitt barn mot dess vilja, hur svårt kan det vara att vänta tills barnet kan prata? En mamma som jag bråkade över nätet om detta sa att det var bättre om man gjorde det innan barnet var åtta månader som hon gjort med sin dotter för då fattar dom inget. Men det gjorde ont!? Ungen kanske inte ville ha hål i öronen?
  • Omskära sin son eller känstympa sin dotter. Omskärning är fortfarande tillåtet i Sverige trotts att det inte finns några medicinska skäl till att göra det (gör det det så är det såklart en annan sak) Men hur fan kan Svensk lag som ska vara så bra för ALLA barn gå med på att för att man är från en viss kultur får man göra en plastikoperation på en liten pojke? Som kanske GÄRNA hade haft kvar sin förhud`!? Det är ju knappast något som går att återställa? Och varför är det ens tillåtet att utsätta dom för sådan smärta?






Hungrig.

Nu har jag löst halva kartonghögen, min granne och jag dividerade om jag skulle våga ställa kartongerna där. Hon som just flyttat in. Hon hade slängt kartonger där och sen hade MIN heta bovärd ringt och skällt på henne. haha så jag vågade inte.. åkte till återvinningen, själv satt jag som en klistrad fluga på instrumentbrädan, det fanns ingen platts för mig kvar i bilen lite svårt att styra och framförallt se men det gick vägen.

Så nu var det gjort. Annars har jag mest ätit idag känns det som jag är så jävla hungrig! Omättlig, bottenlös. Jag har sånadär dagar ibland, typ en gång i månaden vet inte vad det beror på. Nåt med menscykeln? Jobbigt är det iaf! Speciellt när man är en tjockis som inte vill äta helatiden!!

Kartongkupp..

Jag köpte ju en ny soffa igår, den var i tre delar. En tresitts del, en flyttbar sektion som kan byggas som fyrsitts eller hörn och en fotpall. Det hela kom i åtta stora kartonger. Problemet nu är hur jag ska lyckas slänga dessa gigantiska kartonger. Att slänga dom i sopkontainern går inte då kommer nån sur granne kasta tomater eller champinjoner efter mig och den striden vill jag inte ta. Jag får ta med dom nånstanns, nu upptar dom HELA min hall. Tippen har stängt och det går inte att få in kartongerna OCH barnen i bilen. Om jag inte åker 45 gånger fram och tillbaka då..
Hur ska jag göra nu? Ska jag smyga ut i natt och slänga eländet i sopkontainern eller ska jag hyra ett släp? Känns lite överarbetat.. Alternativet är att köra runt och slänga en kartong i varje kontainer jag ser för att sprida ut ekobrottet?

Jahopp.

Munkforsbruden köpte min soffa. Snabb affär, bra för båda. Hon försökte köpa mer när hon väl var här. "Har du ing mer å sälj te mäj?" Nej.. jag ska inte sälja något annat.. "Int dä? Den där bänka där skull ja vill ha! Va skull du ha för dean då?" Ehh.. den är inte tillsalu?

Fräcka fräcka Munkforsbo. Det roligaste var när hon ringde till telefonbanken och sa "Haj duu, jag ring från Munkförs ja."
Tror man om man bor i Munkfors att det är någon slags status att bo där?

Ny soffa har vi nu iaf, men den är hård! Behöver sittas in!

Den rätta för Rosing.

Hon valde Hugo sen dumpade hon honom efter semesterveckan, oväntat? =)
Anledningen? Det var för stor ålderskillnad, haha smart där. Hugo är ju en liten snorunge. Nu har jag hört att han är väldigt ledsen och svartsjuk på Linda efter dumpningen.


Blocket.

Idag blev jag väckt innan sex av att mobilen ringde. Min känsla tanke var förstås panik då jag föreställde mig att stallet brann eller att nån av mina hästar behövd vetrinärvård. VEM annars ringer så tidigt på morgonen? Jo en tjej ifrån Munkfors som ringde på min soffa, jag har annons på blocket. Men man ringer inte så tidigt! när ska folk fatta! Sen sa hon fyra gånger att hon ringer från Munkfors. "Jag ringer från munkfors, "Glöm inte att jag har ingt från Munkfors nu."
Neeeej jag ska inte glömma det!! Jag hatade Munkfors redan innan!!

RSS 2.0