Kondomer.

Det säljer dom ju oxå på apoteket. Jag har aldrig köpt kondomer, skulle tycka att det var pinsamt oxå tror jag, men så har jag ju två barn med, haha.
Nejdå.. men jag kommer ihåg i skolan så hade dom nån sorts kampanj med att tjejer oxå har ansvar för att köpa kondomer. Men det tycker fan inte jag, Det är på killens/mannens penis som kondomen ska sitta. En kille skulle aldrig bes om att betala Ppiller, pessar eller spiral som sitter på en kvinnas kropp? Kvinnor köper dessutom tamponger och bindor. Nåt kan väl en kille ha koll på? Jag blir lite irreterad nu faktsikt när jag tänker på det.

Gulligt paket. Men vadå mixpack? Olika storlekar beroende på size man får med sig hem?


Sexleksaker.

När jag var på apoteket sist så var det lite kö till receptkassan, så jag tog en nummerlapp och gick över till teknikmagasinet, hämtade en produktkatalog därifrån och tar med mig den tillbaka in på apoteket. Teknikmagasinets katalog kan vara ganska underhållande när man har tråkigt i en kö.
Såklart så lyckas jag få upp sidan med sexleksaker, och då blir jag faktiskt generad, stänger igen tidningen och fäster blicken på något annat. Vad är det jag såklart ser just där jag tittar!? Jo ett helt ställ med sexleksaker! På apoteket? Är det bara jag som tycker sånthär är pinsamt? Altså inte pinsamt så, fatta vad jag menar men jag skulle inte vilja gå in på apoteket och köpa en dildo och veta att personen i kassan tänker att "Jaha nu ska hon hem och köra upp den där mellan benen" Jag gick fort bort och stirrade på olika värktabletter istället, köpte ett rör treo för att ha ett mål i hyllan som verkar trovärdigt. (men jag behövde ha hem treo så helt psykfall vara jag inte.)

Men om man vill köpa sexleksaker från apoteket så kan man faktiskt göra det från deras hemsida, ett litet tipps om det är fler som är som jag kanske..?

Påvägen.

Nu så! Ska jag åka till sallet! Sen blir det slappis i soffan! Ska ta ett skönt bad först bara. Benrakningen sparar jag till på Torsdag. :)

Nu har ...

Nu har vi ätit igen och jag känner mig SÅ rastlös. Varför är det såhär? Man kan njuta av lungnet i några timmar men sen kryper det i kroppen! Har ingen lust att greja mer hemma vill ut och göra nåt! Det är väl för att det är Lördag kanske? Men det blir det inget med, vi ska vä'nta hemma nu tills det är läge för att ta in hästarna och sen ska barnen få sova och jag ska vänta på en film som börjar halv tio. "Rocksystrar". Säkert supertöntig men det kändes som det var rätt sinnesstämming för mig.

Hmm jag skrev det här inlägget vid fyra men det postades visst inte då.

Lördag vilken härlig dag!

Började dagen vid halv sju av att Vilgot var hungrig. Jag somnade dock om någon timma på soffan medans han drog mig i håret och slog mig i huvudet, men är man tillräckligt trött så kan man sova under sådan behandlng med :)
Tillslut masade jag mig upp och gjorde lyxfrukost till mig och barnen, med en god kopp kaffe!
Undertiden jag avnjöt mitt kaffe så stirrade jag mig nästan blind på mina skitiga vardagsrummsfönster, fick ett ryck och klev ut på den kalla balkongen och putsade dom blanka och fina! Sen var dagen igång, har städat, plockat och sanarat mig själv och barnen.

Vårväder!


Sen skruvade jag ihop cykelvagnen och konstaterade att bruksanvisningen som vanligt bara var att skita i! Noll logik i den men tillslut satt allt som det skulle och vi åkte på primiärtur i det fina vädret. Tog en omväg till konsum så Doris fick köpa Lördagsgodis och sen hem igen och hämtade hunden så han fick springa med på en tur runt om i villaområdet.
Nu har vi jämt ätit lunch och jag ska unna mig lite kaffe och en paus i soffan, det är nog fler som vill vila middag.

Hade egentligen bokat upp oss för annat idag men det började klockan elva och vi skulle inte varit hemma förens vid fyra och ibland är det så jäkla skönt att bara ta dagen som den kommer!


Rolig dag.

Idag har jag haft kul! Det såelar ingen roll vad man gör bara man får skratta lite :)  Även om man åker runt med en Julkartong i knäet så är det härligt med lite skratt!





Malin skrattade hon med men hon var tvungen att köra bil ibland oxå.

Utmaning.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?:  Sara

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Skor.

3. Flicknamn: Sylvia.

4. Pojknamn: Sebastian.

5. Yrke: Socialarbetare.

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Schal

8. Mat: Soppa

9. Sak i badrummet: Solskydd

10. Plats/stad: San Fransico

11. En orsak att vara sen: Snöstorm

12. Något man skriker: Satan

13. Film: Sagan om ringen

14. Något man dricker: saft

15. Band: Shakira

16. Djur: Säl

17. Gatunamn: Saxofongatan

18. Bil: Suzuki

19. Sång: So What

Jag utmanar:
Malin.
Linda (flashlinda :) )
Carro
Anna
Daniel.


Stackars den som är känd på ICA.

Har nyss kommit hem från Maxi, skulle gissa på att halva värmland var därinne samtidigt. Fredag eftermiddag och lönehelg. Jag kan bli så sjukt irreterad på folk som står och glor med sina feta kundvagnar MITT I GÅNGEN. Eller när dom stött på en bekant och ska ha årets konferans utan att flytta på sina vagnar. Det borde även införas högerregel i butik!
Något irreterad var jag när jag såg en person som det var möjligen änu värre för. Jörgen Jönnson, ni vet den där rödhåriga som spelar hocky. Han försökte oxå storhandla som alla andra. Men runt om honom hängde ett gäng kärringar som skulle prata om hans hockykarriär. För det har man verkligen lust med i en sådan situation. Hans ungar var väl lika gnälliga som alla andras, han ville väl hem och lägga sig i soffan med handen i chipspåsen lika mycket som alla andra...


Dax för säng.

Imorse vaknade Ville en timma innan jag hade tänkt att vi skulle gå upp, men det var faktiskt skönt att ta det lugnt i soffan med kaffet innan dagen började så nu har jag ställt klockan tidigare än vanligt. Men jag kommer nog inte hinna vakna av klockan för Ville somnade jättetidigt ikväll, tio över sex.. så han är nog uppe före mig!

Nu ska jag kolla lite på femmans webbtv innan jag somnar, dom har ett nytt program som heter arga snickare och det var skitbra! Såg även på Rosings program igår och hon verkade mer vettig än någonsinn haha. Roligt med den där Brasilianska kille, läste idag att han inte alls är jätterik som han säger i programet, egentligen jobbar han som diskare och strippa! Men han försöker impa på Linda genom att låstsas vara en superrik snubbe som inte behöver jobba.
Ni kan höra hela historien här.

Lite bilder.

Jättefin har han blivit ju!! Importerade honom för två år sedan och han verkar ha det kanon hos sin ägare. Nu blev jag ridsugen :)



Lite bättre humör nu.

Jag fick ett samtal som genast gjorde mig på bättre humör! Från en tjej som köpte ett halvblod som jag importerat för två år sedan. Nu har dom börjat tävla i dressyr och det går bra! Sånt blir man ju skitglad av att höra ju! Verkligen skitkul när köparna hör av sig och berättar hur det går, hon lovade att skicka lite bilder på min mail så jag får se hur han ser ut nu.

Nu skulle jag inte snacka så mycket häst här men det finns en treåring till salu på samma ställe som våran blivande D-ponny Lila står och även som Gona kom från, den har Landgraf i andra ledet (farfar) , 32 000 ska dom ha för den och det är typ reapris för en sån stam!
Det är en tjej i Forshaga som har varit lite intresserad men nu har jag inte hört något, säljs den inte av mig inom en och en halv vecka så ska till åka till ett försäljningstall i skåne och jag kan gissa på att dom kommer sälja den vidare för sådär en 250 000 -300 000 sek. Det har hänt förr om man säger så och jag mår nästan dåligt av att höra det haha.  Men såklart så är dom jätteduktiga på att utbilda hästarna och bara det är ju värt mycket pengar..

Här är hon i hagen, jag kan inte så mycket om hopphästars extriör men jag tycker hon är söööt iaf :) Sutten på fyra gånger nu.

Varför heter det kyckling?

Igår köpte jag grillad kyckling, helt ok om det inte vore för att man ser att det är en höna med avhugget huvud typ, det känns äckligt.
Men varför heter det kyckling? Det är ju höna man äter?

Jävla otursdag.

Det började när jag lämnat plasma. Såg på anslagstavlan på vägen ut därifrån ett kort på en bebis ca ett år gammal som  hade någon sjukdom och av den anledningen behövde nytt blod ofta. Men tyvärr så räcker inte blodet till i Sverige, så hans framtid är inte säker. Han var så söt! Det känns ju såklart extra hemskt när man har en kille i pricis samma ålder som den här pojken. Jag kände att jag blev väldigt tårögd och skulle gärna lämnat en giva till!
Borde dom inte gå ut lite hårdare med sånt här!? I nyheterna tex?
Sen har resten av dagen fortsatt i misär så nu vill jag bara att det ska bli kväll!

Godmorgon.

Nu ska jag snart iväg och lämna blod, har laddat upp med frukost vilket jag inte brukar äta men nu vågade jag inte hoppa över den, har en fjantig förmåga atts svimma annars när jag lämnar, om jag inte ätit ordentligt altså annars går det bra! Dessutom har jag väldigt lätt för att svimma så det är inget ni behöver oroa er för om ni funderar på att börja lämna blod. Jag svimmar om jag tex ätit dåligt eller ligger efter i kroppen på något sätt, när jag var yngre svimmade jag och slog i huvudet i en verktygslåda så det ledde till hjärnskakning, lite otur!


Ihhhhhhhhh så PINSAMT!

Den rätta för Rosing.
Men jag ska nog se det ändå, haha.

Nu ska jag dra till stallet, vi hörs ikväll! (Senare ikväll.)


Har ni tänkt på en sak?

Klockan är snart sex och det är fortfarande ljust ute!?

Många frågor.

Lovar du att vara ärlig? Ja jag lovae!
Du heter: Sara
Smeknamn: Sara, Sälen
Favoritlåt just nu: got to touch you right now
Favoritcigaretter: Har inga.
Beroende av: Kaffe, sömn och vatten!
Vem behöver du mest just nu? Mina barn.
Vad tror folk om dig? Jag vet faktiskt inte och jag vet inte om jag vill veta om jag ska vara ärlig, haha.
Stämmer det? Jag har ingen aning som sagt, en del tror säkert saker som inte stämmer.
Vad får du oftast komplimanger för? Jag vet inte om jag får så mycket komplimanger? Isåfall tror jag att personen skämtar.
Hur imponerar man på dig? Genom att vara driven och TA TAG I SAKER. Vara självständig, smart och intresserad av saker!
Brukar du skratta för dig själv? Ja.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Hej SARA! Påminnelse om din Plasmagivning 2009-02-23 kl 10:15 Mvh Claratappen.
Vart bor du? K-staden.
Trivs du där? Ja.
Äger du några converse? Nej.
Är du allergisk i mot något? Nej.. =)
Har du haft sex idag? Nej.
Nästa mål i ditt liv? Jag har alltid några mål men jag behålelr dom oftast för mig själv.
Hur svarar du i mobilen? "Hallå?" eller "Sara" Beroende på om jag känner den som ringer eller inte, tycker det är ohyffsat att svara Hallå om det är nån man inte känner.
Vem ringde dig senast? Pappa, men jag hann inte svara.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Det var nog Malin och jag minns inte riktigt vad vi pratade om, allt möjligt kanske?
Antal sömntimmar inatt? Sex.
Var du ensam? Jag delade säng med min dotter hemma hos min pappa.
Tycker du om din pappa? Ja.
Brukar du komma i tid? Ja tid är dyrbart.
När mår du bra? När jag kan slappna av och inte har något bekymmer att grubbla ¨på.
När blev du fotad senast? Minns inte, julas kanske,.
Hur känner du dig nu? Trött
Vanligaste färg på dina kläder? Svart, vitt, blått, rosa, rött, brunt
Vad tycker du om fötter? Dom funkar!
Vad saknar du? Sommar, sol och bad.
Hade du en bra kväll igår? Ja jag jobbade men det var helt ok, lyssnade på bra musik.
Favorit dryck på morgonen? Kaffe!
När brukar du gå och lägga dig? Runt tolv försöker jag ligga stilla i sängen, somna är en annan sak...
Är du blyg? Nej.
Sysslar du med någon idrott? Nej, sport vore väl kanske att ta i men jag försöker röra på mig.
Vill du hellre ha mail än brev? Nej
Kärlek vid första ögonkastet? Ja! Tänk bara när man ser sitt barn första gången? Det är äkta, kravlös kärlek vid första ögonkastet!
Vad krävs för att du ska bli full? Alkohol
Har du spytt offentligt? Ja u yngre tonåren.
 någon speciell stil? Nej, mysbyxor och tröja?
Är du bortskämd? Nej inte som liten men jag kan skämma bort mig själv om jag vill det! Inga problem.
Vad gör du i morgon? Lämnar barn på dagis, lämnar plasma, besiktigar en lägenhet, är i stallet, hämtar barn och åker hem!

Nya Stakar.

Jag älskar mina nya ljusstakar, nu har dom tillslut hamnat på köksbordet, jag är lite seeeeeeeeeeg.  Här kan nu se att jag målat om mitt kök som var så fasansfullt innan, och målat kökssoffan, bara stolarna kvar nu!
Vinglaset står kvar sen i Lördags haha (men det är oanvänt så det kan ju stå kvar till nästa lördag?)


HAha.

Har just kollat på Mia och Klara, senaste avsnittet som jag inte hann se i Söndags. Det måste varit det roligaste avsnittet hittills!
Finns här för er som oxå missat..
Jag har sett alla avsnitt sen dom började på svt och öven hört det mesta dom gjort på P3 men det här var klart roligast, jag skrattade högt i min ensamhet, haha.

Veckans bild.





Mmmmm.

Har varit på Willys och handlat för nästan 2000kr. Alla som handlat på Wiilys vet att för 2000 får man MYCKET mat, inkusive välling, blöjor, shampo, balsam osv.
Just idag när jag handlat så mycket så var det såklart kontroll i självscanningen! Så alla varor som jag organiserat så fint i påsarna fick jag plocka upp igen och dra genom kassan. Allt stämde och som tack för att jag varit så "duktig" (ja hon sa så i kassan) så fick jag en guldask med fina chokladpraliner. TYPISKT jag som inte får äta choklad!!!! Det får bli lyxigt Lördagsgodis för barnen då..
Sen slängde jag ner varorna mindre organiserat i påsarna igen, åkte hem och motionerade hunden. Cyklade en km med honom i stilsamm galopp, tar det sakta i böjran nu. Cyklade med honom två gånger i veckan förr men då hade han bättre kondis. Jag kan ju springa med honom oxå men när man cyklar kan man fokusera mer på hunden istället för att kämpa med sitt eget flås. Glad blev han iaf!
Nu har jag nyss ätit lunch och det var VÄLDIGT gott. Kyckling som nästan var knaperstekt, jag får säkert canser av det men det är så gott! Och keso till, det var länge sen jag hade hemma men det är ju skitgott med lite röror till.

Onsdag mitt i veckan.

Nu har jag bokat städbesitning tills imorgon klockan två, blev lite nervös men jag åker nog dit nån timma innan och kollar om jag missat något, det var ju så mörkt igår när jag tog golven. Fram tills dess ska jag vara hemma i MIN lägenhet, undantaget några ärenden och turer till stallet.

Semledagen utan semla.

Ibland är livet hårt men jag ät faktiskt en minisemla igår, den var jättesöt, Men nu blickar vi ju framåt mot sommaren.
För övrigt har jag städat hela dagen och ska åka och ta det sista nu. Jag tror det är det sista iaf, är lite osäker.
Imorgon blir det fullt ös med annat.

Bokrea.

Nu är vi klara för att åka till dagis. Tänkte kika lite på bokrean men insåg ganska snabbt att böcker köper man ändå mycket billigare på nätet nu för tiden! Bokrean är inte så mycket billigare som ordinarie priser längre.


Träning.

I ett tyskt matvaruhus har dom börjat med kundvagnar som man kan ställa in olika träningsprogram på. Tex så att vagnen går trögare.. För att man ska kunna träna samtidigt som man handlar mat. Själv stör jag mig enormt på när jag har tagit en kundvagn som går trögt eller änu värre, drar åt ett håll! Sjukt störande!! Det ska ju helst vara motor på dom..

Färdigstädat för idag.

Lägenheten var helt otrolig! Minst tre meter till tak och en otrolig utsikt, hissen var av gammal modell med gallerdörr, den vågade jag inte åka. Kökets kakel såg ut som elfenben och alla fönster hade en platå i marmor eller sten, jättefint  MEN att nå upp till en kökslucka tre meter upp och skura ÖVER den är fan inte lätt! Till fönsterputsningen måste jag skaffa en stege..
Folk tänker nog inte på vad skitigt dom har, först tyckte jag det såg rent ut men olala har hittat en del snusk längst in i frysen, bakom badkaret osv..
Jag kände riktigt av klassskillnaden här, jag städar dom rikas skit :) Men helt ok ändå, lite mediterande att städa faktist.

Hemma idag.

Idag blev det inget dagis, Vilgot har fortfarande jobbig hosta så han får stanna hemma en dag till,
Ska greja lite här hemme, det är stökigt igen trotts att jag storstädade i Lördags? Märkligt.
Sen ska vi möta pappa på Tingsrätten för att hämta en lägenhetsnyckel. (Han jobbar där ibland.) Jag har bara varit där en gång tidigare, i samband med min skillsmässa, lämnat in papper men det var ju bara i "hallen." Så nu vet jag inte riktigt vart jag ska gå men det löser väl sig, jag får fråga mig fram. Skrika "PAPPA?" haha.
Efter det ska jag förbi stallet och sen till Kristinehamn för att flyttstäda en lägenhet. (flyttstäd)
Det är en väldigt dtor lägenhet så barnen ska sova över hos pappa medans jag städar och jag kommer väl och lägger mig nångång jag med på natten för att fortsätta imorgon efter att barnen lämnats på dagis.
Jag tycker det ska bli roligt faktiskt! haha. Ska ladda mobilen med musik nu så jag har något att lyssna på!

Våga vara lycklig.

"Jag ser tillbaka när min själ var i en mindre tvårummare, sen dess har jag öppnat flera dörrar och jag trodde jag hade en sjurummare inom mig men det visade ju sig vara ett helt slott."

Våga vara lycklig, det bestämer man själv,  om man vill.



Tiden gick.

Jag skulle sova tidigt sa jag men fastnade framför datorn, ovanlig. Sen kom jag på en sak jag skulle säga till Malin (typ bloggskvaller) men jag glömmer det alltid när jag väl pratar med henne och nu sitter jag här och försöker lägga allt på minnet som jag alltid glömmer bort fem minuter senare haha..

Längtar nu.

Jag lägnar tills att klockan ska bli sju så jag kan lägga barnen i sina sängar. Inte för att dom är jobbiga utan för att jag
gärna vill ta ett varmt bad och sen lägga mig själv. Tvn i mitt sovrum har gått sönder så jag ska nog lyssna på en ljudbok, dricka te och somna..
Imorgon ska jag jobba så jag har inte tid att vara sjuk, men vem har det?


I affären har jag varit.

Idag tog hundmaten helt slut så det fick bli en sväng till Maxi ändå.. Väl därinne var det JÄTTEMYCKET folk, kanske uttråkade en söndag men många var dessutom ovänner med sina män/fruar/sambos. Det synns så väl, dom försöker bråka diskret men ändå ser man på dom hur övänner dom är. I kassan stod raka motsattsen, ett kärt par som fjantade sig:
Han:
"Ska vi äta hemma eller ute ikväll?"
Hon
"hihi"
Han
"Bestäm du"
Hon
"Nej du"
Han
"Näää men bestäm du".

Sen hånglade dom lite och fortsatte "diskutera"

Söndag jag klagar.

Idag mår jag INTE bra, feber och ledvärk har såklart inte soveit alls gott inatt! Har haft halsont och snuva ett par dagar nu men inatt bröt det verkligen ut, kan bero på att jag tillbringade kalla timmar i stallet igår. Idag vill jag helst inte gå utanför dörren, även Vilgot är sjuk och har feberyrat inatt. Har även träningsvärk sen i Fredags då jag styrketränade, konstigt att så lite kan ge sån muskelförlamning men jag är väl så otränad man kan bli?

Nu ska jag sluta klaga..

Ny mobilteknik.

Nokias nya framtidstelefon som planeras för fullt.
"Nokia Morph" Möjligheterna otroliga. Några exempel är att den är "formbar". Dvs, du kan ha den runt handleden, du kan vika ut den till ett fullt tangentbord, du kan ha den som en vanlig telefon.
Den ska stöta bort vätskor och smuts, laddas via solenergi och vara genomskinlig.
Verkar det otroligt? Men vi kan inte föreställa oss all ny teknik som kommer framställas. Hur trodde dom för 100 år sedan,  tanke på mobiltelefon fanns inte!

Prototyp på Morph

Ko eller häst?

Det här är faktiskt inte på skoj utan hästarna har den här teckningen på riktigt! Pricis som två kossor! Lite coolt skulle det vara att ha en sån?


Tvärtom.

Min treåriga dotter var ropad till bordet.
Hon:
- Jag vill inte ha mat!!!
Jag:
-.Nej, men du får inte äta mat heller! Det är bara Vilgot och jag som ska äta...
Hon:
Men JAG SKA HA MAT! Varför får inte ja mat?!?!

Sen satte hon sig snabbt vid bordet, hehe

Vilgot och Doris leker mycket tillsammans nu och det ger mig mer fritid :) Han springer efter henne mer än mig nästan och ropar "Dodiss Dodiii."


Flickor och pojkar.

Det är inte bara jag som är sjuk, Vilgot är riktigt förkyld och lite febrig. Jag vet inte om det stämmer att pojkar blir ynkligare när dom är sjuka men ledsen är han.
En annan sak som störde mig lite var när jag kollade på träningsgrejer på Coop, mest för att fördriva tiden.
Hittade ett hantelset, det var rosa, lila och babyblått det vägde INGENTING. Så klen är ingen! Möjligen ett barn.


Tror ni det vänder sig till småsmå tjejer som helst inte ska ha muskler?

Effektiv Lördagmorgon.

Jag startade dagen tidigt för att få upp barnen stoppa i dom frukost och klä dom, sen åkte vi och släppte ut hästarna. Väl hemma igen har jag storstädat mina fyra rum och kök. Skurat och plockat. Sen sanerade jag även mig själv. Nu var det skönt att sätta sig i soffan och kika på nyhetsmorgon. Vi ska ha middagsgäster ikväll så jag måste åka och handla till mitt ekande kylskåp.
Sen måste jag ta ut pengar oxå då våran nya ponny kommer idag. Hoppas jag inte blir rånad men jag behöver ju inte skriva vilken automat jag åker till. :)

Feber har jag såklart oxå... Fyyy!

Dax att fylla på?


"Jag undrar om du behöver lite terapi, vi behöver roligare patienter."

Min hals börjar tjockna och det går nog inte att ignorera längre, vi är sjuka i familjen IGEN. Ska det aldrig ta slut? Vilgot har feber och Doris är jättesnorig. Jag väntar på att det ska bryta ut ordentligt, kanske det är en lightversion?
Kollar på Hjälp nu, det är ju skitroligt! Sissela Kyle är jävligt duktig! Ska lägga mig sen, tror jag.

Mina youtubeklipp.

Varför blir dom bara vita? Vad är det nu då? Jag orkar inte bry mig men om nån vet vad det är frågan om så tala om det för mig.
Men om ni vill se klippen så funkar dom av någon anledning när man tycker på kommentera så att det bara är det inlägget som synns..

Hur tänker folk som ska köpa hund?!

Jag fattar inte!! Det finns så många fina, välfungerande hundraser att välja på. VARFÖR köper man då en sönderavlad Schäfer? Såklart finns det jättefina Schäfrar och det är ju en annan sak men idag såg jag två Schäfrar som utan att överdriva gick med rumpan i snön och trampade på bakhaserna. Det lär inte vara en slump eftersom båda hundarna såg lika lidande ut. Kan tänka mig att deras höftparti inte ser helt normalt ut! Varför, varför varför betalar man pengar för en sån hund?  Eller hundar och katter som har andingssvårigheter för att näsan sitter för långt ner i ansiktet, ska man ha djur då? Man kan knappast bry sig om deras välmående.

Köp friska hundar istället! Och kolla upp INNAN ni köper hund på kennel vilka fel just den rasen kan ha osv. och om det finns just de felen i hundens stamtavla, köp den inte då!


Ponny påväg.

Nu är Ponnybloggen uppdaterad :)

Smaka bär mellan benen?

Tabletter man kan äta så man smakar äpple eller citron i underlivet. Tror ni det funkar?
Köps här.
Finns ävem för män, jag vet inte om jag gissar rätt på vad som då ska smaka äpple?


Låten jag har på hjärnan.

Det är sällan låten som fastnat i huvudet och jag går och nynnar på passar sig i alla sammanhang :p



Fredag !!!!!!!!

Fick hämta barnen lite tidigare från dagis, sjuka såklart! Vilgot är hängigast. Typiskt att jag ska till stallet för insläpp ikväll och utsläpp imorgon bitti! Men dom får sitta i en varm bil medans jag kutar, inte mycket att göra åt..

Nu ska jag ta tag i maten.. Vad det blir vet jag inte riktigt... Barnen har kanske inte så mycket aptit heller..

Längtar man till sommaren.

När man ser den här bilden?



Dom blir värre varje år.

Nuså!

Nu är Maggan Kristinehamnsbo och såld! Det var det det nu ska vi blicka framåt. :)
Jag firade försäljningen med Cykelköp och sen ska nya ponnyn betalas resten ska sättas in på lån, så kul var det! Men SKÖNT!.

Värmländska!

Hittade en värmländsk ordlista hos Madde och jag använder nog nästan alla utryck! Ok jag ger mig, jag pratar INTE rikssvenska!

Värmländsk ordförståelse

blåbbär = blåbär

Dotera= Dottern

Dyngi= Smutsig

Feschli= Finkänslig

Fôggel= Fågel

Glinnt = Jättehalt

Gerräj = Ge dig!

Grunnôr = Funderar

Haasärämärä? = Hur är det med dig?

Härta= Hälften

Jämt = Bara

Klôvi = Klantig

Knô = Knuffas, trängas

Knôvllit = Krångligt

Sinni = Arg

Sludit = Konstigt

Stri = Prata

Tôlôr = Pratar

Tölit = Tråkigt

Vrinsur = Jättearg

Åävlann =  Ödemark

Öschöl = Slöseri

Köna - Dum tjej.


Kaaaallt.

Och jag som drömmde så mysigt .:)
Nu ska vi iväg till dagis och Doris ska primiäråka skridskor..  Sen ska jag vidare ut i skogen med hunden och efter det är det dax att hämta Maggan till ATG. 
Vi hörs väl ikväll då!

Olala,

Fan! Det hanns inte med nån joggingrunda! Dagis ringde och berättade att dom skulle åka skridskor imorgon. Grävde fram Doris skridskor och dom passade fortfarande men hjälmen var det värre med. Hittade till slut en på Stadium som passade. Nu förstår jag varför hockyspelare måste tjäna så mycket pengar, det är ju svindyrt med hockyutrustning!

Nu har jag jämnt fått barnen att sova, ätit, rastat hunden och landat i soffan. Men imorgon då jävlar ska jag springa!!!

På väg till affären.

Funderar på att skriva en inköpslista, alltid något som glömms... När man har småbarn så ska man ju ha en massa saker som iaf jag normalt inte har i min kyl och skafferi.. Typ mjölk, pålägg, fil, frukt, havregryn, välling och blöjor..
Tråkig men nödvändig shopping altså. Måste förbi apoteket med, det kommer bli dyrt det här uschamejen :)


Hur är det att springa i kylan?

Just det, jag funderar på om jag ska ge mig på att jogga i kväll när jag ändå har lite barnvakt. Men jag har fått för mig att det inte är bra att springa i för många minusgrader? Är det så? Annars får jag väl ta ett ryck på Crosstrainern när barnen har somnat då men det vore skönt med en utomhusrunda. Speciellt nu när man kan mäta stärckan på eniro så man vet hur långt man har kommit, teknik gör allt mycket roligare.
Hur är det med att springa i minusgrader, nån som vet?

Nu är den här!

Vår nya spis, ser typ ut som vilken spis som helst, inget extra ordinärt levererades tio minuter i tolv. Gör fiskgratäng till barnen i den nu, hoppas jag tryckt på rätt knapp.
När dom har ätit är det väl dax för Ville att sova middag vilket han gör ca 15 minuter, hopplöst men ibland slår han till och sover längre.
Doris har gjort en morfarkupp och ringt honom på jobbet för att säga att hon saknar honom. Är det något hon har hårt lindrat runt lillfingret så är det sin morfar. Smart! Då kan jag åka till stallet ikväll utan barn! Härligt! Jag ska dels ta in hästarna men oxå säga farväl till min häst som åker in till ATG imorgon för besiktning och är allt grönt så kommer hon aldrig mer hem till vårat stall. :( Det känns lite i hjärtat och magen nu faktiskt men så här är ju livet om man ska hålla på och handla med hästar. Tjejen jag köper hästarna av säger att det går över efter si sådär 150 sålda hästar.. Jag har en del kvar då med andra ord..
Men man kan väl inte vara för iskall heller, man måste ju GILLA djur om man ska hålla på med dom annars är det ju jävligt onödigt! Dom ska ha det bra först och främst och det tror jag Maggan har haft det hos oss, lungt och gött haha med en rasthage stort som ett bete!

Väntar.

Nu ska jag vänta på spisleveransen då. Den kommer någongång efter klockan tolv. Tycker det är lite dåligt dom kan väl säga en mer exakt tid. Tänk om jag inte skulle vara hemma hela dagen då? Skulle dom ställa den utanför dörren då?  Ååå sånt här tycker jag är drygt!

Veckans länklista.



Webbtv, klicka för att komma direkt till de olika kanalernas webbtv. Det finns verkligen ingen anledning att stressa för ett tvprograms skull längre!

Tillsist en liten bonus för alla Karlstabor! :)
Kanal 12


Senil.

Doris har haft skittråkigt idag och hennes högsta önskan var att åka till IKEA, så efter stallet åkte vi dit då jag ändå skulle köpa hundmat, Doris ville då såklart gå in i lekrummet småland så jag och Vilgot fick försöka slå ihjäl en timma inne på IKEA men det är ju lätt gjort.
På gångvägen där inne såg jag en tjej som jag var tvärsäker på att jag kände men jag kunde inte riktigt placera henne, det brukar vara så när jag träffar på folk. Eftersom jag hade noll koll så undvek jag hennes ögonkontakt så gott det gick och efteråt var jag tacksam över det! Nu kom jag på vart jag sett henne. I kön på arbetsförmedlingen! Tack och lov att jag inte ställde mig och kallpratade med henne då skulle jag säkert skrämt den stackars människan.

Vi köpte pizzaslajjsar som vi ska kalasa på nu framför tvn, bara dom blir klara där inne i ugnen. Egentlgen borde jag spart det tills imorgon när jag fått min nya ugn. Electrolux ska komma och installera den under dagen, hoppas dom kommer tidigt så jag slipper gå och vänta och hålla mig anständig.. Men jag får väl primiärlaga något annat än fryspizza på den då..

Dagsuppdatering.

Det har snöat i många timmar nu! Hur mycket ska det bli tro... Heldre snö och fem minusgrader än slask runt nollan. Men våren är väldigt nära nu även om det inte ser ut så. Dagen min dotter föddes minns jag såklart, den dagen hade många Tshirt på sig! 23mars! Det är vi snart, så håll modet uppe!

Imorgon fortsätter Oskydligt dömd på tv4. Jag som trodde det var slut förra säsongen. Men icke! Då har vi något att se imorgon med då.

Annars är planerna för idag att köpa hundmat, vart vet jag inte.. Funderar på att testa ett nytt hundfoder. Just nu är Bäbis inte helt hundra i magen men det beror inte på hans foder utan för att han fick renkött i allahjärtansdag present. Sen ska vi till stallet såklart och efter det blir det hem servera mat igen och stryka sängkläder.. Nu vet ni det

Nu har Vilgot somnat så då kan vi inte åka än.... Kanske ska jag lägga mig och blunda en halvtimma jag med? Vore skönt...

Dagens första inlägg.

Godmorgon på er! Här började dagen tidigt! Vissa ville inte sova länge.... Har just kollat mailen, dumma facebookinbjudningar, "Stoppa nedskärningarna inom skolor i Falu Kommun."
Jag har aldrig svarat på någon såndär inbjudan och jag bor inte ens i Falun, vad fan bryr jag mig? Deras Kommunpolitiker skiter väl fullständigt i om jag är med i en Facebook grupp för skolorna i Falun. Töntigt!

Veckans bild.




Skulle det inte vara lite pinsamt att be gästerna sätta sig i soffan?

 


Mardröm!

När jag kom hem från stallet så mötte hunden oss glatt i hallen. Jag stre (pratade, värmländska) i telefonen och var inte så uppmärksam vem som stängde dörren egentligen. Tydligen stode den uppe och den lilla hunden smet ut..
Tog ju sin tid innan jag öpptäckte detta och ska sanningen fram så har hunden blivit utsläppt en gång tidigare. Men då blev han mer glömd på farstun och utlåst! Snällt satt han där tills jag började sakna honom.
Men nu var han helt borta och paniken steg till max i mitt huvud. Jag har kutat runt i kvarteren här och skrikit "BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄBIS" med gråten väldigt nära.
Tillslut när jag var på väg att ringa 112, vad nu dom skulle göra men vart ringer man? Så kom han kutandes mot mig. Skitglad och inte ett dugg skamsen.
Jävla byracka! Nu har han fått en hel leverpastej så han aldrig aldrig ska lämna mig igen!

Bäbis innan vi hade två barn i familjen..


Fortsättning på fördomsprofilen.

Jag har mer fakta om mina nya grannar, har forfarande inte sett dom men här kommer dom nya uppgifterna:

  • I deras sovrum hängndes snabbt upp en hissgardin, två fukusar och en lampa på fönsterbrädan.
  • I köksfönstret synns IKEA gardiner, jag kan även skymta en kökslampa i IKEAstuk.
  • Dom har minst en bil och det är en Vovlo 750, bilen är inredd med en mycket stor hundbur där hunden har ett stort slemmigt märgben att tugga på.

Hemma igen.

Satan i gatan vad frusen man blir, det värker in i benmärgen. Nu ska vi vara hemma några timmar innan vi ska till stallet igen, försöker få tag på barnvakt men det verkar omöjligt, ungefär som vanligt. Ska som tur är inte ta in eller ut hästarna idag men måste ändå ut igen för Maggan ska skos om.
Provridningen gick bra.. Men jag har som vanligt ingen aning om hur tjejen som red kände det. Det såg fint ut iaf, hon var duktig!

Barnen har piggnat till men är dååååliga i magarna, magsjuka light?

Nu ska jag fixa käket!

Måndag igen.

Jag har sagt det förut, veckorna går fort. Natten till idag har börjat lite olyckligt. Med sjuka barn... Jag ska visa hästen i ridhuset nu om en timma... Dom får helt enkelt följa med, inte så optimalt men det får funka! Allt annat som jag skulle gjort idag får jag helt enkelt ställa in.. Typiskt men sånt är livet.

Så glad kan man bli när det är snö.


När jag ändå tänkte på stånd.

Stånd ni vet som i Skadestånd så kom jag att tänka på hur många befattningar just stånd har. Marknadsstånd, skadestånd, morgonstånd osv..
Vad är själva betydelsen för själva ståndet? Något måste ju föra alla olika stånden samman.

Tacka Jesus för Google (altavista kör jag fortfarande) Hittade detta:

Stånd kan syfta på flera saker:

Jag fattar fortfarande inte vad själva STÅNDET egentligen är?


Fett skadestånd.

Dom tre grundarna till The Pirate Bay är stämda på ett skadestånd på över 100 miljoner svenska kronor. Jag undrar hur det går till när privatpersoner stäms på så ofantligt mycket pengar. Dom kommer ju ändå aldrig kunna betala det. Går det till Kronofogden då? Då får dom ju skuldsanering? Leva fattigt i fem år och sen fria. Men vem betalar då skulden? Våra skattepengar eller skrivs den bara av? Skattepengar kan väl inte gå till företag? Antar att skulden bara skrivs av..

Fördomsprofilen.

Jag har fått en ny granne, jag har inte sett han/hon eller dom. Ingen aning om hur dom kan vara. Men nu har dom satt upp en skylt på deras trapp som avslöjar att dom har en rotwieler. Kan det väcka fördommar? Min bror har en sådan hund så där har jag ju ett exempel. En fördom jag nog har är att det är en "svensk" familj som flyttat in. Har en känsla av att det är Svenskar som har en rotwieler.
Kan vi ha fler fördommar? En sådan hund kräver väl en del motion och stimulans, så jag kan oxå tro att det är vältränade människor? Kanske dom jobbar?

Uppdaterat.

Jag har uppdaterat veckans länklista med två ytterligare bloggar av dokusåpakändisar..

Veckans Länklista

Söndag.

Härliga Söndag, fint väder sol och kyla. Vi har ätit frukost här och Ska snart bege oss på en liten promenad, Doris ska väl dra med sin pulka..  Idag skulle det vara härligt att gå på isen, men det vågar jag inte göra själv. I eftermiddag ska jag visa hästen för en tjej som vill provrida. Det skulle vara kul om hon köpte henne för hon bor nära och man kan få träffa hästen igen kanske!
Lite nytt om ponnysarna men det tar jag i ponnybloggen då!
Minns ni adressen?

http://saluponny.blogg.se/

Britney Spears kan INTE sjunga.

Men hallå! Visst jag fattar att alla låter bättre i Studio men ska inte en sångerska kunna ta EN ton rätt?
Det här ska tydligen vara BRA för att komma ur hennes mun live?

Lyssna här.



Skicka blommor till en Kines.

När man kollar på en Kinesisk internetsida så känns det som den inte innehåller någon text, men det gör den ju... Men eller hur känns det så?
Skicka blommor till en Kines.


Skänk lite blod.

Varannan Onsdag så lämnar jag plasma. Man får gott fika, gratis läkarkontroll, hivtest varje gång, lite presenter (pennor, kalender, isskrapor, reflexer och annat) och 100 kronor per gång. Men framförallt så skänker man något som någonannan verkligen behöver. Alla blodgrupper behövs! Man tänker ju om det var ens egna barn som låg där och behövde något, då skulle man vara evigt tacksam till blodbanken.
Jag har lämnat plasma i fem år nu, undantaget från mina graviditeter och tycker det är toppen!

Det gör INTE ont, man mår INTE dåligt efteråt det tar ca 30 minuter och det finns alltid massor av skvallertidningar att läsa, leksaker om man har med sitt barn och britsar för två om man har med en kompis som man vill töla med. Det enda man behöver tänka på är att äta ordentligt dagen man ska skänka blod eller plasma och att dricka ordentligt.



Såhär ser nålen ut, tjock jag vet men det är faktiskt inte så farligt! Sticker till som det gör på ett blodprov men sen känns det ju såklart inget.

Alla våra hjärtans dag.

Jag antar att timmen är slagen och jag får inga rosor? :( Jag som uppmanade er redan en vecka innan utsatt datum. Men icke! Malin erbjöd sig iofs att köpa en Coca Cola åt mig på Konsum i Skatkärr men jag hade ju hoppats på manlig uppvaktning?
Dagen har ägnats åt att äta, äta äta, tacka NEJ till alkohol och avslutas med MYYYS i soffan framför tvn och datorn med godisskålen nära mig och Colan inom räckhåll!! Ska bli så skönt att somna i sängen sen.

Lite av dagens matintag.



Hoppas ni haft en trevlig alla hjärtans dag! :love:

Melodifestivalen del två.

Jag landade lite för sent i soffan, har inte hunnit se mer än från Amys bidrag. Hon skulle verkligen satsat på konståkningen! Hon är ju jätteduktig på att dansa, kroppsspråk och har utstråling. Men hon kan faktiskt inte sjunga! Jag kan förstå att hon slog igenom. Ett litet barn som kunde engelska så bra och sjunga rent, det är charmigt och låten var bra! Men nu är hon "vuxen" och ska jämföras med alla andra artister som verkligen kan sjunga då hör man tydligt att hennes röst inte är någonting i jämförelse till och med Markolio har mer glöd i sin röst. Inom konståkningen tror jag hon skulle gått långt! Men det kanske inte är för sent?

Veckans bild.



 



Jag kunde inte låta bli, känner ni igen honom? Bingo Rimer, eller Bengt som han hette egentligen.. Såhär såg han altså ut en gång i tiden.


Veckans länklista.

 




Väljer att länka några bloggar som våra dokusåpakändisar skriver.. Eftersom vi tydligen inte får fler såpor.. Har ni fler?


Är det helute med dokusåpor?

Jag saknar ju Big Brother, Club Goa, Robinsson, Baren, Farmen osv.
Men vadå gör inte ni det? Säljer inte dokusåpor längre eller varför finns det inga kvar!?

Tänk vad perfekt det skulle vara att ligga och se på Dokusåparepriser nu...


Fredag den trettonde var det igår.

Jag är barnledig sen igår, har verkligen försökt att ha lite sovmorgon nu men känner mig forfarande lite full nu när jag blev väckt för en timma sedan av ett sms på norska! Det var LITE svårt att förstå så jag vaknade snabbt. Nu kan jag verkligen inte somna om.

Det är altså en Norska som är intresserad av min häst som är till salu. Det har varit några turer för hon skulle först ha en annan häst som blev såld och då ska hon ändå komma hit idag klockan tolv! Känner INTE för det.
Nu ska jag bara se om Malin kan vakna oxå, min bil står nämligen i Skattkärr och det är ett litet problem just nu.. Sa jag att jag var bakfull oxå? Uhh...  :S

Årets stressigaste dag.

Slutade upp ganska ok ändå. Hade möten mellan klockan elva och tre  men lyckades komma ifrån redan klockan ett... Ren tur att jag kom först i kön för en interljuv. Så då hann jag både med stallet och duscha!
Sen har jag och barnen ätit födelsedagsmiddag för Johanna som fyller 20 år idag, Grattis grattis.
Nu har jag landat hemma i min soffa....

Förnedringstv?

Kollar på Lyxfällan på tv3. Jag är faktisk ganska övertygad om att om man tar smslån för 100 000 kronor så är man lågbegåvad. I varjefall om man har två små barn att ta hand och försörja om minst 18 år till. Dom här männsikorna behöver ju uppenbarligen hjälp men ska man göra tv av det? Jag tycker förvisso att programmet är underhållande men det blir alltid sånt himla liv om förnedringstv hit och dit när det gäller dakusåpor men det här är ju milt efterblivna människor som filmas, är det ok då?

Bestyr en Torsdag.

Ägnar kvällen åt att färga håret, tre förpackningar är jag uppe i nu sen hoppas jag att det se OK ut, jag har altså inga ambitioner att få det att se BRA ut, OK så är jag nöjd. Nångång ska jag unna mig ett frisörbesök..

Lady ready to move to Sweden.

Haha altså det är kanske hemskt att driva med men det här är en kontaktannonssida med ryska kvinnor som söker Svenska män och dom vill flytta till Sverige. Tjejerna är unga och männen får vara hur gammla dom vill, ju äldre dessto bättre, nästan så man kan tro att dom vill att gubbarna ska dö! :D
Kontaktförmedlingen.

Affärside?

Kille säger:
 hej
 
  Kille inbjuder dig att starta videoöverföring (med webbkamera). Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) till denna inbjudan?
 
sälen säger:
 kan jag iaf få betalt?
Kille säger:
 ok
 hur då?



Nej såklart jag inte är seriös, men han verkar vara det!

Affärside?

Kille säger:
 hej
 
  Kille inbjuder dig att starta videoöverföring (med webbkamera). Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) till denna inbjudan?
 
sälen säger:
 kan jag iaf få betalt?
Kille säger:
 ok
 hur då?



Nej såklart jag inte är seriös, men han verkar vara det!

SMAAAAARTA.


Ska hämta mobilen oxå..

Fick ett sms från Tre att min mobil är klar nu och jag kan komma och hämta den, har haft den på lagning för en morgon hade den helt dött. Nu är bara frågan om jag får betala för reparationen eller inte.  I smset jag fick stod det kostanden är.
Altså inget mer bara en punkt..

Ostkaka, gillar ni det?

Jag tycker ostkaka är väldigt gott, gärna med grädde och hjortronsylt till! Men nu såg jag recept på Frödinges hemsida som kanske inte skulle vara helt fel.. Räkvarianten såg god ut!
http://www.frodinge.se/ostkaka/

Onsdag.

Härliga onsdag, idag blir det lungt fram till klockan halv två då vi ska möta min pappa på badhuset. Jag har gärna sällskap dit när jag går med båda barnen. Det funkar att åka dit med båda barnen med men då har man ingen chans att basta eller sola. Ska köpa med sallad och risefrutti till barnen det är lite tradition nu.

Efter badet ska jag lämna blod och efter det blir det stallet. Sen är det väl läge för sängen antar jag, sov gott även i natt!
Hoppas att NÅGON skrivit upp sig på torsdagsmorgonen nu då, lite tråkigt att man står i kollektivt stall men ändå skiter dom flesta i om hästarna kommer ut eller inte.

Färdig!

Nu är jag klar för dagen, hästarna står i stallet och barnen sover sött i sina sängar, hunden är matad och mjukisoutfiten är på. Det skulle vara SÅ GOTT med en krämig kaffedrink! Men det blir det inget med nu fan får jag ha lite karaktär.
Har slagit på topmodel som går nu på trean för att öka min motivation lite, ser man dom spinkisarna så kanske man inte är så sugen på fettogrejer sen.
Jag får se fram emot lite drinkar på fredag istället då. Det är ju oxå gott och oerhört länge sen jag drack! Tror inte jag fått en drink sen i sommras?

Björn Gustavssons bästa, enligt mig.


Härligt .

Nu är vagnen sålt, GÖTT! En ångest mindre. Och pengarna behövdes verkligen, tyvärr till räkningar..
Nu ska jag bara ladda mig och barnen på en tripp till stallet. Dom kommer inte följa med frivilligt, här är det muta som gäller! :D Vet inte vad jag ska dra till med idag.. Popcorn till kvällsmat? Nej då, så illa är det inte. Men imorgon ska vi till badhuset så det kanske funkar att muta med.

Jag gillar inte dig.

Fick just höra Doris säga det, mamma jag gillar inte dig. Första gången hon säger det men jag atar att jag får höra det MÅNGA gånger igen :D Jaja... Hoppas hon gillar mig snart igen.

Tisdagen.

Idag går det en dokumentär som heter, Min man är transvestit på femman klockan nio, kanske jag ska se den då? Värre att vara utan man måste ju vara att ha en man som är transa, där ligger jag helt klart i lä. Jag skulle lägga in skilsmässa men sen kan vi ju gärna vara kompisar, men livspartner ska väl illehålla lite mer än vänskap.
Får se om jag hinner se, ska ta in hästarna och ha barnen med mig sen ska ju dom ha kvällsmat och nattas och jag vill gärna göra klart för kvällen (rasta hunden, duscha, borsta tänderna, smörja mig)
 
Men innan allt det där så ska jag vänta på en kille som ska komma och hämta Villes barnvagn och barnstol som är såld, sen ska det lagas  middag till kiddsen och annat plock. Ärligt varför läser ni ens min blogg? Den är ju skittråkig. Jag försöker att inte göra sådana här inlägg men ibland har jag inte mycket annat att fylla ut inläggen med.. Sorry, ska skärpa mig. I helgen kanske det blir några partybilder iaf. :)



Innan det ska jag färga min snygga utväxt..


Gött.

Ooo vad skönt jag sov inatt! Borde jag skämmas? Det gör mycket att få en god natts sömn! Hur man åstakommer den är ju en annan femma..

Okej.

För er som vill anteckna kan jag tala om att nu har jag ägnat en timma åt att måla klart det sista på köksoffan och känner att det är färdigmålat för ett tag. Dax att varva ner!

Nu har ...

Nu har jag njutit av det energigivande vädret och ska fortsätta med lite fart i kroppen ett ar timmar till. Fastnade med bilen i snön förut men det kom ett par gulliga människor och drog loss mig, jävla däck!
Nu lagar jag mat till barnen och ska fortsätta med annat plock,
Ikväll återkommer jag med mer intressant information.

Måndag.

Shit vad veckorna flyger fram! Snart är det verkligen vår och idag är det underbart väder ute, 5 minusgrader, pudersnö och strålande varm sol. Sånt blir man glad av! Märks att man behöver solen för att humöret ska vara på topp!
Nu ska jag ut och njuta av vädret!  Vi hörs ikväll!

Sagt under melodifestivalen.

Jag:
-Gud vad pinsamt att hon ska låta och röra sig EXAKT som Janis Jopplin och sen säga att hon inte alls vill lika henne. Låten är patetisk.
Mamma:
-Ja men den passar nog bra om när man röker hasch, det är dom som röstar.
Jag:
-Ja hela Sverige då eftersom låten kom vidare?
Mamma:
Jo...

10 Sanningar om mig.

 

  1. Jag gillar att se dokumentärer och på kunskapskanlen.
  2. Jag har jättesvårt att äta lagoma matpotioner om det är gott!
  3. Jag har väldigt svårt att somna på kvällen, sitter ofta vaken lååååångt in på natten och är såklart skittrött dagen efter och då spelar det ingen roll om jag jobbar eller är ledig.
  4. Jag är rädd för mycket sedan jag fick barn, innan var jag ganska orädd.
  5. När jag var liten ville jag bli arkitekt och ägnade många timmar åt att skissa ritningar.
  6. Om jag hade obegränsat med pengar skulle jag köpa ett trivsamt lagomt hus nära stan och renovera det som jag önskade,  låta någon bygga ett fint litet stall och ha en anställd som skötte det när jag var borta och lärde mig saker om världen.
  7. Jag vet att Gud inte finns men om han fanns skulle jag be honom dra åt helvete för alla barn han låtit fara illa.
  8. Om jag inte brydde mig om utseendet så skulle jag vara lyckligt gift nu med världens snällaste och trevligaste man, varför ska man vara så jävla ytlig?
  9. Hade jag fått välja så hade jag hetat Marie när jag var liten men nu är jag glad för namnet jag fick.
  10. Jag hoppas att det här året ska bli lungt, tryggt och lyckligt. Drama vill jag gärna slippa ett tag..

Fuck you.

Faaan vad störda människor det finns, PINSAMT. Nu menar jag inte Killen i stockholm som visserligen verkar lite störd han med, eller bara ensam. Men en del borde verkligen söka hjälp, om det inte går för deras egna skull så iallafall för de anhörigas. _hoppas_

Kille Stockholm och jag har talat ut nu.

Kille säger:

HEJ


 Kille inbjuder dig att starta videoöverföring (med webbkamera). Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) till denna inbjudan?


sälen säger:

ärligt, vem är du?

Kille säger:

jag bor strax norr om sthlm

ärligt vem är du?

sälen säger:

jaa du har skrivit hej till mig i ett år och aldrig nått mer

Kille säger:

men ska vi inte träffas o knulla då?

sälen säger:

haha vaa???

Kille säger:

vill du ha kuk?

sälen säger:

NEJ


Allmän uppmaning.

Eftersom jag jag fått en presentcheck på Beckers färg så har jag tagit tag i målningen den här helgen, målat de möbler jag tänkt måla om länge så nu har jag rejäl värk i handleden. Fattar inte hur målare står ut med att måla hela dagarna, men det är väl runkmuskeln för dom så den är väl tränad.

På Lördag är det alla hjärtans dag, eftersom jag är singel fet och delvis deprimerad över detta så förväntar jag mig MINST en bukett rosor, ok? Choklad är uteslutet eftersom jag nu köpt en våg och fått reda på sanningen. Kanske inte så chockerande men jobbigt att se sådär att man gått upp i vikt.

Anna:
Ja vi kan gärna simma i veckan, ska se vilka dagar jag har kurs bara..
Kan du kanske komma över hit? Det finns ju övernattningmöjligheter hos mig vettu! Helt eget rum kan du få, och en nutrilettpåse.. :)


Söndag.

Jag började dagen (natten) med ett sjukt barn, Doris. Feber och svullen hals, men hon har piggnat till nu på förmiddagen hon har dock hålt mig vaken inatt. Den andra lilla killen sov inte så bra han heller. Tog igen mig lite i soffan och sen har jag städat och grejat. Nu är det dax för något annt, har ju mamma här tills imorgon så något ska jag väl kunna underhålla henne med, hon verkar dock oxå blivit lite sjuk, mår illa och är yr. Jag vägrar känna efter för jag ska INTE bli magsjuk en gång till, det vägrar jag.

Jag kollar på melodifestivalen.

Och jag kan verkligen inte gilla mig, på Shööööööööörlyyyy Clamp eller hur hon nu vill ha namnet stavat. Nu sjöng hon faktiskt falskt! Nån mer som hörde det? Men det är inte därför jag stör mig på henne, för hennes tråkiga monotoma röst utan för hennes, kroppsrörelser, attityd, dryghet, sätt att sminka sig, sätt att ha håret, sätt att skrika över alla andra i program hon medverkar , allt och allt!

Ångest.

Det är en jävla småsak egenligen men sånt här har jag skitsvårt att släppa!
Jag ska sälja Viglots bilbarnstol och förstavagn, har en köpare som ska ha allting, hon frågade om det fanns solkydd till bilstolen, jag svarade nej. Hon förklarade då för mig att på Maxo Cosi stolarna finns en knapp i nacken där man trycker och vipps kommér solskyddet fram. En LITEN grå knapp. FAAAAN jag har haft stolen i ett och ett halvt år, stört mig på sol som gjort Vilgot irreterad i bilen, och så har han hela tiden haft ett solskydd i sin stol!!!

Fredagskväll

Nu ska jag snart skynda mig till sängen, har sett en lite otäck film, då är det ingen höjdare att sova själv :( Tur att hunden ligger under sängen och vaktar mig.
Innan jag lägger mig ska jag berätta en komisk sak för er, min mamma är ju här på besök i helgen och hon har nyss köpt en bil, en bil som skulle vara nybesiktigad men säljaren hade inte besiktningpapprerna med sig när affären ägde rum så han skulle skicka dom efteråt på posten. Bilen kostade 11 000 så det var inte superviktigt att se just besiktningspapprerna men dom gjorde ändå upp att han skulle skicka dom.
Inga papper kom på posten så Mammas man ringde till Transportstryrelsen som nu mera har hand om fordon.
Det visade sig att bilen inte alls var besiktigad och inte heller då skattad såklart.
Säljaren hade altså ljugit...
Så min mammas man åkte till säljarens bostad, lite arg med all respekt. Påpekat att besiktningpapprerna inte skickats, säljaren ber om ursäkt och säger att han har glömt av att skicka, min mammas man säger då att bilen är ju inte ens besiktigad! !"Du har ju ljugit!."
Och nu till poängen av det hela, det SJUKT ROLIGA säljarens svar:
"Jo, bilen är visst besiktigad.... men inte iår..."
Hahaha.............
























Hahahaha!!

strykjärn bortskänkes.

Sladdlöst och fungerar. Avhämtas eller slängs, någon spekulant?


Nu får det räcka.

Med överaskningar. Imorse, ganska tidigt (jag låg och sov) ringde tre killar på dörren, jag öppnade vid tredje pårigningen, det verkade angeläget. Visade sig vara rörmockare som tydligen ska byta nåt i vårat hus, "har du inte fått lapp om det?"
Nej! För NÅGON tar min post! Det har förvunnit massa post för mig och nu tydligen en lapp om att det ska komma tre killar i 25-30 års åldern till mig tidigt på morgonen och jag BORDE haft kläder på mig (hade morgonrock) och jag BORDE sätdat badrummet.  Altså jag skämms så jag vet inte om jag vågar gå ut något mer. Det kanske låter banalit men FY FAN VAD PINSAMT.

SMART.

sälen säger:

jävlar vilken stöt jag fick

smilj säger:

av vem?


sälen säger:

sladden till datorn

jag var blöt om handen

smilj säger:

jasså

sälen säger:

skulle sätta i kontakten i väggen

smilj säger:

var du blöt?

sälen säger:

eller ett grenutag

ja

smilj säger:

haha

shit

du menar uttaget

i väggen

haha

damn

sälen säger:

näää grenutaget!!


Uppdatera. sen kissa.

En sista gång, innan jag stänger ner aktiviteten och lägger mig på kudden. Imorgon kommer det krävas energi, inte mer än andra dagar men det är ju bra att ladda upp i god tid. Nu ska jag kissa, borsta tänderna, lägga mig, kissa igen. Klassiker, så fort jag ska sova så vill urinblåsan tömma sig igen, är det bara för mig?

Angående strykjärn.

Jag har bytt gardiner i vardagsrummet och tvättat de som hängde, nu när de torkat och jag skulle stryka dom innan jag la in dom i nån garderob höll jag på att få en mindre hjärnblödning, mitt strykjärn är sladdlöst och man måste ladda upp värmen mellan varven, går sådär och är OERHÖRT irreterande. Så jag har beställt ett nytt, billigaste möjliga MED sladd, jag strycker inte direkt ofta så jag behöver inte ha något avancerat.. Men nu när jag har kollat runt lite på strykjärn så har jag upptäckt vad dyra maskiner det finns!! VEM köper detta?
Exempelvis på OnnOff säljs det ett strykjärn för 14500!!
Kolla själva.

Eftermiddagens/Kvällens schema.

  • Äta mat med barnen.
  • Invänta min far..
  • Servera honom mat och kaffe.
  • Prata "skit "om en viss person med pappa, vältra mig i eländet en sista gång haha.
  • Åka till stallet
  • Avlösa pappa, Natta barnen
  • Kolla på halvåtta hemma hos mig
  • Titta på du blir vad du äter
  • Rasta hunden för natten, göra mig själv i ordning
  • Dricka te.
  • Borsta tänderna.
  • Lägga mig med datorn i sängen...

Antecknade intresseklubben? :rolleyes:


(jag måste använda smajlisarna nu när dom är nya, men oroa er inte jag tröttnar snart! :thumbup: :cool: )


Fick en bukett med blommor.

Doris har varit ute och lekt och kom in med en fin present till mig. Hon hade köpt blommor! (hon hade hittat bruna löv under snön.) "Titta vad du får av mig, min finaste mamma jag har köpt blommor till dig."
:love:

Vad fan ska man med kille till?

Torsdagen.

Förmiddagen har ängnats åt intensiv träning som avslutades med en tonfisksallad nu här hemma, torrt var det men hungrig var jag. (Livet är inte så nyttigt som det låter:)  Men igår fick jag höra saker som får mig att aldrig äta nåt onyttigt i hela livet, hade jag inte varit så feg så hade ni fått höra mer smaskigheter än vad jag nu skriver men jag ska jobba på detaljerna.:S

Iaf så har jag varit en tur bort till Konsum nu med för att hämta ut ett paket, men fittan som står där hade inte packat upp paketen än, hon typ satt och glodde på dom. "Eh, ok ska jag komma tillbaka senare då kanske?" Fick dra ut henne det, grejen var att det var bara en jävla kartong hon skulle packa upp så om hon hade haft lite fart i kroppen hade hon hittat mitt paket på 30 sekunder. Men jag gillar inte den där jävla kiosken, dom tar även extrabetalt för frimärkena och det tror jag INTE posten tycker är ok. Jag ska skriva en insändare om detta i tidningen så är jag en tvättäkta kärring sen.
Den andra kiosken vi har är så mycket trevligare! Där hälsar dom alltid med ett leende och jag gillar killen i kassan trotts att hans ögonbryn växt ihop.

Väl hemma igen knackade det på min dörr och där stod en goding i målarbyxor som ville låna min telefon och ringa sin chef, inte alla dagar man får killarna levererat hem, haha. Men han gjorde sig allt bekväm och satte sig ner i min hall! Altså på golvet...

Ska bli spännande att se vilka nya grannar jag får nu då, dom har lagt golv, målat och borrat i flera dagar nu.. Man kan ju undra hur lägenheten såg ut efter de som flyttade egentligen, själv ska jag beställa en ny spis för min är 14 år gammal och slukar ström. (tror jag)


Vad svarar man.

Doris säger saker varje dag som man undrar vart hon fått ifrån.
Idag tex när vi åt lunch sa hon. "Människor är kanske farliga?".
"Nej det är dom inte" Svarade jag, men egentligen kan ju männskor vara skitfarliga, men ska man säga det?
Sen fortsatte hon med
"Tjuvar är farliga och arga."
Hmm...
"Nja det behöver dom inte vara...." 
Hon svarade . "Nej, mamma det är nog bara på nyheterna."

Altså jag låter henne inte se på nyheterna och hon sover för det mesta när det går på tvn.. Men hon kan ju ha pratat om tjuvar på dagis eller nåt men sånthär gör mig osäker, när jag inte har nått bra svar... Inte ska man väl gå omskring och vara rädd för en tjuv när man är tre år gammal.

Saluponny.

Nu är det påväg två nya ponnies till stallet som ska säljas, en D ponny som är svart med vit bred bläs och fyra vita strumpor och en B ponny som förmodligen blir C ponny svart/mörkbrun med en liten vit stjärn.  Dom kommer så fort deras stallkompis har fölat, Matte vill inte åka när det när som helst kommer föl såklart!
Sen kommer även det stoet till oss en 5årig D ponny. Men jag kommer inte skriva mer om dom här hästarna i den här bloggen eftersom typ INGEN av mina läsare är hästintresserade! :)
Men det finns en annan blogg för dom som vill hänga med
Här är den.

Vad heter ...

Vad heter du och vilka är dina två vanligaste smeknamn? Sara, mamma, sälen
Vilken tid på dygnet föddes du? Åtta på morgonen
Har du några syskon? Fyra.
Var bor du? Karlstad
Har du alltid bott i samma kommun? Nej, Kristinehamn och Strömstad oxå.
Gillar du att bo där du bor nu? Ja jag trivs bra!
När du är 45, var kommer du bo då? Nära där jag bor  nu men kanske i hus och lite mer lantligt men inte FÖR lantligt.
Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand som du inte skriver med, skulle du göra det då?Nej inga pengar i världen skulle få mig att skada mig själv eller nån annan.
Om du var pank och fast i Amsterdam, skulle du då överväga att prostituera dig för att komma hem? Ja om det inte fanns nån annan utväg, tror iofs pappa skulle betala en biljett till mig!
Har du någon gång velat vara det kön du inte är? Nej aldrig.
Vilken kroppsdel gillar du mest hos dig själv? Hela jag är nog ett stort komplex så jag kan inte komma på någon kroppsdel faktiskt, ändå skulle jag inte vilja byta ut något.
Vilken är din favoritfärg? Jag har ingen sån färg.
Vilken är din favoritårstid? Sommar.
Vilket datum är det idag när du svarar på dessa frågor?  3 Februari
Lyssnar du på musik just nu, och i sådant fall, vilken låt? Nej.

HEMMA
Bor du på mer än ett ställe?
Nej.
Hur gammal är din pappa? 57 år
Bor du i hus, lägenhet,radhus eller nåt annat? Lägenhet
Känner du ibland att du är hemma för mycket? Nej jag är hemma lagomt.
Har du plikter så som att städa hemma? Ja det är ju ingen som säger åt mig vad jag ska göra men knappast nån annan som städar heller
Tar det längre än 30 minuter för dig att komma till stranden med bil? Nej tre minuter till mysig sandstrand.
Hur stort är ditt rum? Lägenheten är på 96kvm
När flyttade du hemifrån? Jag var nyss fyllda 15 år.
Har ditt hus/lägenhet mer än en våning? Ja det bor en familj under oss, vi bor i ett fyrfamiljshus.

DATORN
Hur många timmar sitter du framför datorn i snitt på en vecka?
Ingen aning men från klockan sju när barnen lagt sig sitter jag tills jag somnar.
Tcker dina föräldrar att det är ett problem?Ja mamma tycker det är sjukt, haha
Vilket program läser din dator internet genom? Explorer och Firefox.
Spelar du spel som wow, tibia eller cs? Nej
Hur mycket musik har du på din dator? Nej.
Använder du regelbundet webcam? Nej jag provade den när jag köpte datorn men jag har inget att visa i webcam direkt..
Vilken sida har du som startsida? www.svt.se
Laddar du ner musik olagligt? Ja alltid.

TV
Vilken kanal tittar du mest på?
Svt, 4an,
.Har du problem med tv-reklamen? Ja den är väldigt störande men jag ser mest eller i princip bara på webtv och då slipper man ju reklamen..
 Har du tittat på "mitt i naturen" mer än 3 gånger?
Ja
Vem är mest tv av Bengt Magnusson, Arne Weise, Ernst kirchsteiger och Pontus Gårdinger? Vet inte.
Kan du ibland känna en saknad efter Bosse Bildoktor? Nej
Känner du någon som är besatt av Sex and the city? Nej
Har du någon gång varit med i tv? Ja fyrans riksnyheter och Tv3 direkt som fanns för.
Vilket är, enligt dig, det bästa tv-programmet genom tiderna? Rederiet
Hur många timmar i veckan tittar du på tv? 1 timma, webbtv är det kanske tre timmar.

RELATIONER
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Doris
Känner du att du älskar dina närmaste vänner? Ja det kan man väl kanske säga.
Har du haft ett förhållande som varat över ett år? Ja jag har bara haft tre förhållanden och de har varat 5år, 3år och 2år.
Anser du att man kan ha samma relation till ett husdjur som till en vän? Nej ett husdjur har man mer ansvar för, vänner kan ju ta hand om sig sjävla för det mesta.
Är du kär just nu? Nej jag har ingen att vara kär i.
Har du varit i fler än 5 förhållanden under de senaste 2 åren? Nej jag har som sagt bara haft tre förhållanden.
Vilken relation har du till dina klasskamrater? Jag har inga klasskamrater.
Anser du att det är fel med kärleksrelationer på jobbet? Nej.

KLÄDER
Vad har du på dig nu?
Sovplagg.
.Äger du ett plagg från en second hand butik? Nej en tröja.
Hur många skor använder du regelbundet? Ingen aning
Har du sparat i över 2 månader för att ha råd med ett visst klädesplagg? Nej
Tycker dina vänner att du köper för mycket kläder? Nej
Skulle du kunna tänka dig att jobba på H&M? Ja jag skulle inte tacka nej till jobb överhuvudtaget.
Har du någon gång burit en folkdräkt? Nej
Äger du en kostym/dräkt? Nej bara kostymbyxor
Har du någon gång slängt ett plagg efter att bara ha använt det en gång? Nej men gett bort.
Anser du att en persons klädstil säger mycket om personen? Ja

PERSONER
Är Tina Nordström ett bra ansikte för Skåne?
Ja
Vad tycker du egentligen om kungen? Han är söt
Tycker du att prinsessan Madeleine är snygg? Jadå
Vem vill du se som julvärd 2009? Mark Levengood.
Vilka är dina förebilder? Jag vet inte jag har ingen förebild, sånna som gör nåt av livet eller som tar tag i saker istället för att sitta och gnälla.
Är det synd om Kikki Danielsson? Nej men jag önskar ingen att må dåligt.
Kan du nämna 5 statsministrar under 1900-talet i Sverige?  Carl Bildt, Göran Persson, Olof Palme, Ingvar Carlsson. Torbjörn Feldin
Uppfattar du att en person är smart bara för att han/hon bär glasögon? Nej

FILM
Ser du mer än en film i veckan?
Nej
Anser du att du är en filmälskare? Nej
Vilken var den senaste filmen du såg? Minns inte
Har du sett en film av Bergman? Ja
Gillar du amerikanska filmer? Nej
Har du alltid undertext på när du ser en film på engelska?  Ja
Vilka är de tre bästa filmerna som du någonsin sett? Vi hade iaf tur med vädret, Göra kanal, Resan till Melonia.
Har du någon gång tittat på Oscarsgalan? Ja
Har du varit på en filmfestival? Nej
Har du någon gång seriöst övervägt att ha skådespelare eller regissör som yrke? Nej 

EGENDOMLIGA SAKER
Har du en speciell relation till A/K-brunnar?
 Jag tänker alltid ordet Analsex för det sa man när man var liten att man skulle få om man gick på den men ingen fattade vad det var egentligen.
Känner du ibland att du har tvångstankar? Ja.
Har du saker du måste göra innan du kan sova? Kissa, borsta tänderna, lägga mig, gå upp och kissa en gång till.
Kollar du fortfarande på barnprogram? Nej
Har du egna uttryck som kan uppfattas som konstiga av andra? Det tror jag inte.
Har någon sagt att du är konstig? Jadå
Försöker du vara annorlunda? Nej
Klär du dig medvetet annorlunda? Nej

FRAMTIDEN
vad vill du göra i framtiden?
Må bra, leva gott och sådär.
Vill du ha barn? Nej inte som jag känner nu, förutom de jag har såklart men man vet aldrig... om tio år kanske jag vill ha ett till.
Vill du gifta dig? Nej inte som jag känner nu...
Kommer du plugga vidare på universitet/högskola? Ja
Vill du ha ett jobb liknande dina föräldrars? Ja, pappas jobb kan jag tänka mig.
Tror du att systembolaget kommer finnas 2020? Nej.
Tror du att befolkningen kommer bo delvis eller helt på en annan planet i framtiden?
Ja
Kommer du ha bra kontakt med minst 5 av dina arbetskamrater om 20 år? Nej 
Tror du att det kommer finnas Converse till försäljning om 50 år?
Ja

SLUTLIGEN, 10 RANDOM FRÅGOR
Har ni en städerska i ert hem?
Nej
Har du varit i Asien? Nej
Gillar du din skola/jobb? Nej har inget
Om du skulle identifiera dig själv med en musiker, vem skulle det vara? Nej
Är bilddagboken en daglig syssla som får dig att må bra? Ja
Har du badat i havet i år? Nej
Är fotografi viktigt i ditt liv? Ja
Har du en egen kamera? Ja
Idrottar du mer än 3 gånger/veckan?
Nja,...

Rädslor.

Jag tittade inte så mycket på tvn, snickrade istället på en hemsida som jag tänkte vi kunde använda till saluhästarna. Nu ska jag bara äta lite och sen ut med  hunden. Han sitter och väntar här. Jag drömmde om honom i natt, att jag gav bort honom till ett hundhem för att han var gammal. Men jag ångrade mig dagen efter och sprang till hundhemmet och grät, föreståndaren kopplade lös honom och han galopperade lyckligt mot mig som i en film. Vad är det med mina drömmar? Helt klart verkar jag ju ha separationsångest.
I förrgår drömde jag att jag min son blev kidnappad, natten till igår hade jag tappat bort min dotter på ett gigantiskt varuhus och i natten som var gav jag bort min hund, nu är hela hushållet snart avverkat, bara jag kvar så inatt ska jag väl gå vilse själv

Nu sover barnen så jag ska plannera kvällens tvtablå:

  • Halv åtta hos mig, kanal fyra klockan halv åtta
  • Bygglov, Kanal fyra, klockan åtta.
  • Såld på hus, Kanal tv4plus, klockan nio.

Sen får det bli paus för rastning av hund och läggdags... Har några program på Webbtv att ta igen.

Provar smajlis jag infogat i bloggen.

:thumbup:
:D
:mad:
:love:

Nää.

Simma är inte min grej, jävlar vad tråkigt det var. Jag tänkte att jag skulle simma 30 längder, det har jag för mig man gjorde i skolan. Jag simmade ganska fort tempo eftersom det var så satans tråkigt och jag ville bli klar, men kände att jag störde de andra 75+arna så jag simmade i ett spår brevid som ett annat äldre par börjat simma i. Dom hade ett litet högre tempo så jag hakade på dom och bytte till samma spår. Men även dom störde sig på mig, jag hörde att tanten sa till sin gubbe "Men vad fort hon simmar." Tissel tassel. Och då kände jag att det var läge att ge upp, efter 15 längder, hade dessutom mjölksyra i kroppen för mitt tempo var jag knappast tränad för, men det var ju SÅ tråkigt.

Sedan försökte jag basta lite men även det var skitjobbigt, fick blodtrycksfall gång på gång så efter det skyndade jag mig att duscha så jag kunde gå och köpa en Cola. Nödvändigt.

Summa av tiden i badhyset, 50 minuter, inklusive simmning, bastning, dusch, byta av tampong.

Så kallt.

Det är så kallt så jag längtar in till en varm bastu, ska åka till badhuset bara jag får tag på min mamma som verkar töla rätt duktigt i sin hemtelefon nu för det tutar upptaget upptaget upptaget. Dessutom bor hon sjömil från civilisationen så det går inte heller att nå henne på mobilen, noll teckning. Ska tvinga henne att byta mobilabonnemang nu för med tre är det minsann teckning ändå till Danmark.
Trekunder ringer ju dessutom för samma taxa i Danmark, det blir bra i sommar det.

Måndag.

Ny vecka och ny månad. Sommaren närmar sig...


 

Ååååååå!! =)

Ändrat utgångsläge.

Jag gillar citron, äter det gärna i klyftor.  Åt nyss en liten fruktskål bestående av vindruvor , äppke och citron, en halv brieost och en julmust slank oxå ner men nu tll själva upptäckten:
Om man äter en klyfta citron, tuggar och sväljer och sedan tar en äppleklyfta så smakar äpplet sött som socker! Rätt häftigt! Det var dessutom ett grönt glansigt och ganska surt äpple. Men efter citronen så fick äpplet ett helt annat utgångsläge. Kanske alla sockerälskare ska köra med?

RSS 2.0