Snuskerier.

Idag var jag och solade på Ms jobb. När jag väl låg där kollade jag in i väggen och fick se två inkletade snorbusar.
Underbart! Efter det ilade jag iväg till gymmet för att hinna med ett spinningpass, det var skitjobbigt och jag hyperventilerade i slutet och vad händer då? Just när jag drar in som mest syre i lungorna så känner jag lukten av fis. Någon jävel har släppt en varm äcklig svettfis! Jag har så svårt för just andras fisar, sånt måste man kunna hålla inne i vissa lägen!! Väl i duschen så tycker jag mig känna lukten av urin.. Tjejen som just gick ut ur duschrummet när jag kom in hade förmodligen kissat.. Jag tycker inte det är så jävla farligt om man gör det HEMMA i sin egen dusch, men på ett gym?
Har tappat tilltron för männskligheten lite idag.

Måndag morgon.

Klockan är efter åtta men det känns som innan sju. Hade gärna sovit ett par timmar till idag. Idag ska ja sola! Har varit på g med det länge nu men det kommer alltid något imellan men idag ska det ske!


Obsansa.

Vad konstigt det blev i förra inlägget, stora bokstäver och jättestora.. Det var inte meningen SÅ glad är jag inte haha.


Så glad man kan bli.

Ikväll var första kvällen i stallet med sommartid, solen hade inte gått ner än fast att klockan var över åtta! Så underbart!
Tänk att man kan bli glad av så lite ibland. Men när det är så där gråt och slaskigt blir man fan inte glad. Sen blev jag glad igen när Malin sa att det var Beck ikväll.


Smakråd.

Jag har varit och tränat och både barnen och jag var hungriga så det var bara att ställa sig med middagen när jag kom hem. Pasta och nån sås på tetrapack, ost och tomatsalsa var smaken och grönsaker i detta.
Jag är inte kräsen äter typ allt, man kan nästan använda mig som slask MEN det här smakade verkligen inte bra! Vilgot smakade och hivade sen sin talrik i golvet. Så jag medger att konkonsten inte var på topp idag men när jag satt där och försökte få i mig maten så kom jag att tänka på en sak. När man är riktigt riktigt hungrig så brukar ju allt smaka gott (altså var detta väldigt oätligt för vi var hungriga), Men personer som ska betygsätta mat, bör dom vara hungriga då? Eller är dom mätta och negativt inställda till att äta mer när dom väl börjar? Den första rätten i en tävlig, säg årets kock borde ju få lite fusk efterson testpersonen är hungrigare?

Youtube är gratis.


Välkommen sommar.

Nu är det sommartid vi vaknat till och det känns faktiskt som jag sovit en timma längre, men det har jag ju såklart inte, snarare en timma mindre. Men men kan man lura sin hjärna så enkelt så är det väl bra.
Igår brakade min torkställning ihop. Jävligt störande, nu hänger det tvättade sängkläder överallt i lägenheten. Men jag har shoppingstop den här månaden och det måste nog tyvärr gälla en sketen torkställning oxå. Det har varit mycket utgifter nu födelsedagar, två kalas, oväntade räkningar (ni vet postlådeincidenten).
Men livet är ju som det är och det är bara att bita ihop en månad eller två. Det finns ju annat att vara tacksam för. Snön börjar smälta, det är jag glad för, mina barn är friska, det är jag glad för, hundmaten är slut så han fick ett paket korv igår altså älskar han mig, det kan jag vara glad för, snart ska vi ha påskfest, det ska bli roligt,  träningskortet är betalt, träna är altså gratis. Haha nu ska jag tänka på det och INTE shoppa. Jävla ilandsproblem.

Vill någon ha tårta?

Nu har vi  haft barnkalas här och det finns en STOR tårta kvar. Den var sjukt STOR innan men det är massor kvar, bullar och kakor finns det ett bärg av med, kom och ät!

Nu har jag varit i stallet och barenen sitter och leker på Doris rum, såklart har jag satt ner röven i soffan och planerar att stanna tills nån ropar i nöd. Ikväll blir det lugnt och skönt. Jag ska se Robinsson och minst en film.

Campingen i Säffle!


Nu ska klockan fram.

Inatt ställer vi fram klockan en timma. Man ställer fram utemöblerna. På hösten ställer man tillbaka dom.
Annars skulle jag aldrig komma ihåg. Men inatt blir det en timmas mindre sömn altså för dom som ska upp enligt klockan.

Nuuu

Kom jag hem och jag kastade mig framför datorn haha. Barnen somnade ifrån mig i bilen. Vi hoppade över affären, tar det imorgonbitti istället. Lika bra att ta kvällen, det händer något i min kropp varje fredag jag drabbas av en obotlig trötthet och somnar innan tionyheterna-
Det har ju inte med en hård arbetsvecka att göra direkt..
Men om två veckor ska man ju vara full vid det här laget så då får jag lägga mig på torsdag kväll istället då! Eller så kan man däcka lagomt till tio? Haha sånt händer faktiskt inte..

Kalasförberedelsena är ganska klara nu iaf korven, brödet, bullarna, kakorna, tårtan.. Kom dock på att saften jag har hemma kanske inte är barnvälig? Citron/lime? Sen har jag förstått att kiddsen vill ha ketcup på korven och den är nästan slut i kylen.. Vi äter i princip aldrig ketcup här. En resa till affären blir det imorgon då..

Beslutar mig.

Barnen kollar på Bolibompa och jag har lovat Doris att hon ska få se klart på det innan vi åker till stallet. Det slutar sju.. Jag ska mocka ocå och köpa godis till fiskdammen.. Klockan kommer bli sent innan jag är hemma igen! Men fredagar är inte så kul på tvn ändå väl? Jag tycker iofs att Hjälp är kul men det är väl det enda.
Nu till frågan, stallet eller affären först? Blir nog affären först...

Titta noga.







Vad ser du? Jag såg fel först men sen såg jag vad det egentligen var.

Freeeedag hela veckan...

Jag har haft lite småpanik över att jag inte köpt vårskor till barnen än. Men jag tror jag kan släppa det lite nu. Snön vräker ner. Ni kan sluta tjata om vår nu! Jag har hämtat in tvättställningen från balkongen. Mars är en osäker månad, att man aldrig kan minnas det innan man börjar skrika att det är vår nu!

Idag är vi hemma för minstingen är smittbärare. Men jag ska ändå städa idag inför barnkalaset imorgon. Ska ut till Hammarö och hämta mina glasskivor oxå så det blir nog en sväng in på IKEA, måste köpa  vita konsoler till skivorna. Jag håller på med ett litet bygge här hemma. En sorts spritanläggning kan man säga. Och den vill man ju gärna ha upp INNAN barnkalaset så alla dagisföräldrar får se vilken hejjare jag är på party :)

Jag fick kapa..

Min sk. bloggdesign för att youtubeklippen skulle funka igen men det var det värt, detta ska firas med ett hamsterklipp:



Till er som kollar på Den rätta för Rosing.


 Tror ni hon väljer lille Hugo? :)


Dax igen.

Nu har jag pausat färdigt känner jag. En liten bloggsemester men jag saknade det faktiskt! Igår tänkte jag flera gånger "det här ska jag blogga om" Det blir som en livstil egentligen. För våra barn kanske det blir ett självklarhetstänk.
Igår så somnade jag tidigt iaf så idag har jag varit ganska pigg! Tränat och grejat! Hej och hå!

På återseende! snart..

Bloggpaus.

Jag kommer ha blogguppehåll ett par dagar nu! Har annat att syssla med! Håll till godo!


Det jag har gjort idag.

Först var vi ju och tog ut hästarna. Lika bra att åka tidigt för Vilgot var ändå uppe innan sex.. Efter det har jag serverat barnen frukost och sen storstädat lägenheten. Jag låter det bli riktigt stökigt sen röjjer jag hela kalaset. Hlest skulle jag vilja vara en såndär person som går och plockar lite helatiden så det aldrig ens hinner bli stökigt men jag har insett att jag är inte en sån person och det får gå bra ändå! Dessutom blir det som ett träningspass när man gör sådant här städröj.
Två IKEAkassar med bortskänkes till barnhemmen har det hunnit bli oxå.
Efter det lagade jag faktiskt lunch så vi åt halv elva! Men jag var skithungrig. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en kopp kaffe. Sen ska jag vänta på att Transporten med Lila kommer.. Stallmöteska vi ju ha med! Hoppas alla kommer så man inte åker dit i onödan..

Badtajm.

"NU ÄR DET VARMT UTE MAMMA!"
"Ja idag är det faktiskt ganska varmt ute."
"JAAAA då kan vi åka till badstranden!!!"

Haha kanske inte riktigt än..

Svenskan är avancerad.

Att förklara Svenska uttryck för en utländsk person är inte så lätt alla gånger. En del saker vi säger är motsägelsefulla men vi är så hemablinda så vi inte tänker på det. En sån sak är "Det var så gott så det är inte sant." Om man ska tolka meningens innebörd som en person som inte är uppväxt med det svenska språket skulle ha gjort så skulle den personen förmodligen tolka meningen som ett erkännande av en lögn. Det kan oxå tolkas som ironi.
Om en sak är SÅ bra så är det altså inte sant. Vi var ironiska, eller vi ljög. Ungeför som "OJ vad snygg, nej jag bara skojade."
Inte undra på att det blir missförstånd.. Vi säger mycket konstigt i Sverige.

Fredagskväll.

Nu har jag kommit hem till stallet. Det var ljust när jag åkte dit men så vipps var det mörkt, skitsnabbt gick det! Kändes lite som sommar ute, fasst kallare då såklart men luften var sommrig. Sån lyx idag när nästan alla hästarna gick utan täcke! Då går det mycket snabbare! Imorgon ska jag ju som sagt ta ut hästarna och sen ska vi ha stallmöte. Imorgon kommer även min nya Dponny! Är lite nervös nu, hoppas resan går bra och att väglaget är bra! Jag får berätta mer om henne i ponnybloggen.
Nu ska jag kika om det är något sevärt på tvn kanske.. Annars blir det nog att plocka lite här hemma..

Planer för helgen.

Idag har jag avklarat möte ¨på AMS, träna, handla inför kalaset på Söndag + lite till, tagit ut pengar till Lila, lagat och ätit middag just.
Kvar står att åka till stallet och ta in hästarna, natta barnen och försöka somna i tid. Imorgon ska jag upp och ta ut hästarna sen hem en sväng, städa, tvätta minst en tvätt sen till helgens projekt:
Rensa ur lägenheten!
Kläder ur min och barnens garderober, leksaker, skor ska samlas ihop till barnhemmen. Jag skänkte ju en del förra året och det kändes underbart att veta att Doris gammla barnkläder och babyleksaker kom till användning av övergivna barn. Det finns fortfarande måna barnhem i Baltikländerna och Polen (även Tyskland) som har det väldigt dåligt med saker till barnen.  Där kanske mamman är prostituerad eller har missbruk och lämnar barnet utanför grinden till barnhemmet. Hade det varit i Sverige så hade ju socialen hittat en ny familj till barnet men så funkar det inte där.. I Tyskland har man till och med luckor där man kan stoppa in sitt barn som man inte vill ha, anonymt. Helt sjukt, men kanske bättre än som det är i Kina där barnen läggs på soptippar och skriker sig till döds.
Nån mer som vill skänka så säg till! Allt är välkommet, snuttefiltar, leksaker, nallar, nappar, blöjor, kläder (från babystorlek till vuxen), spel, cyklar osv..
Lasset med saker går innan jul varje år men jag tänker få det rensat nu, skönt att ha det gjort! Så om nån mer vill lämna så kan jag ta med det nu när jag lämnar mitt. Annars lämnas sakerna till Väses församling.

På Lördagskvällen ska vi ta det lungt och på Söndagen är det ju Doris 4års kalas som gäller! Baka tårta och blåsa upp ballonger.

Älska.

Doris:
"Jag älskar dig så mamma."
Jag;
"Jag älskar dig med".
Doris
"Ja, jag älskar mig oxå, jag älskar DIG och MIG."
Jag:
"Vad bra!".
Doris:
"Älskar du dig med då?"...

Jag svarade såklart ja. Men så självklar det kan vara för ett barn. Man älskar nog sig själv när man föds.. Sen kanske man slutar älska på vägen.

Smart när man vill ha pizza.

ONLINEPIZZA.

Karlstad har flera pizzerior som är anslutna. Betsäll och betala på nätet.. Med kort!! Perfekt ju!


Roligast var ändå omdömmena som tjänsten fått:

"
Suverän tjänst! Perfekt för oss som hör taskigt också."

Peter Karlsson

det bästa är att inte behöva gå ut när man är bakis, utan man kan sitta hemma vid datan o beställa precis vad man vill ha.

annica lindgren

Onlinepizza är bättre än Ipren dagen efter.

Emil Rydén

OnlinePizza.se är det bästa som hänt sedan dom uppfann hjulet! :D

Anders Levén


"Baka" har helt plötsligt fått en ny innebörd. Samhörighet, solidaritet, rättvisa och kärlek är några av de ord som beskriver våran relation till samfundet baka. öl och myskväll!

Jonas Andrén



Det bästa som hänt sen fotbolls vm 94! 16 minuter efter min beställning är min pizza levererad och jag har inte behövt flytta mig mer än 10 meter!

Adam Öhrman


OSV.. Men den aldra bästa:

"Perfekt när man inte kan gå till bankomaten efter klockan tolv då man är singelmamma."

HAHA vafan? Hur ofta köper man pizza mitt i natten när man är hemma med sina barn?!

Bortskämd.

Idag har jag unnat mig själv egotid. Åkte och solade på morgonen och tog sedan en och en halv timmas promenad runt på Herrhagen. Kikade på hus och sådär, njöt av solen. Hade egentligen tänkt gå runt Lambergstjärn men det blåste så kallt så det känndes mysigare mellan husen. Sen gick jag på muppgympa med Malin. Kanske inte så jobbigt men roande, haha. Efteråt bastade vi och segade oss med en kopp kaffe/te och sen en snabbis till stallet. Nu har jag ätit sparrissoppa med massa räkor till och är mätt och mör här i soffan med största kaffekoppen. Det är MYCKET som behöver göras här men det skiter jag i nu! :) Barnen roar sig själva med att se på film så varför inte passa på att slappa?

Trött.

Jag har varit på 75 minuter puls spinning. Det var inte så farligt som det låter men jag kom hem sent så nu blir det sängen!

Sedan hände detta.

Vi somnade nån timma förut allihopa så när jag sedan druckit en kopp kaffe satte jag igång och strukturerade om i garderoben, det har behövts ett tag. Nu inser jag åter igen hur otroligt mycket kläder jag har, men jag ser dom såklart inte när dom ligger i en gigantisk hög. Så jag beslutade mig för att istället för att köpa nya kläder organisera lite i klädkammaren. Det hela resulterade i en tur på IKEA, handlade till garderoben för stax över 100lappen och nu har jag allt i sin ordning! Köpte en stålvajjer, galger och en hylla.

När jag var på väg ut från IKEA så såg jag ett busskort på golvet. Gick med det till kuntjänst, om någon kanske kommer tillbaka och frågar efter det. Sen slog det mig att Shit vad vuxet gjort! I normala fall skulle jag väl inte varit SÅ ärlig? Fick lite panik där ett tag men det gick snabbt över när jag övervägde att ta med min kundvagnen i bilen (altså den lilla som man kan sätta en kasse på och ett barn, altså inte en stor kundvagn) tänkte den kunde vara bra att ha i stallet?

Väl hemma och grejandes med borrmaskinen och vajjerjävlen som inte gick att få av, tillslut ringde jag pappa om råd (jag har ingen avbitartång) han föreslog att jag skulle ta en stor kniv, en skärbräda och en hammare och försöka banka av vajjern, 30 minuter senare var den av. Ja jag vet att man kan vänta tills imorgon och köpa en avbitartång men jag hatar att halvgöra projekt hemma och lämna det ståendes, då blir det aldrig av! Sen blir det svårt att sova när man vet att det hänger en vajjer med massa skruvar i inne i garderoben, sånt stör mig.

När allt satt uppe och jag hängt galjerna fulla så rasade hela skiten, såklart hade jag försökt fuska genom att inte använda plugg. Jag vet inte varför men det känns alltid bättre när man fått fuska lite i ett IKEA bygge. Tyvärr håller det inte så bra så det vara bara att börja om..
Jag kände mig rätt händig, skulle gärna velat ha lite beröm av den arge snickaren. Han mjäkar ju så med tjejerna i programet och tycker dom är SKITDUKTIGA för att dom kan hålla i en hammare.

Så det har jag underhållt mig med tills nu. Missade ju Rosing på femman men ska se det på webben istället.


Han skulle varit stolt!

Eftermiddagslur?

Nu har vi varit ute ett par timmar i det fina vädret, alla ska skriva om vädret men jag förstår verkligen att sol är bra energi. Det känns ju även när solens strålar landar på kroppen att det händer något med orken i kroppen. Så nu har jag serverat barnen mat (och mig) och hängt in lite kläder i garderoben. Nu ska vi slappa lite, skönt! Det blev ju inte så mycket sömn inatt när Vilgot spydde så många gånger. Han verkar må mycket bättre nu! Skönt då kanske magsjukan är över för denna gång.

Dubbla baddräkter?

Therese Ahlshamar blev nu av med sitt världsrekord som hon satte i Australien inatt
Anledningen är att hon simmade i dubbla simdräkter vilket är förbjudet. Det Australiska simförbundet meddelade på morgonen att rekordet underkänns.
Varför simmar man med dubbla baddräkter? Och varför är det förbjudet? Är det nån sorts fusk? Simmar man fortare?

Vårtecken.

Idag när jag hämtade mina barn på dagis var båda deras overaller dyngsyra. Slasktiden har varit. Så det var bara att åka iväg och köpa nya allväderskläder som dom kan ha över jackorna. Ett tydligt vårtecken för en småbarnsmamma.

För övrig har jag varit på spinning med Malin idag. Vi skötte oss bra tycker jag! Efter det åkte vi ut till stallet där det stod fler hästar utanför sin hade eller i fel hage än vad som stog i rätt hage. Hängde ni med? Bara att börja laga...
Kanske ännu ett vårtecken, hästar med frihetskänslor, upplopp.

Från tjock till smal på tre minuter.



Om du inte kan se klippet, klicka på kommentera och kika på det därifrån istället..

Ska ta Kvällen nu.

Under tiden jag bäddade rent i sängarna förut så höll Doris på med något på sitt rum, efter en stund kom hon ut och var aldeles full i blod (trodde jag) över hela benen. Jag frågade ganska skrämt vad det var och hon sa "det är blod på mina ben." Jag försökte i halvt panik lokalisera själva källan till blodflödet och bedömma hurvida jag ska ringa efter en ambulans eller inte. Men inser ganska snart att det är inte blod, det är rött naglack. Efter en grundlig sanering av både henne och allt hon rört vid under sin lek så försvann det mesta av naglacket men kvar på hennes kropp är märken som ser ut som piskrapp. Naglack sitter som berget på hud! (En ny erfarenhet.),
Nu försöker jag pränta in i mitt huvud att jag ska tala om detta när jag lämnar barnen på dagis imorgon innan dom kontaktar socialkontoret. Det ser verkligen ut som hon blivit regelrätt misshandlad. 
(Jag ska minsann berätta att det var MORFAR som gav henne det förbannade naglacket.)

Hur som helst så har jag fixat och donat här hemma. Barnen sover gott i sängarna och hunden väntar på att jag ska borsta tänderna. Han ligger här på mattan i vardagsrummet om kvällarna och så fort jag reser mig upp för att borsta tänderna (han väntar och lyssnar så han vet om jag ska borsta eller bara kissa) så går han in till mitt sovrum och lägger sig tillrätta under min säng. Hundar har minsann oxå sina rutiner. Nu har han somnat här på mattan så jag kan likagärna gå in och lägga mig jag med så han får somna för natten. Beck kan jag fortsätta se på från min säng, min nybäddade säng! Det är vardagslyx det!

Mystisk symbolik.

De senaste tre nätterna har jag drömt symboliska drömmar, Första natten gjorde jag upp med en person från min barndom. Jag bodde hemma i drömmen, mina barn fanns inte men jag var fortfarnade vuxen, jag sa saker som jag känner nu men inte sa då. Andra natten städade jag ut en julstake ur förstret som jag hade glömt. Tredje natten träffade jag en gammal kärlek och vi pratade om vad som hände när det ebbade ut. Sjukt symboliskt och rensande alting eller hur?
Nu till det mystiska. Jag var nyss ute med hunden, jag åkte buss förut som ni vet till IKEA. På bussen såg jag en kille, jag vet vem han är och vad han heter jag vet oxå vart han jobbar. Kompis, kompis, kompis. Jag känner honom inte, har aldrig pratat med honom, inte ens hejjat. Han vet inte alls vem jag är, inte vad jag heter, ingenting. Han vet förmodligen inte att jag är hans kompis, kompis, kompis. Men så nu när jag kom tillbaka efter kvällspromenaden med min hund så ligger hans visitkort utanför min ytterdörr. Till hans jobb, han är egen företagare.
Det hela är en så otroligt sjuk slump! Jag kan lova att det är en slump, förmodligen har grannen tappat det eller vad som helst men eller hur är det lite kusligt?

Dumpningssajt.

Det har startat en sajt för dumpade där dom kan älta, älta, älta.. Perfekt! Då slipper vännerna höra det dag ut och dag in. Fan vad jobbigt det är när kompisen ältar FÖR LÄNGE jag hade en kompis som ältade järnet trotts att hon hittat en ny förmåga. Klart man ska älta lite ett par månader och alla pratar vi om våra ex ibland men en del borde verkligen säga till sig själva att det är dax att gå vidare. Bryt i hop och gå vidare.
Men nu har det öppnat en ny sajt där man kan älta med andra ältande, haha.

http://dumpade.se/

Välkommen

Har du blivit lämnad eller bedragen? Är du olyckligt kär eller blir du inte uppskattad av din nuvarande partner?

Har alla dina vänner lyckliga förhållanden, och svårt att sätta sig in i hur du mår och känner?

Då är detta sidan för dig.


I vårt forum får du nya bekantskaper som befinner sig i liknande situationer. Läs andras bloggar, eller skriv av dig i en egen.


Här är det helt ok att älta, analysera och tycka synd om sig själv.


Idag så.

Idag känns det bättre! Jag har fortfarande ont i huvudet och mår illa men inga spykänslor. Träningsvärken är oxå myckert bättre, man brukar ju få ännu mer ont andra dagen men inte denna gång. Kanske kändes det bara värre igår eftersom jag hade feber, man brukar ju bli lite överkänslig då. Nu har jag bokat in ett spinningass imorgon klockan tolv (ska du med malin?) Så då ska jag fan vara frisk!

Det är bara Vilgot och jag som är vakna här än men så småningom ska min pappa och hans fru komma över till Karlstad och in på IKEA så då tänkte vi hänga på. Doris ligger i min säng och sover, hon har börjat komma in till mig på nätterna. Förr om hon vaknade tidigt på morgonen så brukade hon leka på sitt rum men nu kommer hon in till mig och somnar om istället. De första gångerna argumenterade hon varför hon skulle få sova i min säng ( som om jag skulle bry mig halv fyra på morgonen) Det kunde vara att "Sängen kliar på mig" "Det är ett lejon under sängen." "Jag blir ledsen av min säng och mitt rum" osv. Men nu behövs inga ord, ibland vaknar jag inte ens av att hon kommer med sitt täcke och kudde.

Ärligt vad är det för fel!

Det var ju MÅNS som skulle vinna? Vad är det för jävla system dom har iår? Nää jag tyckte ju Måns jag..

Överträffad.

Jag har hållt emot i två dagar nu men nu kom den, spyan. Allt som krävdes var att jag böjde ner huvudet. Men nu känns det lite bättre, lika bra att gå och lägga sig.. Bara se klart på melodifestivalen först.

Magsjuka?

Vi gick på gympan, Doris mådde bättre och röjde järnet. Sen åkte vi till Kristinehamn och jag mådde pyton. Nu är vi hemma igen och Doris spyr helatiden...
Vad ska man köpa till ett magsjukt barn som är bra att äta?
Jag har inte spytt än men jag mår illa.. Kanske stannar med det..

Lördagmorgon.

Igårkväll när jag tog in hästarna så var klockan lite över sju och då ringde kundtjänstkillen upp. Han satt och tuggade på mat och lät som han satt på familjemiddag? Iaf så har vi avslutat våran relation nu för mitt internet funkar. Lite sorgligt, ungefär som när man läst ut en bok.

Sen åkte vi och köpte pizza och godis. Jag hade för en gångs skull inte superaptit på min favoritpizza men inatt fick jag förklaringen. Har legat och vridit mig hela natten och vaknat stup i ett av konstiga drömmar, lite feberyra tror jag nog, halsen är dessutom svullen och träningsvärken är ett stort men ändå förväntat faktum.

Jaja, sjuk igen då. Ska jag vara något annat? Frågan är om det utlöstes av träningen? Så kan det väl inte vara, träning ska ju vara bra.

Doris är faktiskt oxå dålig men ingen feber och helt inställd på gympan så vi åker nog på den ändå... Vilgot är pigg och glad (sen klockan halv sex) som vanligt...

Tränad?

Idag har jag tagit första passet på gymmet. Bokade ett bodypumppass men hade gott om tid på mig så jag värmde upp (sprang skiten ur mig) på löpbanden, efter ett tag blev det ganska svettigt och jobbigt men nu var jag iaf uppvärmd och varm i kroppen! Väl inne på passet upptäckte jag ganska snabbt att uppvärmning inte var nödvändig! Dom värmer ju upp där! Där jag tränat tidigare var det inte så, då började man sjävla styrketräningen med en gång.. Så efter passets uppvärmningsmoment var jag verkligen slutkörd! Men passet gick ganska bra ändå, jag klarade mig utan att fuska allt för mycket, på armhäningarna fuskade jag MYCKET. Jag kan verkligen inte göra armhäningar. Sen var jag väldigt sann mot mig själv och lade på små vikter.
Imorgon ska vi som sagt dit igen på familjegympa men då är det nog barnen som får hoppa mer än jag.

Angående killen som skulle ringa upp från kundtjänst så ringde han. Men jag hade inte hunnit in till trebutiken ännu så jag hade inget svar att ge honom.. Men han ska ringa upp igen efter klockan sex ikväll!"!!?? Jobbar dom dyngnet runt? Han ringde ju mig ett?

Vaknade med aj i huvudet.

I morse vaknade jag med ett envist dunkande i huvud och det vill inte ge sig Jag överväger nu en treo, vet inte vad jag väntar på egentligen. Ska snart in till stan och lämna in mitt modem. Sen ska jag bege mig till gymmet och driva ut de onda andarna i min kropp, jag tror det är tillåtet att ha träningsvärk då!
Imorgon ska jag på "gympa" med barnen, sen ska vi till Kristinehamn greja lite och efter det blir det TADAAA MELODIFESTIVALEN!! haha.


Over and out!


Golvad.

Mitt mobila bredband har inte fungerat på en månad, kanske mer. Men idag, ikväll var jag laddad, irreterad och tog mig för att ringa. Kundtjänst, fick vänta lite, blev änu mer irreterad.  Men så svarade han. Den väldigt charmiga killen i kundtjänst, han escorterade mig igenom min dator, det fungerade fortfarande inte. Men han lät ju så fin, hur kunde jag vara arg på honom? Hur kan man vara arg på någon som låter så fin? Min irretation försvann. Trots att han inte lyckades åtgärda mitt anslutningsproblem så sa jag "tack så mycket" innan jag la på.
Men vi ska höras igen imorgon., Han skulle ringa.. Säkert att han gör..


STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT! Klart han får jobba på kundtjänst!


Befriad.

Idag fick jag tag på rätt person på Kronofogden som förstod min oskuld i det hela. Min anmärkning är borta. Det är lite av ett mirakel. Jag hade en jävla tur. Dock fick jag betala 1853 sek. Varför fattade jag inte riktigt men nu har jag iaf ingen anmärkning och det är ju huvudsaken.

Idag har jag lämnat blod, varit i stallet, på krf och sen hämtat barnen på dagis. Sen tog vi bussen ihop med en kompis och hennes son till bibblan. Barnen lekte en stund, låna böcker vågar jag inte det skulle bara sluta med att jag fick betala trasiga eller borttappade böcker.
Sen gick vi och åt buffe tillsammans på Mongolian. Jag lycketdes utan problem välja "rätt" mat för mig där så det gick kanon!
Nu är jag dock väldigt trött och imorgon ska jag göra en sak som jag saknat länge nu! Börja på gym :) Det ska bli skitkul! Jag saknar verkligen gympassen! Nu har jag ju en viss Malin med mig med så då fan ska vi träna!!! Dom hade även gympa för barn 2-5 år så barnen ska oxå med!

Nu ska jag natta barnen här och sen blir det nog en kopp te framför tvn.

Ååå mätt i magen.

Jag var vrålhungrig som alltid när jag kom hem nu efter blodgivningen, kastade i mig mat och känner nu att jag har matos genom öronen typ.. SKa vila en kvart och sen åka till stallet så det är klart. 

Ibland.

Är vuxna människor så jävla töntiga. Jag syftar på alla Facebookgrupper som finns. Nu fick jag just på mailen en inbjudan till "VI SOM ÄLSKAR SEX". Vafaaan. Sex är en ganska vanlig aktivitet om jag inte missuppfattat det hela så har de flesta människor faktiskt sex Måste man bilda en klubb om det? Är det lite spännande och förbjudet att säga att man älskar sex när man är ÖVER 30 år som denna person som skickat detta till mig är? Bör man inte ha vant sig vid ämnet sex då? Personen i fråga har dessutom barn så nångång måste han ju ha knullat och jag tror säkert han älskar sex, det vore helt normalt! Men orka skapa en facebookgrupp om det?

Hemma igen.

Köpte ett busskort i förmiddags och låmnade barnen på dagis med buss, det funkade bara man planerat lite med tiden.
Sen åkte jag vidare in till stan och gick på "föreläsningen" som faktiskt var bra!  Det var en tjej som informerade om sin studieväg och en studievägledare som jag pratade separat med om mina betyg osv. Sen var även Stefan Holm där, ni vet höjdhopparen. Han gör tydligen ny karriär som föreläsare om motivation och målsättning osv. Han var bra och underhållande, trodde inte det om honom faktiskt. Byxorna satt lika högt upp som när han hoppat höjdhopp.

När jag hämtat barnen på dagis så åkte vi hem med bussen igen och då är det Åsa som kör :). Hon körde bra!
Vi gick av vid lilla centrum och gick in på Världens mat och köpte mjölk och kakao (Malin mjölken låg jävligt gömd vid osten, men nu när det finns kan vi dissa konsum.)

Väl hemma var jag vrålhungrig så jag rörde ihop tonfiskröra och en omelett som även gick ner i barnens magar. Nu ska jag vila i soffan en halvtimma sen ska jag städa och så småningom åka till stallet. Så nu vet ni.


Ingen sovmorgon.

Idag ska jag träffa en studievägledare klockan ett så barnen ska inte vara på dagis förens klockan tolv.. Men såklart idag när vi kunde haft sovmorgon så vaknar Vilgot klockan fyra!!
Sen får vi ju ta buss till dagis och stan idag pga det som hände igår.

Jag ska förklara:
Min post har ju blivit stulen, läkartider har försvunnit (tre stycken, bland annat en operationstid för min fot) Dom får jag betala nu när jag äntligen får min post igen, med inkassoavgift på 160 kr + 250 för varje utebliven läkartid. Ca 1000 kr altså.  Även ett paket från tradera försvann som jag betalat 320 kronor för. Ett paket från min mamma till barnen med stickade raggsockor som hon ängnat flera månader åt varje kväll.
Men det värsta är att fordonskatten hade skickats ut, med två påminnelser, som jag då inte fått. Så Transportstyrelsen skickade det vidare till kronofogden., Dom väntar tydligen inte sålänge.. Nu har jag pratat med kronofogden betalat skatten på 1200, plus RÄNTA och nästan 1000 kronor i nån avgift för att dom handlagt det hela. Men ÄNDÅ kommer jag ha en betalningsanmärkning i TRE ÅR för detta. Jag har aldrig i hela mitt varit så mycket som en dag sen med en räkning. Det är så jävla orättvist!
 
Igår polisanmälde jag detta iaf och till och med polisen skulle försöka övertala tanten på kronofogden men förmodligen kommer det inte att gå. Jag kan nu inte ta en ny lägenhet, köpa något på faktura, boka saker, banken kan säga upp mitt lån.. osv.
Men det värsta är att jag tänkt iaf inom ett par år eller kanske redan till hösten börja plugga (ska träffa studievägledaren idag). Men förmodligen får jag inte ens ta CSN lån nu!
Nu är det inte bara min post som har blivit stulen, även grannarnas så det här har verkligen förstört MYCKET för flera familjer.

Jo och därför kan vi inte köra bilen heller, det är körförbud på den. Tack och lov att jag inte åkt fast för det oxå och fått 6000 i böter eller något.
Det har inte varit så himla lätt att trolla fram de här "extra pengarna" så det kommer svida ett tag..


Fan.

Jag är så arg och jag känner mig typ överkörd! Hur kan någon vara så jävla elak!? Nej nu ska jag deppa EN kväll sen ska jag släppa det här, livet är som det är men det är fan inte rättvist alla gånger. Vissa saker slarvar jag inte med och det här är en sådan sak och ändå gick det som det gick pga NÅGON ANNAN.

Idiot.

Jag är så jävla arg på idioten som har tagit min post. Om den bara visste vad den har ställt till med! Inte bara att räkningar och paket försvunnit utan en mycket värre sak! Jävla pucko!!

Frääänt.



Som vanligt måste ni trycka på kommentera för att kunna se Filkmklippet.

61.

1. Hur gammal är du om fem år?
30
.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Vilgot och Doris.

3. Hur lång är du?

169


4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Beck i går.


5. Vem ringde du senast?

Pappa (han svarade inte

6. Vem ringde dig senast?

Pappa (han ringde upp)


7. Hur löd det senaste sms:et du fick och vem var de ifrån?

Sån träningsvärk jag har (arg gubbe) Stel som en pinne i benen. Det var ett bra pass med andra ord.
Från B.


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Ringa.


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Dom är gifta gåda två men inte med varanndra.


10. När såg du senast din mamma?

Nån månad sedan.


11. Vilken ögonfärg har du?

Blågrå

12. När vaknade du i dag?

Strax innan sju.

13. Vilken är din favoritjulsång?

Nån sån har jag inte.


14. Vilken är din favoritplats?

Sängen, badkaret.


15. Vilken plats föredrar du minst?

Kloaker.


16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Här.


17. Vad skrämde dig om natten som barn?

En grön hand som skulle sträcka sig upp under sängen och ta mig. Hade sett det i en skräckfilm.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

När jag skickade med en kompis sin burk med keso i en bajspåse.
 
19. Hur stor är din säng?

120 cm


20. Har du stationär eller bärbar dator?

Båda.


21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Ganska naken


22. Hur många kuddar har du i sängen?

5 minst


23. Hur många landskap har du bott i?

2, Värmland och Västa Götaland


24. Vilka städer har du bott i?

Kristinehamn, Karlstad och Strömstad. Jag har även varit skriven i Göteborg i två år av misstag.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Flip flop


26. Är du social?

Ja


27. Vilken är din favoritglass?

Vanilj med nötter i.


28. Vilken är din favoritefterrätt?

Kladdkaka!


29. Tycker du om kinamat?

Sådär, inte det godaste men ändå gott.


30. Tycker du om kaffe?

Ja

31. Vad dricker du till frukost?

Kaffe.

32. Sover du på någon särskild sida?

Nej


33. Kan du spela poker?

Ja men kanske inte så bra.


34. Tycker du om att mysa?

Ja.

35. Är du en beroendemänniska?

Nej jag har inget missbruk.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Ja Dragan!


37. Vill du ha barn?

Ja dom jag har.


38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska, lite norska sen jag jobbade i Strömstad.


39. Har du någonsin åkt ambulans?

Ja i höstas


40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Olika.


41. Vad spenderar du helst pengar på?
 Hemmet och barnen.


42. Äger du dyrbara smycken?

Nej inte mer än min barnring som kostar 10 000. Men annars har jag inga smycken dyrare än att de går att köpa på glitter.


43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Cityakuten, och det går idag!

44. Kan du rulla med tungan?

Nej


45. Vem är den roligaste människan du känner?

M


46. Sover du med gosedjur?

Nej.


47. Vad har du för ringsignal?

Gömma mig

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Nej

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

En bok


50. Flirtar du mycket?

Nej


51. Kan du byta olja på bilen?

Ja det kan jag faktiskt.


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej,


53. Vilken var den senaste boken du läste?

Sant nöje att döda dig.


54. Läser du dagstidningen?

Nej sällan


55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej

56. Dansar du i bilen?

Nej det vore avancerat


57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

The voice


58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

En adress.

59. När var du i kyrkan senast?

I Januari


60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Thomas


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

En vecka på festival.


Bio?

Inte bara jag som är trött ikväll. Båda barnen har redan somnat! Som upplagt för en tidig kväll. Ska bara äta, rasta vovven och sen blir det att inta liggläge, med tvn på såklart. 
Jag är oxå sugen på att gå på bio! Det var jättelänge sedan, vet att jag såg på Transformers och innan det var det Sagan om ringen. Men det är ju flera år sedan!


Svårt.

Jag är lite hungrig, vilket är ganska naturligt. Jag borde vara hungrigare vid den här tiden men jag kan inte komma på VAD som kan locka mina smaklökar. Har öppnat kylen några gånger nu men inte fastnat för något.. Orkar inte tina något ur frysen heller. Väldigt vilket problem, det bästa är nog att vänta lite till och låta magen visa vägen sen.


Trött.

Idag har jag varit på kurs, det låter mer avancerat än vad det är men jag var riktigt engagerad och ställde MÅNGA frågor, mina kursdeltagare satt tysta och önskade nog att jag skulle vara tyst, haha. Men ibland kan jag bli intresserad av de mest tråkiga saker. Efter det vart det en tur till stallet och nu har jag satt mig här i soffan med en kopp kaffe. Känner mig riktigt trött! Hade världens energi för tio minuter sedan men nu rann den av mig väldigt fort. Ska bli skönt med en lugn hemmakväll och kolla på tv i sängen.
Såg ju på Beck igår och jag blev illa berörd av handlingen. Tre killar som tävlade om vem som kunde våldta flest tjejer. Finns det såna killar? Och hur stor chans är det att just tre av dom är bästa kompisar. Men uppenbarnligen så stämmer det ju eftersom det sker gruppvåldtäckter då och då.
Lyckades iaf somna ganska direkt efter filmen trotts att jag var lite upprörd.

Längtar till nyheterna.

Fasiken vad trött jag är, men jag kollar på Beck så jag kan inte lägga mg, det är så satans spännande. Inte sjävla mordgrejen men Gunnvalds romans med Martins dotter. Det är sådär pirrigt mellan dom. Jag blir nästan kär vid tanken.
Så fort Nyheterna börjar så ska jag borsta tänderna och flytta mig till sängen. Ska bli skönt att sova! Imorgon ska jag börja en kurs som kommer att ta hela dagen..
Sov gott med er gullungar!

Hemma vid.

Nu är vi hemma jag och co. Har varit en sväng till stallet oxå.. Och en tur till Willys och där lyckas jag få parkeringsböter på PARKERINGEN! Helt sjukt. Det var som ni kanske märkt snöstorm i Karlstad. Inte fan ser man strecken på parkeringen då! Dom ska väl vara glada att man kommer och handlar trotts oväder. Som tack fick jag böter på 400 kronor.


Äter semla.


Nu ska jag gotta ner mig i soffan och invänta Mia och Klara. Borta bra men hemma bäst. Men vi har haft det skitkul! Jag har skrattat mig igenom halva Sverige, verkligen skrattat helatiden!

Uppställning.








Ögonblockskort. Det sista är inte B som försöker hänga sig, hon tar bara på sig halsduken.. Lägger upp mer kort ikväll!

Söndag.

Nu har det varit fullt uppe hela helgen, får lite dåligt samvete när jag inte har bloggat, lite knäppt, så ska det ju inte vara.
Vi har iaf varit bortresta lite. Mycket har vi sett av Sverige. Inte mycket man HAR sett egentligen. När vi åkte genom Motala så såg vi tex två stora torn. Åkte närmare dom av ren nyfikenhet och tog kort.

Det här kortet tog jag en bra bit ifrån, det var ENORMT. Svårt att få den känslan på kortet men när jag. stod nära fick jag lite svindel när jag tittade upp.

Tog ju reda på vad fan det var oxå men hade ni nån koll? Mycket man inte sett i Sverige...



Dåligt blogg idag.

Men nu är jag skittrött! Sov tight!


Vad glad jag är att jag inte har Metrobloggen!

Den krånglar ju helatiden! Ni som har borde byta!


Kissie Vs. Dissie..

Här är tjejen som Kissie anklagar för att härma henne och som hon även ANMÄLT haha undra vad hon tror egentligen, att tjejen ska få betala henne böter, eller hennes föräldrar (tror hon är 14 år.)
Headern var inte ens lik hennes!

Kolla själva och jämför:
Kissies blogg
Dissies blogg

Ändrade planer.

Först var jag och barnen ut till stallet imorse då, hem och åt frukost och iväg till dagis. När jag väl kom hem så plockade jag lite här hemma och sen gav jag mig på att färga min utväxt.. Just när jag slaffsat i färgen i halva håret så ringer telefonen, från dagis. Doris är sjuk... "Okej jag kommer".
Sagt och gjort, till dagis åkte jag med huvudet fullt i hårfärg. Såklart just idag så skulle ALLA stanna och prata. När jag redan var utskämd så drog jag en veva inne på konsum och köpte risefrutti till Doris. (bästa trösten när hon är sjuk).
I kassan krånglade kortmaskinen. Det värsta var att fittkärringen i kassan har mage att bli sur på MIG, sen frågade jag henne när dom skulle få in hårfärg för den sorten jag skulle köpa var slut. Då blev hon änu surare och svarar: "Hur ska jag kunna veta det egentligen?" Lite snopen blev jag och försökte förklara: "Ja okej men jag tänkte om ni kanske fick nya varor nån speciell dag kanske?" Fittan svarade. "JA på MÅNDAGAR är det." Öhh ursäkta!
Jag är så jävla trött på Konsum, och det är inte bara jag som tycker dom är otrevliga hyenor som jobbar där. Dom ska passa sig jävligt noga för så fort ICA öppnar igen kommer INGEN handla på deras bitterfittaffär. Hade dom varit supertrevliga eller iaf stabila i humöret så hade jag förmodligen skapat en räddakonsum kampanj men nu blir det BOJKOTT!


Nu var det meningen att jag skulle på möte men det får bli att vara hemma med Doris istället, klockan halv tre ska vi till BVC med Vilgot bara.


Nyss hemkommen.

Fastnade med bilen på stallbacken, det var mycket snömodd och det fixade inte mina däck så fast satt jag. Lagomt kul med trötta barn i bilen... Pappa fick vända och försökte få loss mig med bogserlina men inte ens det hjälpte. Vi fick helt enkelt skotta loss bilen och till slut efter sådär en halvtimma gick det att fra loss den.
Imorgon ska jag ta ut hästarna så vi får gå upp tidigt.. Det är mindre kul att göra med barnen men vad gör man, ibland får man ju offra sig lite när inte den andra kan.

Hemma här står det semlor i kylen som jag ÄLSKAR, men av förklariga själ får jag inte äta semlor :( Det var pappa som suttit i nån konferans hela dagen och hade med överskottet på sådär en 22 semlor hem, några placerade han i min kyl så barnen får väl äta det dom orkar och sen åker det i soporna.
B kommer ju imorgon med så hon kanske är sugen.

På Lördag åker vi långt ner i landet och hälsar på M. Det ska bli skojigt! Måste organisera om i bilen lite först bara...  Men det får bli imorgon.. Mycket som ska till imorgon...


Findlans bidrag till årets ES.



Jag vet att mina videoklipp blir vita ibland men dom funkar om man trycker på kommentera och sen kollar. Vad tycks? Kommer dom att vinna? :) Känns lite efterblivet.

Nu kom posten.

Med min hårförlägning..
Färgen stämde ganska bra faktiskt, jag har mer rött i mitt bara..

Det såg bättre ut när jag hade plattat håret, här var innan då syndes ju skarven mellan mitt och löshåret jättemycket, men med lite plattning och lockning så synns det inte alls!


Skvaller om brevbäraren.

När jag kom hem igår så gick min granne ut ur sin dörr för att berätta att även hon har fått en brevlåda med lås på nu. Hon har oxå blivit av med en del post.. Hennes mamma hade tex skickat födelsedagspeng till hennes dotter som försvann.. Jag passade på att fråga henne när posten kommer ungefär för jag väntar på ett speciellt brev.
"Det beror på vilken brevbärare det är, om det är killen så kommer den vid elva men om det är den där tjejen så kan klockan bli ett, du vet hon ska ju prata i mobilen helatiden.. Det tar ju extra tid då. "

Haha vissa har koll :) Men nu är ju även jag uppdaterad.

Godmorgon godmorgon.

Även idag har jag fortsatt på denna IKEA möbel, har fyra skenor kvar till lådorna men skruvJÄVELN passar inte? Altså tänk att jag satt två timmar inatt plus en timma nu. TRE timmar? Om man ska räkna med den arbetskostnaden så blir det en otroligt dyr möbel.
Allt för att jag ska ha lite förvaring till barnen i hallen, min hall är ständigt ett totalt kaos men nu ska det bli ordning tänkte jag. Istället är det en byggarbetsplats nu.




Jag har tänkt köpt den ett tag men nu sålde dom ut den för den ska tydligen ur sortimentet. Jag har andra möbler från samma serie och alla har varit ett HELVETE att skruva ihop. Min stora klädbyrå saknar bakstycke fortfarande, haha.


Det regnar ute!

Äntligen kommer snön att försvinna! Härligt! Ni kanske undrar vad jag gör ue mitt inatten? :)


Linda Rosing.

Man lindar inte in vitamintabletter i Foliee, jag lovar!

Lite likt min hund?



Rakad Bäbis.

Affärskoncept.

Hur många har inte spottat ut sig svordomar när dom skruvar ihop en IKEA möbel.
Vi har hantverkare när vi gör om bardrummet, bygger ut huset, tapetserar, lagar bilen. Varför inte anställa en möbel-skruvare?

Olala vilken dag.

Igårkväll hittade jag inte min mobil så jag chansde på att vi skulle vakna i tid när jag inte kunde ställa klockan. Vi vaknade lite senare än vanligt, det visste jag! Hade jag haft klockan så hade Vilgot ändå vaknat innan den!

Idag har jag grejat lite i stallet, sen var jag bort till min hyresvärd och klagade på att min post bara försviner, har redan skällt på posten men dom hävdar att dom är oskyldiga. Så jävla tråkigt när saker jag köpt på tradera bara försvinner ändå får jag ju betala för det! :( Men nu fick jag en brevlåda med lås som jag har skrivat upp. Hoppas jag börjar få post nu då! Även räkningarna har försvunnit! Dpm flesta företag har jag ringt runt till men det är säkert ett par jag inte kommer ihåg, lär väl bli en del påminnelseavgifter nu.. Hyresvärden berättade iaf att jag inte är ensam på områden om att bli av med post.. Puckon!

Shiiit vad räntan har sjunkit!

Jag loggade in på min internetbank och kollade på översikten för mitt lån upptäckte något fantastiskt. Aktuell ränta 1 procent!!
Skilnad mot 6,1 procent som det var förra månaden och innan jul var det uppe i över 12 procent.

09-02-20 - 09-02-28-1,000  
09-03-01 - 09-03-306,100

Virrigt.

Nu sover barnen, hunden har ätit och jag har intagit en skön placering i soffan. Känner mig trött men ändå inte "sovtrött". Lite virrigare än vanligt är jag tydligen, några exempel:

  • Köpte tamponger när jar storhandlade men kunde inte begripa vart jg la dom, för några dagar sedan hittade jag OBpaketet i frysen, mellan två fryspåsar.
  • När jag skulle göra en kopp te fick jag se en skål med en kycklingfilee i som jag hade tinat men helt GLÖMT bort för många timmar sedan..
  • Trotts komihåglappar och ett tydligt uppmärksammande av just en sådan lapp så glömde jag ändå bort ett möte idag klockan tio.

Skulle kunna dra många fler exempel..

Det är dax att skärpa hjärnan lite.


Skönt.

Nu är jag klar med flyttstädet och har lämnat nyckeln! Härligt! Har träffat pappa oxå och fick stor kasse med Polarn och pyret och Mendi kläder till Vilgot så han har för ett år framöver, härligt! Det är min brorsbarn som hade växt ur och det tackar man för! Snyggt var det med!

Jag har fått en vän! Äntligen!

Jag mailade en säljare på Tradera angående en hårförlägning.
Jag fick till svar:

Hej vännen! Detta räcker ej till en hel hårförlängning men den fyller ut håret. Jag vet ej vad du har för hårfärg min vän så jag kan inte avgöra vlken färg du ska ha.
 
Har du frågor är du alltid välkommen att maila mig.
 
:)
 
Mvh/ XXXX

Resemål.

Jag vet inte om nån planerar att resa något i sommar, jag kommer inte att göra det men jag tycker det är lite roligt att läsa om olika städer och vad dom har att erbjuda, kanske hittar man sitt drömresemål. Det som är så bra är att det finns bra sidor på Svenska numera så man kan läsa om resemålen, jag länkar några här.



Vasaloppet.

Jag ska springa Götajoggen, gå runt Göteborgsvarvet bakfull (gud jag jag längtar, meeen jag har lovat) Men jag kommer aldrig ALDRIG åka Vasaloppet. Nio mil! Fattar folk inte hur långt det är på ett par skidor?
Det ser redan grymt jobbigt om och starten har nyss gått. Får se hur många skador det blir iår då..

RSS 2.0