Tisdag

Inatt har jag drömt om lägenheter och ångrat mej i sömnen flera gånger. Men nu idag ska jag säga upp min lägenhet. Jag gillar verkligen min lägenhet men den är aldeles för dyr får att bo själv i och när jag flyttar så kommer det ju kännas mer som "mitt" hem och inte "mitt och mattias". Det blir väll kanske mer som en ny start i livet, men det känns en aning vemodigt det kan jag inte påstå annat. Den nya lägenheten är oxå fin fast ett rum mindre och inte lika modern. Men den ska tapeseras om i alla rum och de ska lägga ut klinkers på terassen så den blir nog fin. Överflöd med växter och gardiner får jag för det är tre fönster mindre..  Du ska jag hälsa på en vän som ligger på sjukhuset. Sen ska jag hem och diska och vika in tvätten.

 

Här är  min älskade hund Bäbis. Som bor tillfälligt hos Mattias, saknar Bäbis en hel del!


Torsdag

Ikväll var det meningen att jag och en kompis skulle se på film och äta chips.. Tills jag kom på att jag inte har något DVD brännare så så gick det med det. Men nu har vi ju redan köpt chips så det får bli en gammal film istället. Imorgon ska jag köra halkbanan, det ska tydligen ta tre timmar så jag får se hur det går med Doris. Men man kanske kan smita när de andra kör. Man får ju inte ha mer än en bil på banan samtidigt ändå.                           


Onsdag

Träffen var trevligt, roligt med nya vänner. Resan hem var mindre trevlig. Gick på fel buss och fick gå i spöregnet med skoskav, strumporna var lagon blodiga när jag kom hem! Doris har under den senaste veckan blivit väldigt fascinerad av seina händer.

 


Lördag

Idag är det Lördag och melodifestivalen. Fasst klockan nio är det ju BB så då måste jag byta kanal en timma. Idag har jag hitills gjort det vanliga tråket, diskat bäddat sängen och tvättat. Doris har på sej en grön kläning med rosa rosor på idag så nu är hon jättefin. =) Det regnar ute idag och eftersom nån snott rengskyddet till vagnen så blir det nog inte promenad idag, om det inte klarnar upp vill säja. Betala räkningar ska jag göra idag oxå, men det är skönt när det är gjort.. /Ät många chips ikväll, jag åt mina igår kunde inte hålla mej. 


Fredag

Jag glömde bort att jag hade skapat en sånhär blogg därför har jag helt missat att skriva på några dagar.. Idag är det fredag och vi ska inte göra något speciellt jag och Doris. Hittills har vi diskat och städat då det inte blev gjort något sådant igår.. ser fortfarande lite rörigt ut.. Just nu ligger doris i sin babysitter och smakar på sin vänsterhand. Flodis ligger i hennes knä. Flodis har hängt med ett tag nu, redan innan Doris föddes var han med på diverse äventyr.


Första inlägget

I helgen har jag och Doris varit i Göteborg, hälsat på min mamma och min bror och hans familj. Det var trevligt men nu är vi hemma igen. Under dagen har vi hitills hunnit äta frukost bestående av kaffe och smörgås. Vara på BVC och pratat om förlossningen. Under resten av dagen hade jag tänkt städa lite.. tvätta kläder.. och färga håret.. får se hur det blir! Imorgon ska vi till öppna förskolan och titta tillsammans med förälldragruppen som vi gick i innan Doris föddes.

Här är våran bildsida.. http://www.junsele.com/saraseal

    Ha en bra dag! /Sälen


RSS 2.0