Om du vill bikta dig.

Eller läsa andras bekännelser så klicka här.

dagens inlägg.

| nytt telnummer säger:
gäller ju o fita nåt kul med

| nytt telnummer säger:

fota

sälen säger:

ett sälkort om dagen

| nytt telnummer säger:

haha, jao

sälen säger:

fita

sälen säger:

haha

sälen säger:

fitta

sälen säger:

nåt bra

| nytt telnummer säger:

jag såg det

sälen säger:

skojigt


Om ni vill se mig naken.

Liggandes i ett solarium så ska ni klicka här
Hoppas jag ökar besöksstatestiken Johanna. Hoppas det var värt det!

Ofrächa hem.

Kollar på Rent hus som går på tv fyra nu klockan 20.00. Jag har städat eller rättare sagt sanerat en lägenhet i Björneborg (förort till Kristinehamn) där hemtjänsten vägrade gå in. Så den (hans) lägenhet var faktiskt snäppet värre än denna de visate på Rent hus. Det låg ca 2000 pizzakartonger i köket, från golv till tak och typ en pizzakant i varje som hade möglat och torkat för länge sedan. Att ta bakterieodlingar där hade varigt häfftigt, och äckligt.
Dom andra rummen var i samma standrard men vad gör man inte när man är pank. Det här med att inte sortera och slänga nog ofta känner jag ju igen från mig själv men jag har faktiskt bättrat mig! Mindre saker = mindrfe att städa.
image70


Nån mer än jag som ska dansa såhär i sommar?


15 År senare.


Vilda grodbarn


Det blev inte som man trodde med allt i livet.

En interljuv med en uteliggare: "När jag var liten så vlle jag bli polis när jag blev stor... (tänker).. Men nu har det ju blitt att jag får åka med dom istället."

Enkät

hur många timmar har du som mest suttit vid datorn?
Hela dygnet.

vilken färg har du på din cykel?
Har ingen cykel men jag hade en vit som jag lämnade utanför CCC.

blondin eller brunett?
Brunett.

vilken färg har du på din text på msn?
Svart.

vilket stjärntecken är du?
Skytt.

vad åt du senast?
Chips.

har du en diskmaskin?
Ja.

rakar du av dina ögonbryn?
Nej!

har du husdjur?
Ja, hundar och hästar.

är du kär i någon just nu?
Nej.

har du brytit på tyska för att imponera på en kille/tjej?
Nej tyska är råfult.

har du sagt "lol" under samlag?
Nej jag säger aldrig "lol"

har du ätit godis för 100 kr på en kväll?
Ja absolut,  jag gillar dyr choklad.

vad är du beroende av?
Koffin.

berätta detaljerat över det äckligaste du ätit?
Marulk, förmodligen feltillagad.

hur lång är du?
169,5 cm.

om du var ett verktyg, vilket skulle du då vara?
En skära.

sover du med ett gosedjur?
Nej jag sover med Vilgot, han är gosig så det räcker.

vilken mobil har du?
Sony Ericsson, modellen vet jag inte.

vem var den senaste du fick sms av?
Johanna.

vem ringde du senast?
Johanna.

vem tänker du på just nu?
Johanna eftersom jag just skrev hennes namn två gånger, tre nu då.

HaHa

Rolig historia.


Jag tyckte det var roligt.

Jag var på Maxi i Kristinehamn ikväll och såg på deras anslagstavla en tippsprommenads lapp. Frågan löd: "Vad hette sångaren i Nirvana?"
Jag tyckte det var så komiskt! Varför har man ens en tippspromenadslapp på Maxi och är det en vanlig fråga under en tippspromenad?
Ironiskt nog så spelade de Nirvana på radion när jag körde de fyra milen hem till Karlstad igen

Google

Har ni Googlat er själva på senaste? Jag gjorde det igår och upptäckte sen jag börjat länka min bloggadress när jag kommenterar i andras bloggar att alla kommentarer såklart kommer upp på google, plus alla andra foruminlägg och annat smaskigt. Ingen nyhet direkt men nu fick jag så jäkla många träffar sen jag börjat länka bloggadressen. Prova ni med!

Omtänksam vän

Vännen:
- Vad gör du? Lagar du mat?
Jag:
Ja jag har inte ordentligt på fyra dagar, det har bara blivit mackor och annat dumt.
Vännen:
- Men Gud, det blir man väl tjock av?!

Bara för att jag kom ihåg den konversationen nu så tog jag mig ett gäng ostmackor.. Gott!
Jag har grejat klart håret nu oxå, får lägga upp nån bild om jag orkar ordna till mig nån dag.

man tror ju att hon ska sluta.. men icke


Nu är helgen snart över.

Och vad har jag gjort? Inte mycket faktiskt, tvättat soffklädseln, ett projekt i sig. Idag ska jg nog ta mig en tur till bergvik och titta om det finns något för mina presentkort på Carlings och HM. Skulle behöva en ny tröja.
Doris och hundarna behöver aktiveras oxå, en tur på Skutberget skulle nog göra underverk för dom. Själv skulle jag kunna slappa hela dagen men en del verkar ju ha hur mycket energi som helst.
Imorgon ska jag till stallet på morgonen och sen plugga! Hade tänkt mig plugga under helgen men har inte riktigt fått till det med barnen så det får bli mer intensivt under veckan.
 
På tisdag ska jag klippa mig och färga håret, äntligen! Om "barnvakten" (en viss pappa) behagar komma, återstår att se...


Självmord

"Its not a trip to paradise, its a way out of hell."

Jag skulle nog aldrig ta livet av mig, men det är tänkvärt vilket helvete de som gör det måste leva i när de kastar bort hela livet, utan återvändo. Död är man förgott. Livet kan ju bli bättre, men dom måste ju vara i det värsta  helvetet bara genom att finnas.

Beachy Head (England) är världens mesta självmordsplats och har så varit sedan 1600-talet. 20 människor om året omkommer efter hopp från klippkanten. Här finns inga stängsel, inga skydd, men en telefon där man kan ringa en lyssnande medmänniska.

image69

antagen

Idag fick jag antagningsbesked för Naturkunskapen. Jag blev antagen. Chansen att jag skulle bli det var inte så stor etersom komvux inte hade några pengar kvar och dessutom är dom mitt i terminen, dom köper in kursen från ett företag. Det var verkligen supersnällt av studievägledaren att fjäska för skolledningen för min skull och givetvis blir jag glad att slippa vänta till hösten men samtidigt kände jag lite "åh nej!" oxå,... Det komer ju bli att jag läser 300% fram till sommaren då.

Tänk vad soft man hade det på gymasiet egentligen! Man kan inte vara redo för det då eftersom man då uppfattade det som jobbigt. Jag har typ aldrig gjort en läxa eller pluggat inför ett prov, men det räckte ändå alltid till iaf ett G. Höstterminen i nian var jag i skolan tre lektioner, på HELA terminen. Men det tentade jag ikapp sista veckan innan skolavslutningen på våren. Visst jag fick inte betyg i alla ämnen men jag kom iaf in på gymnasiet.

galen häst?


Tisdag

Igår började jag skolan, det kommer bli grymt för jag ska läsa 200% den första tiden för att komma ifatt de andra. Bye Bye datatid, bye bye sova, duscha.
Jag vet inte vad jag gett mig in på men jag började få en föraning när jag fick alla uppgifter igår. De andra kursdeltagarna som jag såg var förmodligen både barn, häst och hundfria. Men det blir nog bra! Det är ju bara ett år av ens liv. Då ska man väl kunna stå ut.

Idag ska de komma och hämta min säng, den jag la ut på blocket.. Den blev såld ganska snabbt men jag tror inte på det förens jag har pengarna i handen.

Sen blir det plugga av!

Lördagkväll

jävlar vad pinsamt Melodifestivalen är. Från början till slut.
Jag googlade på ordet Pinsamt för att finna en passande bild, fick fram Britney Spears och Mona Sahlin, haha.

Om möblering

I förrgår började min möblering hemma, pappa hjälpte mig att flytta om i vardagsrummet, nu är det dax för resten av lägenheten. Jag har lagt ut min sängram på blocket, nån som letar efter sängram så är det bara att kolla in här, det är faktiskt billigt! Jag ska själv byta ut en av 90 kärnorna mot Doris 120 och köpa en ny sängram till henne så småningom, med lådor och förvarning under.
Så jag byter 180 sängen mot 120 i mitt rum och får plats åt spjälsängen och eventuellt skrivbordet inne hos mig. Men jag har bara tunga möbler! Inget man släpar runt på själv direkt, och att skruva isär sängramen känns grymt jobbigt! Måste till IKEA och köpa sånna insektnyklar med. Bäst att sätta igång!

Namnsdagsbarn

Idag hade dottern namnsdag och det firades med fika på stan och sen semla som morfar kom med.
Hon provade oxå en jacka från 80talet och så mycket har jag inte skrattat på länge!
image66
image67
image68

tv.

Är det bara jag som INTE tycker att Ann Söderlund är underhållande? Tittade just på hennes medverkan i Jeaperdy, hon fnittrar, ursäktar sig och säger att hon ska börja gråta snart.
Sen pratar hon babyspråk hela tiden. Har hon sån röst ellet är hon bara superfjantig? Inget ont menat Ann men du irreterar mig med ditt fnitter! Sånna tjejer spelar på sina svagheter,

Semletisdag

Idag har jag varit ute med vovven en lite längre tur och sen åt jag lunch tidigt och sen gick Ville och jag och la oss en timma och sov. Så skönt det var! Nu ska jag hoppa in i duchen och sen åka till dagis och få semla som Doris bakat!
image65


Mammahjärtat värker.

Igår hjälpte jag en Norsk förmodligen väldigt förmögen mamma och pappa med vägbeskrivningen till en viss internatskola. Barnet som jag antar de skulle lämna där var runt åtta-nio år. Det var söndagkväll så jag antar att barnet varit hemma över helgen. Jag kan verkligen inte begripa i mitt mammahjärta hur man kan lämna sitt barn på en sån skola, hur bra skolan än må vara! Vet att flera barn som går på den skolan egentligen bor i England. Hur kan man skicka sitt barn som är så ugnt till ett annat land, långt bort? Kan de inte ta en skola i sitt egna land iaf? Jag blir nedstämd om jag har haft barnvakt över natten, man saknar ju ihjäl sig! Och hur ska inte barnen känna?

Måndags uppdraget slutfört

Idag har jag ränt på stan och sen ut på prommenad i två timmar så det har gåtts sen 11 på förmiddagen till 18 på kvällen. Känner redan att jag har träningsvärk! Är altså inte speciellt vältränad =). Pratade med studievägledaren idag, hennes dotter kollade på en ponny som jag haft till salu men har nu hittat en D maxad New Forest som jag blev nyfiken på. (blev ju inte så mycket studiesnack då, hehe) Vi bokade en tid den 11 Januari istället och ska gå genom vad som krävs för att jag ska kunna söka vidare till utbildningen jag vill gå. Känns otroligt skönt att vara på gång, hoppas jag kan söka till våren 2009, då vilgot ska börja dagis. Det ska bli skitkul ju, jag gillar att plugga egentligen men när jag har gått i skolan har det varit så mycket annat som tagit tid. Typ festande, socialt umgänge och annat smått och gott! Lars har ju varit emot att jag ska läsa vidare med, bara för att han inte han klarar av skolan så är det dumt att plugga typ. Men nu gör jag ju pricis som jag vill med livet!
Skönt känns det iaf!

Färgerna då

image57image56
image58
image59
image60
image61
image63
image64

Ja här har det  provats, rött, blont, brunt, ljusbrunt, slingat. mörkbrunt, svart och orange! Vas ska jag ha nu då? Det lutar åt ljusbrunt... Vad tycker ni?


Hårfärg?

Jag ska boka tid hos frisören nån dag, ska klippa topparna och färga håret tänkte jag. Mitt hår är svart nu med lite utväxt.. Jag är supertrött på det svarta. Kollade lite på datorn, jag har ju haft lite olika mindre bra hårfärger, som jag givetvis ska bjuda er på!

There is no blog object in the current session. står det när jag ska lägga upp bilder så jag får återkomma!


Studieplaner

Jag ska börja plugga, ska ringa med en gång på Måndag och be att få träffa en studievägledare som kan sätta upp mig på de kurser jag behöver för behörigheten. Om jag kan fixa det på distans under min mammaledighet så kan jag börja på universitetet när Vilgot ska börja dagis, vårterminen 2009 Det hade varit så underbart att få träffa nya människor och slippa vårdjobb som jag haft sen jag slutade skolan, undantaget när jag jobbade som hästskötare.

Först var jag personlig assistent innan jag fick Doris.
Sen gick jag startaegetkurs, klurade på importiden.
Efter det började jag som timvik på Hammarö kommun, bla på dagcenter för utveckligstörda och i en kafeteria.
Nu har jag gjort mitt som vårdbiträde, (det står undersköterska på mitt anställningsbevis men det klagade jag aldrig på för de har 5 kronor mer i timmen, haha.)
Hoppas jag kommer in på den utbildningen jag vill bara, jag skulle gärna läsa till fastighetsekonom men backade ur den iden som jag var totalt insnöad på en hel dag, haha. Insåg att jag skulle få läsa upp till Matte D och så kul ska vi inte ha på distans, vem skulle jag fråga om hjälp då?

Mammas älskling

image53


























image54
image55

Tog lite kort på Ville när han låg i sitt babygym. Han är inte alls lika superlik Lars längre även om de är ganska lika, jag tycker lite drag av honom påminner om hans bror. Skulle inte det vara en rolig intrig att spinna vidare på?

Jag är säker på att han är min son iaf! Det är ju huvudsaken. =)

Samtal

R:
"vad gör du om dagarna då?"
Jag:
"Ja just nu går jag och väntar på att våren ska komma med lite ljus"
R:
"Jaha, du är arbetslös..."

Haha... Nej jag är mammaledig men ändå, är jobbet allt folk lever för annars eller?

RSS 2.0