Facebook

Jag har verkligen försökt förstå, jag har försökt lära mig men Facebook är totalt användarovänligt, det finns ingen logik alls, hela tiden får man nya saker som man ska göra, köpa fiskar, skriva på olika väggar, göra tester? vad fan går det ut på? Ledsen alla snälla och gulliga människor som skickat grejer till mig och jag inte svarat men det är för att jag inte fattar hur sidan funkar.
  
image29

Kommentarer
Postat av: Sandrah

HAHA jag fattar inte heller den sidan, man ser inte ens vilka inlägg som är nya heller så man vet inte om man svarat eller inte. Sen har jag typ 40 konstiga förfrågningar om olika saker som jag inte heller fattar. Nej usch!

2007-10-18 @ 21:27:12
URL: http://xenophobia.blogg.se
Postat av: Linda

Nej det är ett enda stort mysterium. Det är ologiskt upplagt och ett enda stort frågetecken. Man tröttnar eftersom man inte fattar nått...

2007-10-18 @ 21:32:17
URL: http://hakuna.blogg.se
Postat av: H.Hunter

Grejen är ju att man själv bestämmer hur man vill ha sin Facebook. Välj bara att ignorera alla jobbiga förfrågningar med diverse tilläggsprogram och använd Facebook som ett mail- och chattprogram för att hålla kontakten med gamla (och nya?) vänner. Enkelt och smidigt! :-)

2008-08-15 @ 03:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0