Kallt kallt kallt.

Har stått ett par timmar i paddocken och fasen vad frusen man blir! I augusti?? Är det inte ovanligt kallt?
Efter att ha kommit hem så har jag fått svara på några av Ds funderingar. Idag undrade hon varför det bara är pojkar som är pizzabagare. Jag ville ju inte krossa hennes dröm om det nu är så att hon vill bli pizzabagare så jag sa att tjejer oxå kan jobba som det, OM dom vill.. Kanske dom inte vill baka pizza?`


Agnes.

Agnes Carlsson har blivit signad av USA's absolut största skivbolag. Hon fick även en bonus på 7,2 miljoner kronor



Hur tror ni det går för henne?

Trångt i sängen.

Igårkväll skulle jag vika tvätt men det slutade med att tvätten låg i en hög på min säng, eftersom den är 160 bred så tog jag ett latbeslut att låta den ligga kvar på sidan av sängen och själv ligga stilla på den andra sidan. Även fast jag sover själv så ligger jag av någon anledning längst ut i sängen. Har drömt läskiga mardrömmar hela natten och vaknat flera gånger och det var jag inte ensam om för runt tretiden kom D upp och hade drömt läskigt. Hon placerade sig i mitten av sängen. Efter någon timme kom även lillebror tuffsandes, han insåg tack och lov att det inte var morgon än och somnade om mellan mig och D. Plötsligt kändes inte sängen så stor lämgre, En stor person två små och en rejäl tvätthög. På morgonen hittades även hunden sovandes vid minna fötter.

Idag är det barnkalas. Har inhandlat present och ska bara sanera barnen och klä dom fint så är allt förberett. Det är en dagiskompis som fyller fem år så jag hoppas att jag och Ville får smita iväg medans de kalasar. När D hade kalas så ville några förälldrar sitta kvar under kalastimmarna! Det hade jag inte riktigt räknat med men dom slog sig ner i min skitiga soffa och underhöll sig själva efter att jag serverat kaffe och tårta.

Funderar på att ta upp vinterjackan med, den ligger i förådet tvättad och väntar på mig för visst är det KALLT?? Den är inte så jättevarm så det kan funka. Har såklart hittat en vinterjacka som jag VILL HA men jag vet inte vad den kostar än... Får kanske spara lite, hehe.
Men det ska bli en kall vinter i år sägs det..

Sveriges mest störande tjej.

Amanda speciellt hennes vidobloggar, jag blir galen på människan. - Kolla in hennes störande blogg.

Ett smakprov'

Liiiiiiiiiiiiiiiiiiista!

Hur bor du: I lägenhet.
Brukar du komma i tid: Nja.
Hur lång är du: 169 cm
Kan du laga mat: Ja
Vad jobbar du med/pluggar du: Inget just nu, slutade just ett vikariat.
Vad har du på dig just nu: STOR tröja och trosor.
Har du någon fobi: Kanske inte fobi men jag tycker det är läskigt med spindlar, ormar och höga höjder.
Hade du en bra kväll igår: Jadå
Vilket är ditt senaste inköp: Bröd och plockgodis
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Lön
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: Vet inte
Vem snackade du med senast: Martin,
Varm favoritdricka: Kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
När gjorde du senast något riktigt dumt: Vet inte
Saknar du någon just nu: Nej
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Slöa kassörskor när det är lång kö i affären, när dom ska kallprata med kunderna eller inte öppnar en kassa till, då blir jag sjukt irreterad.
Någon jag stör mig på: Marie Polsjö.
Intressen: Hästar.
senaste person du kramade: Ville.
Senaste person du ringde: Minns inte, jag rings mer.
Senaste person som ringde dig: Johanna.
Vad drack du senast: Vatten
Vill du ha barn: Nej inteflera barn.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej!
Har rakat dina ben någon gång: Ja idag faktiskt, fredag och allt.
Är du sugen på något nu: Ja, törstig
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 3-4
Använder du hudkräm: ja
Attraheras du av män med skägg: Ja det gör jag väl?
Micro-pop eller poppa själv: Själv om dom är bra gjorda
Brukar du baka: Ibland
Röstade du i det senaste valet: Ja
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja! Bara mer tid som saknas
Vilken låt lyssnade du senast på: Fallen angel
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja
Vad tycker du är äckligt: Kryp, snor, slem och dålig andedräkt
Har du pengar på mobilen: Har abonnemang,

SVAR:

Till anonym som kommenterade i förra inlägget:

Tack så mycket!!, allt står på
http://www.designadinblogg.se/

Om du inte vill knopa ihop designen själv så kan du gå in på KIAs blogg. Och skaffa en färdig... Lycka till!


Fredagsmys.

Vi firade just in fredagskvällen med tunnbrödsrullar och nyponsoppa. Köpte en nyponsoppa som det stod utan tillsatt socker på. Jag gillar inte den söta smaken men den här smakade minst lika sött! En mamma på mitt dagis talade om på ett föräldramöte att hon minsan kokar sin egna nyponsoppa till barnens matsäck. Jag fick genast ångest när jag föreställde mig själv gå på knä och plocka nypon i buskarna med två hungriga barn hack i häl. Jävlar vad en del har tid till allt. Om jag fick önska mig en sak så skulle det inte vara obegränsat med pengar utan fler timmar till dyngnet. Men då skulle jag ändå inte plocka nypon. Men kanske hinna med mer av det man vill göra.

Long time no see.

Nu då. Sitter och planerar för morgondagens priemiär av Hööks, haha. Dom har lagt ut öppningserbjudanden på deras hemsida nu idag och det är bla ett regntäcke där som jag vill ha! Så långe ragret räcker för halva priset så jag ska försöka vara där vid öppning imorgon känner mig sjukt löjlig men vad gör man inte när man måste hålla i slantarna. Fanns ju en del till hund med, en mysig hundsäng för 199 kr kan ju jycken vara värld!

Tv4 profil anmäld för förtal.

Ni kanske sett det på rubrikerna i aftonbladet och expressen, jag funderade på vem det var. Hon har altså skrivit elakheter om sitt ex i sin blogg.
Fick reda på idag att det är Lulu Carter, ni vet hon med MYCKET smink i Äntligen hemma.
Hennes blogg finns HÄR.

Ni är ju roligast!

Fick ett mail.

Tjaba vi är fräsigt grabbgäng med tuffa frippor som ska turnera i värmlad v30
Vi tänkte tjecka läget och se om det finns några tuffa fester att gästa i sommar...
 
Ring eller messa 0763111359 om ni vill ha ett gäng ösiga grabbar till festen...

MVH Värmland 2009 gänget.

Så om ni vill ha fest sällskap så kan ni ju ringa dessa ösiga grabbar, själv festar jag inte så mycket. =)


Ajajaj.

Har ätit fredagsmat, kycklingrulle.. OM jag hade haft bullemi nu så hade jag spytt, magen står åt alla håll! D och jag har bakat kladdkaka med som står på spisen men jag mår illa av lukten av den då är jag verkligen mätt! Inte ofta jag dissar en kladdkaka.

Ikväll blir det så lungt det kan bli, jag känner på mig att jag kommer somna tidigt.

Torsdag.

Idag har det varit ovanligt mycket "jobb" på jobbet, jag har lyckats haft sönder gräsklippare nummer två för sommaren så nu ligger jag lågt tills jag slutar om två veckor =) Bäbis har varit med mig oxå och han har inte heller fått en lugn stund, två i personalen råkar vara lydnadstränare på brukshundsklubben och har förbarmat sig över hans mindre utvecklade talanger.
 
Imorgon är det jobb sen har jag helgen ledig! Ska bli så skönt och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig. Kanske kan bli lite bad.
Ska averka några timmar i stallet iaf, ovavsett väder då såklart.. Måste passa på att göra nyttigheter med hästarna, nästa vecka jobbar jag FYRA 7-22 pass och en vanlig tur. men det är ju sista veckan så jag ska inte klaga allt för mycket. Vi tog bilder på Gona igår, tror dom blev fina! La upp två kort Malin hade i ponnybloggen nu iaf om ni vill se.

Jag ska uppdatera.

Har inte bloggat sen Midsommar, av lite olika anledningar. Jag skulle kunna säga att jag inte har haft tid för att jag börjat jobba men det är inte riktigt sant, jag har ju suttit vid datorn, inte lika mycket som förut såklart men ändå en del när tillfälle getts Det som utlöste bloggtorkan var att "fel" personer läser min blogg. Så skulle jag tänka till, tänka på VAD jag skriver och då blev det inget roligt längre, man skriver ju lite för att inte tänka så mycket, skriva av tankarna. Nu har jag funderat på att enkelt skaffa lösen till bloggen men jag gillar ju ändå att ha "anonyma" läsare från lite här och där i Sverige. Sen funderade jag på att starta en helt ny blogg och vara anonym, utan bilder och utan att NÅGON mer än närmaste vänner har adressen. Men nja... Det kändes inte heller roligt. Nu går tankarna om jag helt enkelt ska lägga ner skiten eller fortsätta som vanligt, formodligen kommer jag fortsätta men kanske ha lite mera uppehåll tills suget kommer tillbaka.

Jag läser fortfarande era andras bloggar när jag hinner såklart.
Har inte hänt så mycket i livet direkt. Har jobbat, Mattias, pappa Johanna, Emmelie och Madde, favvofröken har varit super snälla och passat mina barn! Tack så myket!

För övrigt har det inte hänt så mycket, sommaren blev ju lite kort, superväder i början och sen regn. Nu är ju inte sommaren slut än men jag har just beställt höstkläder till barnen så det känns lite så. Gjorde 64 timmar på jobbet förra veckan så det är mycket som ska tas igen nu idfag och på Tisdag då jag är ledig. Allt känns eftersatt barnen, hästarna, HUNDEN städningen, TVÄTTEN, bilen brakar väl ihop snart. Kylen ekar!


Hörs snart!

RSS 2.0