Tecken som kan tyda på att din partner träffar någon.

En del är VÄLDIGT oroliga att de blir bedragna, nämer inga namn, =) men slappna av! Här är tecknen!


Misstänker du att din partner har en affär - då ska du läsa detta.

Din partner är överdrivet uppmärksam och gullig mot dig helt plötsligt. Många gånger uppträder detta beteende i början av en otrohetsaffär, efterhand som tiden går så klingar den överdrivna vänligheten av.

Din partner börjar plötsligt ge dig presenter utan anledning. Jag kallar dem skuldpresenter. Din partner ger dem till dig för att lätta sitt dåliga samvete.

Din partners agerande får dig att känna att någonting inte stämmer. Genom att blunda undviker du sanningen. Du vet din partners rutiner - var misstänksam när de ändrar sig, var vaksam på olikheter.

Din partner drar sig undan och skickar sms utan att berätta till vem eller varför

Din partner börjar bråka om massa småsaker och grälen slutar ofta med att han/hon rusar hemifrån för att få träffa sin älskare/älskarinna. Grälen kan också bero på svårigheten att härbärgera sina olika känslor.

Din partner börja prata om hur du skulle reagera om det skulle ta slut. "Vad skulle du göra om vi inte var tillsammans? Om du och jag bröt upp så skall du veta att jag alltid kommer att vara din vän" Din partner kan göra dessa uttalanden för att han/hon vet att de har något i bakfickan att falla tillbaka på.

Din partner svänger ovanligt mycket i humöret. Ibland verkar han/hon uppåt när de skall iväg men när de kommer hem igen är de sura och uttråkade. Om din partner har haft sin relation vid sidan om länge kommer hon/han göra allt för att få det att flyta så smärtfritt som möjligt. Kom ihåg att problem som finns i den ena relationen kommer alltid att glida över i den andra på ett eller annat sätt.

Din partner pratar inte med dig längre. Ni lever tillsammans men ni kommunicerar inte som ni gjorde tidigare. Det finns en kall stämning mellan Er.

Din partners musiksmak ändras plötsligt. Från att ha gillat rock börjar din partner lyssna på lugn italiensk musik. Din partner kanske lyssnar på den typen av musik för att den nya partnern gillar den typen av musik.

Din partner saknar självkänsla. Det innebär inte automatiskt att personen är otrogen, men en person som är osäker i kombination med att uppskattning och uppmärksamhet saknas i den ordinarie relationen är i större behov av externa bekräftelser.

Din partner kritiserar överdrivet en annan person. Tanken är att invagga dig i tron att den personen inte är intressant alls när det kanske i själva verket föreligger ett intresse.

Din partner börjar kritisera dig för saker som han/hon tidigare attraherades av.

Din partner blir väldigt lättstött för minsta lilla sak.

Du kommer på din partner med att inte tala sanning förklaringarna som han/hon är inte logiska.

Din partner slutar att ge dig och familjen någon uppskattning, uppmärksamhet och omtanke.

Din partner får plötsligt väldigt stort behov av att dra sig undan privat. Han stänger dörren, går undan när han/hon pratar i mobilen. I allt större utsträckning distanserar sig din partner från dig både fysiskt och psykiskt.

Din partner ger dig inga komplimanger längre.

Din partner slutar säga att han älskar dig.

Din partner agerar skyldigt när du gör någonting trevligt för honom. Meningen är att du skall vara en person som förstör livet och så är du trevlig och behaglig, det väcker skuld hos mottagaren.

Din partner vill hellre spendera tiden med vänner eller på sitt arbete än med dig.

Din partner verkar avvisande till att diskutera framtiden.

Din partner har skaffat sig en ny hobby men du får inte delta

Din partner pratar kontinuerligt om en person med problem. Det kan vara en vän, granne, medarbetare etc.

Din partner verkar emotionellt frånvarande och distanserad. När du frågar vill han/hon inte diskutera det och blir väldigt hemlig med sitt privatliv.

Upp och mejlar på datorn sent på natten

Du får ingående samtal men när du svarar så lägger personen i andra ändan på

Tecken kopplade till sex och sömn: Din partner är mer intresserad av att lösa korsord, läsa en bok och titta på tv än att vara med dig.

När du och din partner har sex verkar hon distraherad.

Din partner vaknar mitt i sömnen och nämner ett annat namn, inte bara en gång utan flera.

När din partner vaknar verkar hon förvirrad, ungefär som om hon inte vet vem hon vaknar upp hos, sin älskare eller hos dig.

Din partner har helt plötsligt börjat testa nya saker mellan lakanen, vilket kan tyda på att vederbörande lärt sig nya saker på annat håll.

Din partner blir stött när du tar upp saker som du tycker verkar onormala och börjar ifrågasätta om du kontrollerar honom/henne.

Din partner börjar med nya uttryck och skämt och har plötsligt nya åsikter om t.ex design, barnuppfostran och värderingar som du inte känner igen.

Din partner bryr sig inte om barnen längre. Barnen märker att något är fel och mår inte bra emotionellt.

Din partners beteende börjar bli så udda att dina vänner börjar reagera. Det beror på att nära vänner och familjemedlemmar ofta upptäcker saker mycket tidigare än vi själva eftersom vi är i känslan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0