Veckans väder.

Måndag

Kraftiga åskskurar väntas beröra ostligaste Svealand natten till måndag. Fram på dagen väntas den mesta åskan i ett stråk från norra Värmland ner till Sörmland, och även i Östergötland och östra Småland.
Förutom några lokala åskväder blir en åter en solig och varm dag med temperaturer på mellan 25-31 grader i Götaland och Svealand, 20-26 i södra Norrland och 17-24 i norra Norrland.

Tisdag

Det blir fortsatt mestadels soligt och varmt väder med temperaturer på mellan 20-26 grader i landets norra halva, och mellan 25-30 i den södra halvan.
Tidvis kan en del stackmoln växa till i västra Svealand och västra Norrland, lokalt med regn eller åska.

Onsdag

Det soliga vädret håller i sig, men det kommer att bildas flera stackmoln under eftermiddagen i en stor del av landet, med regn- eller åskskurar i västra Svealand och nordvästra Norrland. Soligast blir det i landets ostligaste delar. Värmen håller i sig och temperaturen stiger i allmänhet till mellan 24-28 grader.

Torsdag

Även torsdagen ser ut att bjuda på mestadels soligt väder. Några stackmoln växer till under eftermiddagen, och framförallt i nordligaste Norrland väntas regn- eller åskskurar på många håll. Här börjar samtidigt svalare luft att svepa ner och temperaturerna sjunker (15-20 grader).


Kommentarer
Postat av: anna

sv; självklart blir jag glad om jag kan hitta en riktigt bra kamera till ett lite billigare pris, men just nu vill jag bara kolla upp alla som folk rekommenderar! så vet du någon bra så skriv oavsett :)

2008-07-28 @ 22:21:21
URL: http://aandersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0