Kvällsfunderingar.

  • Jag har haft slut på maskindiskmedel ett par dagar, men eftersom jag vägrar diska för hand så har jag helt enkelt hällt vanligt diskmedel i maskinen. Grumme diskmedel för att vara exakt. Och så rent det blev! Varför kan man inte ha det istället undrar jag? Nu har jag iaf köpt maskintabletter som är svindyra och blev disken ren? Nej! Då undrar jag såklart varför man måste ha speciellt diskmedel för maskin?








Kommentarer
Postat av: Linda med tvillingdöttrar

Intressant det där. Jag tycker mig komma ihåg en massa varningar för att ha handdiskmedel i maskinen. Men det verkar ju fungerat för dig så det kanske inte är så farligt? Jag föreställde mig typ att maskinen skulle explodera i ett hav av skum eller nått.



Svårt det där med skor på barnen. Vi har varit ute och tränat idag med och det tar sig. Fast det kan inte vara lätt att gå i de tjocka kläderna och tunga skorna.

2009-01-06 @ 13:26:44
URL: http://mina2hjartan.babyblogg.se
Postat av: Sandrah

Till oss när vi kolla diskmaskin igår sa han som jobbar där att man inte ska ha sånna tabletter till diskmaskin för de är så överdoserade. Isf ska man ta en halv tablett annars kan disken lätt bli solkig.

2009-01-06 @ 19:23:37
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0